Partyy





Morsdag

Grattis Underbara Mamma !



Dagen hittils:
Blev en kort och värdelös träning med klassen sen en mkt sakön och stekande solning på Jessies balkong innan jag drog mig ner till stan för att köpa lite blommor till mammasen. Idioten som inte svarar på mina sms satt utanfär butiken, så passade på att säga Hej till honom också...Ja vad ska man säga ?!

Har nyss käka en mkt god lunch och ska snart börja lite smått att göra i ordning mig för kvällen, fär då blir det klassfest för Sp3B !!!

Vi ses i dimman !
// Michaela

Lördag !

Springningen gick som smort ! 2.5 km på 16 min. Första springrundan för året och det kändes helt underbart.
Tacka gud för asta medicin !
Annars så spenderades dagen på löga med mammsen och sol och sen en sväng på marknaden. Seriöst varför måste folk skabba ner sig så otroligt mkt ?!
På kvällen blev det bigaroer, jordgubbar, glass och Yesman !

En helt underbar sommar-lördag !
// Michaela

Spikat !

Imorgon så har jag bestämt mig för att sticka ut på min första riktiga spring runda. Var och hämtade ut min astmamedicin på apoteket idag så nu jäklar finns det inga hinder. Motivationen är på topp och imorgon ska det bli fint väder enligt vädergudarna och här och häpna 24 grader ! Underbart ! Får bli en eftermiddags springning, kommer vara för varmt på dagen. Jag och Mammsen ska ligga och brassa på björön är det planerat så tar alla flugor i en smäll medans vi ändå är där ute.

Nu ska jag kika runt lite här och eventuellt på en film också. Ha en bra kväll/natt !
// MIchaela

Freeedag

Impulsivt och spontant, that´s the way I like it.

Kvällen igår och natten spenderades med Thomas, vi kollade på fim och sen sov jag som en stock. Tur de annars hade nog hans snarkande hållt mig vaken. haha.. Mysigt va det iaf.

Vid elva idag så fick jag skjuts till skolan där det var lektion i 5 minuter, känns ju jätte värt. Åkte sen hem och duschade och åkte tillbaka till skolan är vi gick igenom dansen en gång till och sen åkte jag ner på stan och Betalade Ayia Napa ! Sååå skönt at ha det överstökat ! SÅ nu är det bara 45 dagar dit.

Och endas två veckor till Studenten ! Galet !
Helgen kommer att spenderas i solen och på söndag blir det klassfest ! Så jäkla underbart kul det kommer bli !

Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det koskit i hagen !
// Michaela

....

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/80878/michaelaer?claim=hzsd62zknqg">Följ min blogg med bloglovin</a>

Stört

Igår så började tårarna att rinna, första gången som det är på grund av studenten. Vet inte om det var tårar av lättnad över att det inte är något kvar i skolan eller om det var tårar över framtiden. Kanske en blandning.

Mitt i regnet

En helt underbar sak med vackert väder är att man kan ta en helt spontan power walk. En mindre bra sak är när svarta moln, från ingenstans blossar upp sig och det börjar spöregna och blåsa storm. Just det råkade jag då nyss ut för. Halv vgäs genom min prommenad, alltså borta vid konsum Bjurhovda så börjar det regna lite och jag tänkte att det vara är en snabbis och kommer gå över. Men NEJ icke ! Hela vägen hem, i 45 minuter så spöregnade det och jag blev dy blöt ! Jag är ju inte den som springer in under första skydd eller tar första bästa buss utan jag fortsätter att gå i min raska takt.
Nästan hemma vid VL så ser jag två jätte stora och fina Regnbågar. Försökte ta bild med mobilen men den suger ju så gick ju knappast.


Men så här såg dem ut iaf. Skit coolt, eller hur ?!

Nu har jag tagit mig en lång och varm dusch så nu är allt på topp igen haha !
Ska ta oc hse vad det är på tv ikväll, vet att det är roomservice kl 8 och greys kl 9 iaf. Är tydligen dags för bröllop så det ska bli kul att titta på.

// Michaela

Done and over !

Ja då var det klart då.. Sista provet och sista inlämingen i skola imorse 8.50. Så vad finns det nu kvar att göra förutom att öva till D4S som är på onsdag ? Ja inte vet jag men många sovmornar blir det. Shit va tomt det kommer kännas nu fan. Från och med Måndag så har jag inte nes nå närvaro krav på lektionerna. Betygen sätts på fredag och man behöver inte oroa sig för att inte på studiebidraget i Juli, för det får man ju inte i vilket fall som hellst.

Dansen till D4S är iaf nu helt klar och den sitter till 95 %, övningen idag gick alltså skit bra !
Kl 12 hade vi lite student info med kalle om den stora dagen och de två veckorna innan.
Köpte även biljett till Maskerad festen idag. Så det som händer de närmsta veckorna är:

28 Maj, D4S träning
29 Maj- D4S träning
31 Maj. D4S övning och klassfest

3 Juni- Dressed 4 Succes och Calypso
8 Juni- Skåptömning
9 Juni- Junitrofén och Maskeradfesten
11 Juni- Studentlunch och Klä flaket
12 Juni- Studenten
 Champange frukost, sista klassträffen, fotografering, sermoni i aulan, utspringning, flakåkande, fest med familjen, förfest innan BMB hemma hos mig, Studentfesten på BMB, Efterfest i vasa parken och till slut en deckning hemma hos mig för mig och mina 3 älsklings tjejer.

Som ni ser så är det inge mer plugg utan Vi har bara fester kvar, fester kvar, festeeeeeeer kvaaaar !!!!!



It´s Gonna be so loooovely !
// Michaela


Just dance !

Idag så var jag som sagt ledig och vid tjugo över elva släpade jag mig ur sängn. Bara för att man är ledig så betyder det inte att man ändå har en massa att göra. Vid ett så mötte jag emma på bussen och det begav sig till skolan för dans träning inför D4S. Musiken var så gott som klar och nu är dansen det också .Vi gjorde några ändringar och nu så är det grymt. Jag bokade även aulan för övning resten av veckan hela dagarna. Sen blir det en till träning på VKC på söndag. Vi sliter hårt för det ska bli så bra som möjligt.

Efter skolan så drog jag och emma med jennfan till klubben och övade lite till och slöade innan jag tog en promenad hem och nu har jag nyss smällt i mig en gooood pasta sallad med massa grösnaker och bearnei-fraische pasta. Mums !

Haha när jag vaknade så hade min telefonräkning kommit och vad är det jag er?! Jo den fina och roliga studnetkryssningen på 24 timmar drog 80 spänn av min räkning. WTF? 29 sms och samtal på 3 minuter. Ojojoj det är dyrt att inte vara i sverige på fyllan må jag säga.....

Ikväll så blir det plugg och sen ska jag åka till Erikslund för att vid halv 9 möta mor lilla mor. Vi ska handla och sen ta bussen hem eftersom att bilen är på reparaion och omlackning av baken och kommer vara det i 1-1½ vecka... Man blir ju lite handikappad kan man säga.

Sista provet imorgon och det ska bli grymt skönt !
// Michaela

Beroende

Gud vad lätt det är att shoppa på nätet. Ett par klick så är det klart !
Just nu så har jag klickat hem två böcker som bör komma om en vecka.
Marian Keyes är en författare som jag fastnat för på senaste, har läst Änglar och Är det någon där, som är två av fyra böcker om systrarna Walsh så n har jag köpt de två andra !
Vattenmelonen och En oväntad semster
 

Lätt och bra läsning !

Hallå världen...

..vilken underbar dag !

Dags för sängen men vill först bara meddela att jag nyss, efter lite tips av Marcus och pappa sökt jobb på Elgiganten till i höst. Dem öppnar ny butik och det är tillträde till jobbet i Augusti, så håll tummarna nu förfan att jag kan få det !
Hoppas hoppas hoppas .... Jobbar mycket hellre än att gå i skola kan jag säga.. Fyfan 1 eller 2 år till i skolbänken är ingen höjdare direkt. Skulle vara grymt kul att jobba på Elgiganten Megastore !

Eller nej varför ska jag sova nu för? Är ju leeeedig imorgon, ska till skolan vid 1 för att öva till D4S så jag kan ju sova till ja iaf 11. Får bli en film eller nått.

God natt iallafall
// Michaela

i skolan....

Sitter just nu och har hål i skolan, försöker börja på historia arbetet men det går ju sååå segt. Fan vill inte göra skiten.
Svenskan är inlämnad och klar iaf så det känns skönt. Endast 2 saker kvar ! Eller ja, kanske blir det fler om jag har chans för VG i historian, men det är det fan värt...

Nu är det riktigt nära ! På kontakttiden så fick vi reda på änu fler datum och tider där det händer saker. D4S, junitrofén, skåptömning, studentlunch, fotografering, utspringning m.m. Galet ! Allting är klart inför den stora dagen när det gäller planering av mat, tårta, folk och divere annat små kul.

ses det stängs ner !

God kväll

Formella skrivelser uppgiften i Svenska C är nu klar. Skönt ! Pain in the ass big time kan man säga, men nu är den klar. Ska lämna in den imorgon och gör klart Hiatoria uppgiften.

Satt nyss och kollade på kläder och skor på nätet och römmde mig bort lite gran. Jag längtar ruskigt mkt till sommarjobbet nu. Längtar ännu mer till den 25 Juli då löner kommer dunsa ner med en tung smäll på kontot och hur pengarna kommer flyga åt alla kläd håll och skor kanter. Ja nu låter det ju som om att jag kommer shoppa upp altiohop men se nej det ska jag inte alls göra. Jag måste spara i stortsätt 75 % för att jag ska kunna leva i höst ifall allt skiter sig. Den ena utbildningen som man skulle höra av i förra veckan om man fick komma in på intervju har varit knäpptyst. Men Karin på MM har fått kommit in på intervju för 2 veckor sen så jag kan ju sem ina chanser där som körda. I nästa vecka hålla vi tummarna för den andra utbildningen jag sökt. Annars blir det till att söka alla jobb som finns och skiter sig de så får jag gå i ide och flytta hem till pappsen min. Om jag spar pengar från i sommar så kan jag klara mig på dem i några månader iaf.....

Hur det än går så ska det bli så jäkla sjukt skönt att ta studenten om 19 dagar. Alla sägeratt man ska ta vara på skoltiden men vafan jag kan knappt vänta tills jag får jobba, tjäna mina egna pengar och ta eget ansvar när det gäller allt, flytta hemifrån, betala räkning osv. Jag vet ju ändå att om allt skiter sig så har jag folk som ställer upp så världen here I come kommer att yla från min mun den 12 Juni. AOOOOOOoooooowwww !!!! hahaha

Nej Godnatt på er Nattugglor !
// Michaela Student 2009

Onsdag-Söndag

Hej hej !
vet att jag varit grymt dålig med uppdaterandet i helgen så nu kommer ett låångt mega inlägg över de senaste fyra dagarna.

Onsdag:
Det blev ett nytt lager med maskaran innan jag begav mig hem till Jessie för lite förfest. Det var sen jag , jessie, jennfan, emmsan och vicky som drog oss ner på stan till förfest nr. 2 hemma hos Eriks där det var en massa fler människor.
Vid 11 så drog vi oss mot konrad där det var fritt inträde och happy hela kvällen. Efter en lång kö med snubbar som stod och pissa*usch* så kom vi in på smockade Konrad. Där inne träffade jag på en massa kul folk t.ex. Bonus, Pontus och Vestman.
När de andra sen drog på efterfest så stack jag hem och sov, kännde att jag var skapligt trött.




Torsdag:
Det började med kalas hemma hos Kusin Johanna på Bjurhovda. Hennes lilla Elliot fyllde 1 år.
Vi gav han ett jätte fint halsband med hans stjärntecken på.


Efter kalaset så drog jag till andra sidan parkeringen hem till emma där hon och jennifer höll på att göra sig i ordning. Vid 5 åkte vi och handlade lite saker till Grillningen med klassen och plockade upp jessie innan vi vid halv 6 landade på djäkneberget.
Det blev en mkt rolig och lyckad kväll med klassens tjejer. Killarna var för tråkiga för att komma men några stycken tittade förbi en snabbis eftersom att de ändå "hade vägarna förbi". haha innerst inne så ville dem nog komma från början.



Vid 8-9 så började det bli kallt så vi funderade på vad vi skulle göra istället. Några av tjejerna skulle ut på krogen men v kännde att en spöktripp till Ängsö vore lite roligare. Så vi åkte hem till emma där vi var en stund innan vi tog hennes pappas bil och åkte mot Ängsö runt kl 11.
På Ängsö så var det lite små läskigt men etfer mån om och men så lyckades emmsan och jennifer få ut mig och jessie ur bilen och in på kyrkogården.

Jessie var lite rädd av sig ;)

Sen bar det av in till stan. På vägen så började vi följa efter en BMW som vi lite kaxigt körde om. Sen kom någon smart person på att, fan vi skulle ha moonat eller något för dem. Så vad gör vi ? Eller jag Jessie och Jennifer. Vi saktar ner så att bilen tvingas köra om sen kör Jennifer en boobieflash. Hahaha jag garvade så jag trodde jag skulle dö.
Sen blev det roligareoch värre. Vi följde etfer BMWn ett tag men bestämmde oss sen för att leta upp lite andra bilar att ha lite kul med. Det blev en skraj kurd, några moppe pojkar, fjortis brudar och annat folk. Som en avslutning körde vi förbi Eriks fönster.



Jag skrattade iaf så mkt så jag var tvungen att stanna bilen !

Fredag:
Dagen började med en rask promenad i björnöns 5 km spår. Var helt slut efteråt.
Sen åkte vi och handlade lite innan jag och mamma begav oss till stadshuset för att rösta till EU parlamentet. Jag är inte hemma 7 Juni så fick passa på då.
På kvällen blev det middag hos pappasen och vid 10 så mötte jag upp tjejorna -Jennifer + Vicky och Lisa. Vi åkte på världens snabbaste förfest hemma hos Thomas innan vi åkte ner till Silk där det var badmodevisning.
Helt okej kväll tycker jag,


Hahah ingen kommentar om minen på den där !

Lördag spenderades i soffan hemma hos pappsen, sjukt segt och sjuklt skönt att bara ta det lugnt sådär. På kvällen så såg vi nya Wallander- Hämnden som jag tyckte var riktigt bra.  Så den tycker jag att ni borde se.

Söndag:
Biltvätt, lunch hos farmor och plugg står på dagen agenda !

Min diet har gått åt skogen denna helg men jag har hört att det är okej med några svullar dagarna ibland.
Imorgon har jag två arbeten som ska in så ska börja på dem nu, på onsdag är det ekonomiprov sen är det slut, finito, over, kaputt..... Helt galet !

// Michaela

Utgång ikväll !

Jadå där satt den ! Grymt jobbat må jag säga, MVG i projektarbete ! Så jäkla glad ! :D

Ikväll så blir det utgång med tjejorna, lutar mot konrad och pluto låter det som. Blir nyktert för min del men kan vara kul att bara komma ut och träffa männsikor ändå. Har nyss tvättat av min sminket efter mkt gnuggande med pads från hm som ska ta bort vattenfast maskara. Köpte en sådan denna gång för att det håller bättre men hallå, ska det vara så här svårt att få bort ? Tror jag gnuggade i 5 minuter på varje öga. Så nu är jag öm och ser lite suddigt haha. Ska snart hoppa in i duschen. Kvällen outfit känns som om att det blir mina vita jeans eller vita leggins med min "lapptäcke" klänning från indiska. Lägger nog ut en bild sen.

Imorgon och fredag = ledigt ! Blir grillning med klassen och utgång, sak öven gå och förtidsrösta med mammasen till eu-valet. Lite spännande att man nu får vara med och påverka lite i samhället.

Nej ska nog ta och sova en stund !
// Michaela

Jaduuu...

2 ½ timmes promenad med Emmsan blev det ! Skönt att få gå ut och röra på sig, speciellt efter man sovit i 6 timmar haha. Göra av me lite energi och så, men fasen jag är typ piggare nu än innan... Så natten kommer spenderas vid datorn till jag någon gång framåt gryningen kanske lyckas somna.

Så nu får jag väl ta och ja du haha vette fan får se om det finns någon rolig att prata med :)
Imorgon blir det en kort dag. Börjar 9.30 och slutar efter vi övat kl 11.30 så det blir en kortis.

Här är en bild på våran grymt snygga kalender som vi satt upp i skolan btw !


// Michaela

Resultat

Ja gårdagens galenskap, att gå upp 8 och åka till skolan på min lediga dag resulterade i att jag nyss legat och svoit 6 timmar. Jag kom hem från skolan kvar över 12, tog en protein shake och vid halv 1 så sov jag gott. Halv 7 vaknade jag ! Hej då Michaelas natt sömn inatt säger jag bara !  Någon som vet något man kan göra när man inte kan sova ?

Btw så pratade jag lite med min historia lärare igår och hon sa att det möjligtvis finns en chans för mig att få ett VG i historia. Så imorgon får jag reda på vad jag kan göra. Känns grymt kul då jag var inställd på ett G bara.
Idag så var det sista Ensembe lektionen och det blev ett G där. Hade nog blivit högre om jag varit där på fler tisdags mornar.. haha men vad ska man göra när man inte kommer upp ur sängen. Nu är jag ledig de resterande 3 tisdagarna. Känns skönt men ändå tråkigt eftersom att ensemble var den roligaste kursen. Jag älskar musik och har nu lärt mig grunderna iatt spela bas, vilket passar mig utmärkt har jga kommit på. Vafan kulle jag envisas med att lära mig gitarr för? Är ju cp svårt haha !

Sitter och funderar lite över sommaren och så just nu och även hösten. Får ju reda på den här veckan om man får komma in på intervju på affärs turismen och samma sak gäller nästa vecka för utbildningen i stockholm. Jag vill göra något annorlunda med mitt liv, det har istort sätt sett ut precis likadant hela tiden. Jag vill ha förändring och nu etfer studenten så kommer jag få det. Jag har ingen aning om vilken just nu men man har ju ändå sina planer. Börja plugga eller jobba. Spara ihop pengar och flytta hemifrån. Hitta någon så man slipper sova ensam. Känna att man får ut nå mer av vardan än att bara ta sig igenom skolan och festa på helgen. Theres got to be something ells !
I´m in love with a fairytale !

Kom och tänka på att jag träffar min pappa alldeles för lite ! Har alltid varit så i alla år men nu har det blivit som ett beteende mönster som håller sig kvar. Känns grymt tråkigt nu när jag snart tar studenten och flyttar hemifrån, då kommer jag nog träffa han ännu mer sällan eller vem vet kanske mer. Förhoppningsvis mer. Längtar Sjukt mycket till Släktträffen den 6 Juni nere i Nävekvarn ! Jag älskar min helt sjuka, tokiga och hel galna släkt ! Släkten Eriksson, eller ja det är farmors sida i år så blir Fridmans släkten,  är one of a kind, så är det bara. Det kommer bli lekar, sång skratt och alkohol. Precis som det ska vara, det är då våran sjukaste sida kommer fram ! Blir andra gången nu vi kör och det kommer bli så kul, får man träffa dem man inte träffar alltför ofta och bara ha det trevligt.

nej nu ska jag ut på promenad i solen med emmsan !
See ya "
// Michaela

Inside My Head

Satt nyss och läste BlondinBellas blogg inlägg om hur hon och hennes Nils täffades och tänkte på att jag vill fan också ha det så !
Att först ha den där spänningen som finns när man nyss träffats och inte än lärt känna varandra. Du vet när man precis fått syn på varandra och ögonen möts för första gången och man känner att han vill jag ha ! Den där spänningen när man skickar det första smset eller ringer det första samtalet till varandra och när man träffas för den första "träffen". Sen den mysiga spänningen precis innan läpparna möts för första gången. Det ska vara speciellt och man ska låta det ta sin tid, första kyssen är ingen liten grej och är deffenitivt ingenting man ska rúsha med !
Jag började tänka efter lite på de tidigare i mitt liv och undrar om jag kunde gjort något annorlunda eller om det helt enkelt inte var rätt just då... Jag menar man träffar ju nya människor hela tiden, och jag är ju alltid den godtrogna som ser bara bra saker i folk och alltid ger dem en chans även fast andra avråder mig. Man tycker att killen verkar vara en snäll pojke men i de flesta fall så har jag fel så fel. Tråkigt ! Jag undrar när han dyker upp faktiskt, det finns många Mr Right i ens liv men skulle vara kul att träffa åtminstonde en av dem... Det finns ingen Mr right utan bara Mr right now !

Jag vill inte ha något seriöst just nu men skulle vara kul att träffa det som kan bli seriöst lite längre fram.

Hon skrev även ut lite bra förhållande råd.
http://blondinbella.se/

Ibland så börjar man fan undra...

... ifall allt står rätt till i huvudet ! Idag så var jag ledigt från skolan, skönt skulle nog de flesta säga och ja jag med. För då kan man ligga i sängen och sova bort halva sitt liv, men Nej inte Michaela inte ! Hon går upp klockan 8 för att snällt åka till skolan ändå. Jag hade lite saker att göra, självklart så skulle jag ju ha skjutit på det tills imorgon men det var ändå någonting som envisades, så kl 9 tog jag bussen till skolan, informerade klassen om flaket, gjorde en ekonomi uppgift och halv 3 så övade vi till D4S. Så som ni ser så kunde jag lika gärna ha gått upp vid 1 och åkt till skolan för att öva och gjort resten imorgon... Ibland så gör man saker utan att riktigt veta varför, men känns skönt att ha de två grejerna gjorda.
33 st av 36 blir vi som hurrar på flaket den 12 Juni !
Blir grymt med DJ och allt, tur att flaket är så grymt stort annars skulle vi inte få plats.





Just nu så sitter jag en aning trött i soffan och kollar på färjan och lyssnar på Arash bidrag i Eurovision.
Ska skriva rent ekonomiuppgiften och sen gå å sova tidigt så jag orkar upp kl 7 imorgon.

Ha en bra kväll !!
// MIchaela

sommar/studentkvälls klänning

Jag beställde nyss den här klänningen från bubbleroom, tänkte att den skulle passa till kvällen på sudenten kanske eller bara som en vanlig sommar klänning, får se när den kommer hur det känns.


249 :-

Var först nere på stan och kikade efter en klänning men fan antingen så har alla den eftersom att den finns på Gina tricot eller så är den inte fin nog så internet är sista och bästa chansen till att ha något som inte de flesta i västerås redan har.

Vi kör på de !
// Michaela

Den suttonde maij !

Otroligt härligt dag, igen och åter igen ! Vlnade upp vid halv 11 av att mamma kom in och tycktedet var dags att gå upp.
Jag gjorde mig i ordning och så åkte vi ut till björön för att motionera lite, precis som igår så gick det åt skogen med lungorna, så blir till att ringa till läkaren imorgon, suck ! Efter motionen så åkte vi och solade så nu är vi båda två bruna och fina. Sen blev det en tripp på stan, jag inhandlade en vatten fats maskara, tänkte att det var lika bra nu när studenten närmar sig med storm steg. JAg tjänade en liten hacka igår när jag skjutsade ut farbror och ahns fru till Hallsta så det var väldigt välbehövligt !

Eurovision igår var inte mer än en stoor besvikelse för sverige, 29 poäng vafan ! nepp inget opera år i år inte .....
Arash, island och Norge var ju bra iaf, topp tre haha :)

Nästa vecka så är det näst sista delen av skolans slutspurt, ekonomi och svenska uppgiften ska in sen veckan efter de ska historia uppgiften in och veckan efter de är det int. ekonomi prov sen är det tamejfan slut !
Vi har bara festen kvar ! Alla sp upp och hoppa ...
 Så nu ska jag ta och göra ekonomiuppgiften så jag får VG i den stora 150 poängs kursen

// Michaela

Nice !

Satt just och kollade lite i Linneas blogg och såg ett inlägg om tandlblekning för ruskgt lite pengar. Satt och tänkte på det för någon dag sen att jag ville göra de i höst. På beautyklinik i västerås så finns det för 2800:-. ingenting ! Så nu är jag grymt tagg på att göra de !


http://www.beautykliniken.se/

Grymt snyggt ju !
Så har jag planerat in en annan sak som kommer gå på 20 000 typ....

// Michaela

Fotografering !

Idag så har jag och Mammasen vart ute på björnön och fotat lite student bilder som hon sak använda på jobbet.
Var grymt väder och varmt så var helt perfekt ! Här kommer några av de 126 bilder vi tog...




Jag blev väldigt nöjd iallafall :)

Jag tog även kraften till mig och sprang lite i spåret, 2.5 km var tanken. Den första km gick jätte bra men sen fick jag grymt ont i halsen och bröstet och det blev svårt att andas, jahapp tänkte jag nu är astman tillbaka. Inte så jätte kul kanske ! Ska testa imorgon igen och se om det blir bättre, annars får jag ringa läkaren på måndag....

Ikväll blir det eurovision med Mor lilla mor sen ska jag skjutsa lite folk.

Puss och nyp i rumpan !
// Michaela

Ledig fredag !

Idag så vaknade jag upp strax efter 10 av att dem höll på att städa gården utanför, var ett jäkla liv av lövblåsar och broadway maskiner ! Vid 11 så gick jag upp och hoppade in i duschen eftersom att en promenad med pontus var inplanerad runt kl 12. Klockan är nu 14.10 och promenaden är inställd, jag ska träffa Emma strax etfer halv 3 typ och halv 2 så var han inte ens halvklar, så det sket sig i starten !

Så just nu sitter jag och väntar på emmsan, det ska bli en stan runda i det fina vädret och även en god glass ! Jag ska kila på på nailstore och kolla lite maniky priser, kollade ner på mina naglar idag och kännde att det kommer att behövas inför den stora dagen ! Vill inte göra någon förlängning eller så utan bara fila till dem, göra något åt mina förskräckliga nagelband och måla på en fin färg. Borde väl inte kosta allt för mycket...

Grymt skönt att vara ledig iaf, speciellt i detta underbara väder. Helgen kommer bli lugn som den förra, får se vad som händer ikväll men utgång blir det nog med största sannolikhet inte. En mysig fika kanske?

28 dagar kvar nu !
// Michaela


Helt sjukt slut !

Är äntligen hemma efter en sjukt jobbig dag i skolan...
Började med D4S övning med klassen där jag,Jessie och Sjachno gjorde klart dansen. Finally ! Jennifer ska kirra musiken så är det klart för att börja öva på riktigt ! Efter det så hade jag natur prov som jag inte trpr gick så värst bra och sen hål så jag åkte hem och gjorde klart en ekonomiuppgift innan jag åkte tillbaka till skolan. Anledningen till denna jobbihet är att jag äör sjukt trött och har varit det hela veckan. Kanske låter som en liten unge just nu men jag har faktiskt inte sovit min eftermiddagslur någon gång på 2 veckor. Jisses inte undra på att jag är helt fucking slut om dagarna....

Håller nu på att laga mig en sallad med lax, ägg , pasta, sallad, avokado, majs, räddisor och mozzarella och sen ska jag ta och sova. Bonus kommer hit vid 10 ikväll så om jag ska orka vara minsta lilla social med honom så lär jag sova en del först. Inget illa mot honom nu ! haha lät lite konstigt kanske.
Imorgon är jag leeeeedig ! :D Ska bli så förbannat skönt ! Blir en lunch promenad med Pontus i det förhoppningsvis fina vädret.

Maten kallar ! God natt så länge !
// Michaela

Så skönt !

Igår så var det ju dagen D, alltså dagen för det stora talet i svenskan. Vi var 7 stycken av typ 15 där så det var precis lagom med folk tyckte jag. Efter en motvillig lottning så var det ju såklart just jag som skulle få nummer 1 så jag var tvungen att börja. Talet som jag var orolig över att det skulle vara för kort tog ca 4 minuter vilket var alledles utmärkt eftersom att talet skulle vara på 3-5 minuter ! Jag talade långsamt och tydligt och kom till och med ihåg(mitt i all nervösitet) att ha lite andningspauser. Så efter att jag gjort talet så känndes det bra att få ha gjort det först och ha det överstökat. Efter mig så var det två jätte fina studenttal varav ett jag blev lite förvånad över, killen har fan känslor ändå ! Sen var det 3 argumenterande tal och sen var det slut. Haha gruppen nästa vecka kommer vara på drygt 20 pers så jag är glad att jag hamnade i den första.

Just nu så sitter jag hemma, har nyss gjort natur provet som vette fan om det kommer bli ett G. Jag tyckte att jag pluggade stenhårt så första delen gick bra men andra kundej ag inte ett skit på ! Fan vill inte ha ett IG på betyget !

Ska nu ta och göra en av ekonomi uppgifterna innan jag ska tillbaka till skolan och ha ensemble. Vi ska spela in idag eftersom att viktor är borta på tisdag när vi har redovisning så får vi väl spela upp inspelningen istället för att köra låten lajv.

Nu är det galet lite lvar i skolan !
3 uppgifter och 1 prov !

PluggidiPluggida
// Michaela

Sammanfattning av dagen

Idag så har jag fått grymt mycket gjort ! har varit i skolan, börjat med kalendern där, vart ute och gått, gjort alla 20 instuderingsfrågor till naturen, lagat monster mycke mat och nu ska jag in och duscha. Kvällen har bara börjat så nu kan jag spendera resten av kvällen uppkrupen i soffan med en bra film eller ett bra program.

Maten som lagades var en monster load av kyckling wok ! Haha efter jag hällt i allting förutom nudlarna så var pannan överfull så fick flytta över hälften till en annan panna och sen blanda allt detta med nudlarna i en stoor skål !

Det jag hade i var: Kyckling, blandade wokgrönsaker med extra vattenkastanjer,
böngroddar, mini majs och bambu. sen nudlar och kokosmjölk på det, Mums !

Hahha vill bara visa en jätte söt student orm som jag och mamma hittade när vi var och handlade i söndags.
Egentligen så ska du inte veta vad du ska få runt halsen på studenten men den kan ju ta slut så jag måste köpa den nu.
Jag döpte den till Orvar !

Sjukt söt !

BTW så är det endast så här lite kvar i skolan !

Svenska C tal 13/5

Naturprov genetik 14/5

Formella skrivelser svenska C så fort som möjligt

Uppgifter i Ekonomi B så fort som möjligt

Historia arbete USA under andra världskriget 25/5

Prov i internationell Ekonomi kapitel 9,10 27/5

Helt galet ju !

Nej nu ska jag in i duschen !
Ha en bra kväll..
// Michaela

Man blir på så bra humör !

Var nyss ute på en låång promenad, 1 ½ timme tog det och är nu alldeles mör i benen.

Jag älskar våren ! Jag gick på min promenad förbi träd och buskar som stod i blom och det luktar ju så underbart gott ! Nyklippt gräs och vitsippor likaså ! Man drar ett djupt andetag och känner hur man blir alldeles lycklig på insidan. Såg även att liljekonvaljerna är på väg upp. Nu känns det verkligen att sommaren är på väg ! Svårt att beskriva men jag älskar den här känslan.



Talet är nästan klart, ska bara be mamma läsa igenom det och ge lite feed-back så äre klart. Ska hållas imorgon så har jag det överstökat. Är nog det som tar emot mest att göra fan... Ska börja plugga lite till natur provet på torsdag och göra en svenska uppgift, formella skrivelser, som jag missat att göra.

// Michaela

1 fucking månad kvar !

1 månad, 31 dagar, 4 veckor och 3 dagar ! Det är galet !

Idag har varit en bra tisdag tycker jag, var inte som en zombie när jag vaknade utan var ganska postitiv och pigg faktiskt. Så dagen har gått bra hittils, även fast jag inte fått min sömn som jag vanligtvis brukar ha just nu haha. Hade Ensemlbe imorse och vi fortsatte spela på Gabbis låt, det låter grymt just nu. Sen mötte jag upp Jessie i datasalen, jennifer och emma rammlade in efter en stund och sen gick vi och började fixa med lite *hemligt* inför studenten, kommer avslöjas om någon dag och det kommer bli grymt !

Kosten hittils idag har varit:
en protein shake till frukost
lite cowboysoppa i skolan.

Ni fortsätter att förbluffa mig helatiden haha !

Ska nu fortsätta med talet, tack Linnea för tipset !
// Michaela

My gosh !

Jag har totalt brains freeze, försöker skriva tal till svenskan på onsdag och det går åt skogen segt. Har bestämmt mig för att hålla ett lite halv kuligt bröllopstal, men vafan jag har aldrig hållt tal någon gång och ännu mindre ett bröllopstal. Även fast det är grymt svårt att komma igång så tror jag ändå att det är lättast att hålla. Förhoppningsvis. Men hur inleder man ett bra tal ?

Kvällsmaten bestod av en riktigt maffig och god sallad bestående av:
Isbergssallad
majs
mozzarella
keso
gurka
ananas
"spermie" groddar
räddisor
Kyckling
Avokado

Mums !


Nej tillbaka till talet !

Tack för kommentaren Märta !
// Michaela

Dagen fortsätter

Hade en lektion idag, historia. Jag lämnade in ett arbete och så började jag på det sista i hela kuren. Provet som är på måndag behöver jag inte göra så det är nice !

Har funderat på en sak till när det kommer till killar...det är inte alltid såhär men ibland...

I början när man träffar en kille så tänker dem direkt att wow henne vill jag ha ett förhållande med, men sen när tjejen bara vill vara kompis med killen så funkar det inte längre utan killen hittar en annan tjej som han blir tsm med och försvinner helt, bara för att den andra tjejen gärna vill ha en bra killkompis. Varför är det så? Kan inte killar bara se en som en bra kompis utan att ha några känslor eller annat i baktanken? Jag kan liksom träffa en kille och direkt se att det här är någon jag vill lära känna bättre och bli bra vän med. Vad är det jag missar ? Tycker det är tråkigt när det blir så, nu senast inte så länge sen så råkade jag ut för just det här och nu har killen tjej och har slutat höra av sig och när man stötet på varandra eller om jag hör av mig så är det väldigt stelt. Tycker det är så väldigt tråkigt....

Efter frukosten imorse så har jag ätit en sallad bestående av isbergs sallad, avokado, tonfisk och annanas, mycket gott !

// Michaela

Stolt över mig själv !

Sen 6 dagar sedan så har jag lagt av med allt onyttigt och börjat med sallad och mindre porioner så har jag gått ner 2 kg, det är ganska bra tycker jag ! Funderar på att börja föra kostdagbok... så här kommer första inlägget:

Dagens frukost bestod av:
2 fullkornsmackor med extra fibrer med leverpastej "sport" endast 4 % mättat fett och ett glas 100 % äppeljuice.

Grattis till mig iallafall ! 2 nu men mer ska det bli !(fast mamma tror att vågen visar fel eftersom hon inte gått ner så mkt även fast hon börjat träna)
// Michaela

Komplicerat

Jag förstår inte riktigt... I början så är allt så himla intressant och spännande, men sen när man kommit till en viss punkt så är det inte intressant längre. Why is that? Är det han eller jag ? är det vi eller dem ? I mitt fall så vet jag inte riktigt hur det är fullt, men vet iaf att jag har en tendens att tröttna om killen börjar spela svår och ibland så tröttnar jag vid den där punkten också. Om man inte vet vad man vill från början så kan man väl bara låta det bero och inte göra en massa drastiska eller ja odrasriska saker som att sakta men säkert försvinna genom att man inte hör av sig längre och slutar vara "tillmötesgående"... Varför ska allting alltid ändras vid den punkten ? Varför kan man inte bete sig och agera precis som innan för ? Är intresset så billigt eller vadå ?

Om man vet vad man vill från början så kan man väll lika gärna säga det ! Vill man ha något seriöst? Ja vafan måste allt gå så fort för ? Man kan väl ta det lugnt och lära känna varandra i några månader först och sen komma in på resten.
Eller om man bara vill ha ett engångs- eller flergångs knull, men vafan säg det då !

Jag är trött på att försöka gissa !
Och dem säger att det är vi tjejer som är komplicerade?!
Skit snack !

Helgen

Helgen har varit lugn och helt perfekt skön. Fredageskvällen spenderades med pappsen framfrö hockeyn, Sverige är en stor besvikelse ! På lördag så hjälpte jag pappa att såga och sätta upp lister på vinden och på kvällen blev det en kvällspromenad och ficka med Emmsan. Idag så sov jag ut och drog mig ner på stan vid 1, skulle gå på promenad med emmsan men efter ett skyfall som varade i ungefär 1 minut, men tillräkligt länge för att göra oss båda dyngsura. Vi gick och hyrde film istället.

Vill bara berätta att jag är välldigt stolt över mig själv ! Jag har börjat ett nytt och nyttigt liv och har nu käkat sallad till maten och endas sallad istället för maten i 5 dagar nu ! Det är grymt för att vara jag...

Sommar sommar sommar !  Snart är den här och det känns underbart !
Ser välldigt ljust på livet och vardagen just nu, blivit nyttig, skolan är snart slut och sen är det sooommmar !
Ska imorgon ringa till Hilton och höra så att allt är klart inför sommaren.

Nästa vecka så är det historia inlämning, tal i svenska C och prov i Naturen. Sen är 1 av dem kurserna helt slut.

33 dagar, 1 månad och två dagar, Wiiiie !

//  Michaela

I skolan..

Sitter just nu i skolan, trött som faaaan ! Har nyss haft redovisning i Naturen som gick snabbt och bra. Kort men innehållsrikt kallas det haha. Snart är det ekonomi och sen håltimme innan jag ska ge klassen drcäkterna till Dressed4Success som kom i onsdags, gick välldigt snabbt må jag säga. 20 Maj var det bestämmt men fick mail i tisdags om att det skulle komma redan på onsdag, så det blev en glad överaskning ! Efter de ska jag åka och handla med mor lilla mor, du är så söt !

Kvällen kommer att spenderas hemma hos far med en myskväll, har varken ork eller råd till att gå ut och göra något.

Dagens horoskop:
Ditt kärleksliv ser inte ut som du vill,
men du kommer ändå att få en mysig fredagskväll.

Känns som att det stämmer ganska bra det där faktiskt haha

Ha en bra dag !
// Michaela

2 saker överstökat

Projekt redovisning och natur prov klart !
Provet gick sådär lagom konstigt haha men redovisningen av projektet gick hur bra som hellst. Var lite nervös innan över att jag skulle få tunghäfta och glömma bort vad jag skulle säga, men det flöt på som fan. I 20 minuter prataade jag och Gabbi på oavbrutet så det gick skit bra ! Efter redovisningen så sprang vi ner till musiken och spelade Gabbis låt som vi även spelade in så vi kunde lyssna lite. Låter grymt bra faktiskt. Dennis kommentar till Gabbi: Jag tror jag är kär ! Du får inte göra så här mot mig... Du funderar inte på att söka till idol?
Jaa det var grymt bra !

Annars idag så tog jag och Jessie en fika på stan, smoothie på Coffe by George gjorde susen på en molnig dag.
Just nu sitter jag hemma hos Emmsan som just nu står och sjunger i duschen. Stockholm i mitt hjärta ! hahaha hon är så söt !
Vi ska göra natur arbetet tills imorgon, Steget upp på land. Visst låter det kul? Det blir iallafall muntlig redovisning.
Jag fick förövrigt som jag trodde VG på ekonomi provet ! 21 av 25 G poäng och 10 av 14 VG poäng ! Bra gjort Michaela haha !

Nice dag !
// Michaela

Flaket

Är då endast 37 dagar kvar idag, 24 skoldagar, 1 månad och 6 dagar, ja du hänger med...
Flaket har varit klart sen i Augusti och det är sjukt stort ! Tur de eftersom att vi är 35 pers i klassen haha..
Här är lite bilder på de från förra studenten !





Det kommer bli grymt ! Låter som om att vi har en DJ klar också så det kommer bli helt perfekt.
Det är våran dag SP06B !!

PluggPlugg och mera Plugg

Projekt redovisning imorgon och manusen är äntligen klara, hoppas det håller imorgon bara.
Ryktas om ett VG på ekonomiprovet som vi får tillbaka imorgon så det känns helt underbart om det stämmer ! Vill verkligen ha VG i kursen, är 150 poäng ffs.
Ska nu ta fram Natur boken och börja plugga till provet imorgon, skulle kännas skönt att klara det också faktiskt.


// Michaela



Afternoon !

Har nyss gett upp pluggandet en stund. Har Kemi prov i Natur B på torsdag och ja, jag kunde inte förra gången så hur fan ska jag kunna det nu ?! Alkaner, alkener och alkyner... What?!  Sen ska jag kunna allt om cellens olika delar både animal och växt... Shit ! Kul kul !

Ikväll så kommer morsan hem med Twilight åt mig iaf så det ser jag mkt framemot ! Såg nu att uppföljaren kommer ut på bio i November så den ska ses helt enkelt ! Funderar på att läsa böckerna, finns 4 stycken så får se hur det blir. Ska läsa män som hatar kvinnor och de 2 böcker efter också så blir lite mycket haha. Boken jag läser nu rä snart slut så måste hitta någon iaf.....

38 dagar kvar ....

// Michaela

Tacka vet jag att få sova ut !

Klockan är nu 1 och jag har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen. När klockan ringde 7 imorse så gick det verkligen inte att gå upp. så jag stängde av klockan och sov till halv 10 då min skoldag egentligen skulle varit slut och sjukanmälde mig. När jag precis slagit upp ögonen så hör jag att jag inte är ensam hemma utan lillebror som egentligen också skulle upp vid 7 hade gjort precis som jag haha. Vi är väldigt lika ibland.
 
Idag så är humöret på topp, allt från igår är helt bortblåst, och när jag tänker efter så blev det kanske lite överdrivet alltihop, men man måste ju få ha den dagen ibland då allt man känner känns 10 ggr värre än vad dem egentligen är. Bara man kommer tillbaka till verkligheten igen.


Idag så måste jag ta och plugga lite, har ett prov på torsdag som jag fick IG på förra gången så får plugga ungefär 1000 ggr mer nu... Eftersom att dte inte är så mkt kvar så lägger jag mina sista krafter på att klara skiten. På torsdag är det även projektredovisning med Gabbi och på fredag Natur redovisning med Emmsan. När det är avklarat så finns det mkt mer men det klarar vi lätt av ! Eller hur ?!
Ska börja dikta på ett tal jag ska hålla i svenskan 13 maj, men som vanligt så är det ju så jäkla svårt att komma igång och veta vad man ska säga. Jag ska tala inför den jobbigare delen av min klass så känns ju lagom kul liksom haha....

Nej ska nog ta och stoppa något i magen nu fan !
Jag står för allt jag säger, skriver, känner och tycker ...
// Michaela

God natt sverige

Ska nu ta och lägga mig med min grymt braiga bok  är det någon där ? av Marian Keyes. Rekommenderas till andra !
Ångesten har lagt sig lite men känns ändå konstigt på något sätt... Får föröska att inte tänka på det och bara ta det lugnt ett tag känner jag, Blev grymt nervig och förbannad på mig själv där ett tag men nu känns bättre nu iaf, får inte skrämma upp mig själv sådär ! Inte bar för nerverna hahaha..

Skit i det och sov gott !
// Michaela

Skärpning för fan !

Nu får du fan ta och skärpa dig Michaela, det här är inte likt dig. Känna dig svag för en killes skull, va har hänt? Och det är inte första gången nu... Ryck upp dig ! Du har alltid varit den starka tjejen som inte varit beroende av någon förutom dina vänner, du har alltid varit pigg och på allerten, alltid sett positivt på allt, till och med skolan. Du är inte dig själv just nu

Har varit så här ett tag nu, ända sen skolan började i höstas så har allt varit fucked up ! Jag orkar inte med något och det enda som gör mig glad om dagarna är mina underbara miffon, till och med idag då livet sög som mest så fick dem mig att skratta tills tårarna nästan rann. Får hoppas att den här ja kan man kalla det "svacka" försvinner snart så jag kan bli gammla Michaela igen, det här suger uppriktigt sagt !  Vill bara ha kul med livet just nu men så kommer det alltid något eller någon och förstör mina planer och fritterar huvet på mig.

Är för övrigt endas 39 dagar kvar till studenten och skolan pressar mer än någonsin. Skulle vilja hitta den personen som sa att sista månaderna var hur skäna som hellt. Öm NOT !  Har aldrig varit så här mycket och det är ju jätte passande då jag är så in i bomben skoltrött. Min svenska lärare sa med besviken ton till mig idag att det bara blir ett G i kursen, trodde du klarade av mer säger hon. Hon vet att jag tappat orken totalt för skolan och vill bara att allt ska ta slut så fort som möjligt, så hon har försåelse iaf.

Ska man komma ner till det djupaste innan man känner sig bättre eller hur fungerar det där ?
Jag ger det här 1 dags funderar, ångest och depp dag till, på onsdag är vi fitt for fight igen !

// Michaela

Nyvaken...

Imorse var på ett sätt som alla andra mornar, fast mycket värre. Det första jag säger till morsan är döda mig ....innan jag hoppar in i duschen då ångesten kommer ifatt mig. Jag har fått grym ångest över helgen och vet inte riktigt varför, har aldrig fått det förut. Hade även ont i hela kroppen, leder, muskler och huvud. Ingen topp dag direkt, Åkte till skolan där jag fick reda på att jag fick G på svenska provet, det tackar vi för. Sen hade vi hål, jag och emmsan och jennfan gick till ica i regnet och sen kaffeterian och handlade inte. 13.20 var det historia, som jag låg och sov på för övrigt. Fasen då är man trött, slockna på bänken mitt under lärarens genomgång i ungefär 20 min... Ingen toppen dag åter igen.

Har nyss vaknat uppe efter 2½ timmars skön sömn men ångesten är kvar, fan känslor känslor känslor dem där helvetets jävla känslorna ! Gaaaah varför finns dem? Vaför kommer dem när man minst behöver dem ?! Verkligen fel tillfälle just nu. Men kommer aldrig erkänna det känner jag, ska igonera och köra på som tidigare.

Kom nyss in från en väldig sko shoppings snabbis med Simon, funderar på att laga lite mat men vet inte om jag orkar, sängen är varm och skön så stannar kvar ett tag till.

Peace !
// Michaela


Röd som en kräfta :S

Sitter just nu och väntar på att Bonus ska komma, vi ska kolla på film och slappa lite. Lika bra att ta det lugnt, jag är helt sjukt slut !

Gårdagen var som jag hoppades - att jag blev lite väl rund om fötterna. Blev förfest hos jessie och på klubben innan vi fick skjuts ner på stan. Åt otroligt god mat och vid 12 så kännde jag att det räckte för mig så jag fick tag på pontus som kom och hämtade upp mig. Jag var sjukt hungrig så vi åkte till Vega grillen. JAg fick sen skjuts hem, laddade telefonen och gick sen och mötte Nadja på vägen till donken. Vid 2 så mötte jag upp C och gick hem till honom.

Imorse så vakanade jag pigg som fan och vid 12 gick jag och mamma och solade lite. Blev 24 min i ett otroligt varmt solarie och med tanke å att jag solade 2 timmar ute igår så ser jag just nu ut som en KRÄFTA ! Sattan i gatan, Bonus kommer bli rädd och springa sin väg när han ser mig hahaha.  Blir nog en mysig kväll iaf, får förvarna honom haha !

Ha en bra kväll ni me !
// Michaela

Mitt i rusningen !

Är nu klar och ska bege mig hem till Jessie efter ett kort stop på subway.
Så här ser outfitten ut idag !


Ha en bra kväll för det kommer jag att ha !
// Michaela

Kärlek !

Den här tiden på året är det bästa jag vet, det är på väg att bli varmt ute och solen skiner som aldrig förr. Man är även på väg ut ur vinter depresionen och livet leker helt enkelt. Vår känslor kallas de ! Har man ingen person att få dessa känslor för så räcker vädret gott och väl till(även fast jag börjar känna mig lite glad i någon som Malin uttrycker sig)  för att man ska sprudla av glädje och gå och sjunga lite för sig själv när man sitter i solen och solar sig brun och fin. Har nyss kommit in från att ha i 2 timmar setat och njutit i solen, är lite röd på armarna och bröstet men benen fick lite fin färg iaf. I love it ! 
Det är på den här tiden som grillen åker fram och man kan sitta ute om kvällarna utan att frysa så väldans mycket, folk tar av sig kläder och sommar garderoben åker fram. Jag bli bara glad när jag ser sommar klädda människor på stan med solglasögen i högsta hugg.

Ikväll så blir det mina vita jeans med min nya tunika från cubus med vitt linne under. Till detta blir det mina svarta skor som jag hade på valborg. Ska se om jag kan hitta på nå kul med håret också.
Åååå jag älskar den här tiden !

 
Wanna be my lover ??...

Pirr i benen & pirr i magen
// Michaela

Fredag + Lördag morgon

Vid 1 så begav jag mig hemmåt för att hoppa in i duschen och försöka tvätta ur all tupperingspulver ur håret som såg ut som tråll hår. Kl 3 var det grillning hos pappsen eftersom att syrran fyllde 25 år, hälften till 50 alltså.
Var där några timmar innan morsan kom och jag åkte och handlade med henne och syrran. Sen tog jag bilen och åkte hem till Jessie. Vid 8 åkte jag hem och la mig och sov 12 välförtjänta timmar. fyfan var helt slut igår. Hade ont i huvet var tött och allmänt bitter-fitta så kännde att jag lika gärna kunde åka hem och sova. Skönt kan jag lova !

Idag ska jag ta och röja upp här i rummet, försöka få upp det sista på väggen och få bort allt skit från golvet. Det här funkar liksom inte längre !

Ikväll så blir det klubbfest på pluto med grillbuffé ! Mums

Ha en bra dag !
// Michaela


Kvällen

Kvällen var hel kul och jag och tjejerna hade mycket trevligt.
Jag skuttade in i duschen och började fixa mig när jag insåg att kammen var helt borta, blev skapligt sur och ringde jeiise. JAg fick komma över och låna hennes kamm så jag kunde fixa klart håret. Tack Honey !
Vid halv 7 kom emmsan och vi fick skjuts hem till far min där vi satte igång grillen och började festen, vi joinade senare syrran och hennes kompisar inne i huset. Vid 10 när vi skulle dra till klockartorpet på fest så ringer C och berättar att han drar hem och sover haha. Vi var på festen till 12 då vi fick skjuts ner på stan. Tjejerna drog på krogen och jag drog mig hem till C som jag skulle försöka ringa och väcka men utan resultat så mobilen dog och jag gick hem. När jag skickat ett jag ger upp sms och släckt lamapan så ringer han upp, min väckning lyckades. Jag gick över dit och la mig och sov där. Eller jag försökte iaf, en viss person snarkade som fan. Men det var mysigt som fan ändå !


// Michaela

RSS 2.0