Valborg- Ser grymt fram emot kvällen

Idag är jag på strålande humör ! Solen skiner, det är varmt, provet gick hur bra som hellst :D Började med första uppgifterna och tänkte fan det här kan jag ju ! Efter G delen var över gick jag över till VG/MVG där det var lite klurigare men när jag är klar med uppgiften och vänder blad så ser jag att fan där var provet slut. Så efter 35 min så lämnade jag stolt in provet först av alla, haha helt sjukt ! Är det inte längre än så frågadej ag läraren innan jag gick ut med Jennifer och Jessie i hälarna.

Tog en fika på bredbar med tjejorna och käka en gooood panini med salami och brie ost. Helt underbar dag och allt är klirrat till ikväll, vinet och cidern är inhandlad och outfitten är klar. Jag har ingen egen vilja så jag kör på vad tjejerna tycker. Det blir en vit body till min volang kjol och med ett par hudfärgade strumpbyxor till mina nya svarta klackar.

Sitter just nu hemma och lyssnar på musiken som jessie skickade för ikväll och taggar gärnet, ska snart ta en dusch och när jag kommer ut ska jag knäppa en cider och börja fixa mig lite. Kvällen spenderas med Jessie och Emmsan(inte Jennifer dock :( ) Sen ska jag träffa C också. SÅ som ni ser blir det en helt underbar kväll med trevliga människor och fint väder ! Ska be emmsan ta med sig kamera så det blir lite bilder.

SKa försöka ta en bild på outiftten också och fan i mig kom på att jag måste springa till Harmonique och köpa tuperingspulver ! Jaja får slänga på mig kläderna igen haha.

// Michaela

Onsdag

Har varit en ganska slapp dag idag, endast en lektion som började 8.50 imorse. Vid halv 11 blev det lunch och sen övning inför dressed4succes, börjar bli riktigt bra ! Vi ska och kommer vinna så är det bara !

Gick en sväng med pms emma på stan och fy i helvete vad det luktade, höll på att spy bokstavligen...
Har efter de pluggat som en sate, allting kan man ju när man sitter men räker det till provet imorgon kan man undra...
Hoppas det iaf, måste ha vg på det här provet.

Kycklingen är just nu inne i ugnen och steker, blir det med ris och curry sås till kvällsmat, jag orkar inte göra nå mer avancerat så får duga åt gamarna som kallas min familj.

Kvällen kommer att bestå av mer plugg sen ska jag lägga mig skapligt tidigt, lyckades inte somna försen 2 inatt så var skapligt trött imorse när klockan ringde halv 8... Blir en fullspäckad och kul dag imorgon, först skola och prov sen stan med tjejerna jag ska shoppa lite kläder och sen ska jag hem och fixa iordning mig för kvällen som startas med grillning hemma hos pappsen sen får vi se vad som händer. Kommer skrivas in här iaf så ni får också veta senare :)

Ha en bra kväll !
// Michaela

WTF ?!?!

Jag fattar inte !
Vad är det med somliga, man bestämmer att man ska ses och personen hör inte av sig och sen helt plötsligt så ringer han och vill ses nu på direkten, fan har inte hört av han på veckor så har börjat glömma honom. Vill inte få ut något från honom eller någonting fan har väl annat att lägga mitt intresse på. Sen är ju jag alltid så jäkla snäll, kan ju inte vara otrevlig även fast jag verkligen borde. Faaaan ! Åt helevete !

Ska fan säga att jag hittat en annan kille som jag bryr mig om så han inte kan  ringa så fort han vill ha någon att sova med ! Usch !


Fika in the soool

Det blev en 2 timmars med tjejerna på Bredbar idag !


I lööööve !

Tävling

Jag är just nu med och tävlar om ett kit från Make up store i Charlotte Perellis blogg Var med ni också vettja !


.....



Sitter just nu och lyssnar på den här gammla godingen och försvinner in i huvudet ett tag !

Ledig tisdag !

Uppe med tuppen och ligger just nu i sängen, skulle ha mötit Jessie på stan halv 11 men hon försov sig den spjuvern !
Kommer bli en ganska fullspäckad ledig dag ändå, har sjukt mycke skol arbeten att göra så det är galet. Efter listan jag skrev så tillkom det ca 4 grejer till.. Pest och pina ! Men det känns som att om jag tar tag och börjar med allt och blir klar med det så är det ännu närmare studenten och slutet, därför drar jag mig lite från att göra det. Vill på ett sätt att det ska ta slut men ändå inte. Vill ha kvar tryggheten.

Om man säger såhär:
Jag har 3 grejer totalt kvar i Historian
3 grejer kvar totalt i ekonomi B
1-2 grejer kvar i svenskan
3 grejern kvar i naturen
och
1-2 grejer kvar i int. ekonomi
Sen är det helt slut !
Det är åt helvete egentligen....

Satt och snackade en del med C igår på msn.... vi bestämmde en bakis dag på fredag haha jag ville ut på promenad men han kunde inte lova att han skulle orka.. Får se om vi stöter på varan på valborg. Tycker jag iaf !

Idag så ska jag ringa till de två ky utbildningar som jag sökt, har lite fårgor angående slutbetyget som ska vara inne senast 5 och 15 maj som jag inte kommer ha fått vid det laget. Så ska höra hur dem tänker där.
Ska även börja lite med ett power-point till projektet och börja lite smått till provet i ekonomi B som jag har på Torsdag. Snäll va, sätta ett prov på Valborg. Vafan?! Har människan ingen hjärna. Var som historia läraren som satte ett prov dagen efter kryssningen haha det var 1 person där och det var han som INTE var på kryssningen. Lärare är inte så smarta ibland.

Nu ska jag käka lite frukost !
// Michaela

Måndag

Har varit en skön dag med mycket att göra, precis som jag vill ha det. Tog bilen till skolan halv 10 och hade då svenska prov i skolan som gick sådär lagom SKIT DÅLIGT ! Suck ! Sen var det den vanliga måndags-håltimmen så jag och emma satt ute och stekte lite i solen innan Historian bärjade 20 över 1. Tjugo i 3 slutade jag för dagen och åkte hem för att plocka upp mammsingen, vi tog en tripp till IKEA där hon köpte två hyllor till mig, tack tack :) Vi åkte se och handlade lite mat innan vi åkte hem och började borra lite, måste få upp lite grejer på väggarna nu känner jag. SPegeln, en av hyllorna och mina "hinkar" kom upp... SÅ här blev det :



Börjar bli lite mer beboligt här inne just nu.

Klockan 6 åkte jag hem till PMS Emma och vi gick ut på en promenad till Maxi på hälla där vi köpte lite godis och promenerade sen tillbaka hem till henne. Jag han vara där i ca 2 min innan jag skulle åka och hämta syster yster som är på besök från stockholm.

Just nu sitter jag här och tar det lugnt och myser lite.
Tänker även lite på C.

Imorgon är jag ledig :D så underbart skönt !
// Michaela

Helgen

I fredagskväll så blev det en fika med Jessie och Emmsan vid 9 på Gränden. Blev en päron/vanilj muffin med Mer för mig Och Kaffe för dem andra två. Kl 10 ringde far och ville hem så Emmsans MH kom och hämta upp oss och släppte av mig och Jessie hos pappa där bilen väntade. Hela (lilla) turen hem till mig så höll jag för ögonen och skrek haha fy helvete vilken galning på att köra !

Vi skuttade iaf in i Lenas fina Ford och satte på Caramell på högsta volym, gud var 10 år sen jag hörde dem.
Frame i eskilstuna vid 11 möttes vi av ett gäng glada människor innan vi med lite tjat begav oss hemmåt, blev Caramell på högsta igen då pappa slockande i baksätet, hahahahah. Efter en felkörning så var vi hemma vid 1 och käka lite mat innan vi gick och la oss.

På lördag morgon så vaknar jag fröst vid kl 6 sen vid tjugo i 8 av att jessie telefon ringer och sen igen vid halv 10 och då gav jag upp hoppet om att få sova till halv 12 då jag ställt klockan. Jag och Jessie gick ut i det otroligt fina vädret och satte oss på min innergård och solade lite innan vi gick in och gjorde oss i ordning.
Kl 1 så sjussade jag ut bilen full av snubbar till Buschen där det var dags för poker kväll. Åkte sen in till stan och hälsade på morsan på media markt innan jag plcokade upp emma och åkte hem till Jessie. Där blev det stekning på balkongen tills kl blev drygt 7 och magen började kurra, jag åkte till gryta och käka lite mat med lillebror. Sen begav jag migtill stan för att kolla på film med C.

Det blev fotboll,hockey, en urusel film och en massa trevligt prat. Väldigt nice. Just my type of guy !
Måste göras om :)

Kvart över 12 åkte jag ut i buschen och hämta upp fyllona, blev en tripp till halsta först sen tillbaka och tills sist in till stan. 2:15 Hem och sov ! Sköööönt ! Fick 300 för besväret så de tackar vi för.

Nu sitter jag hemma hos mor min ska plugga lite inför svenska provet imorgon, suck !

Imorgon blir det fotning för studentgrejer på Media markt !
// Michaela

Shopping shopping och skit dag

Har idag varit på ett lite halvdant och små tjurigt humör... Vet inte riktigt varför men man har väl sina dåliga dagar.

Iallafall så har jag hittat min studentklänning så köpte den idag och ett lavendellila band att ha i midjan, så nu är outfiten klar.

Ord pris 399 :- Men det var 30 % rea så fick den för 280 :-
Den är för övrigt från Cubus för dem som undrar

Köpte även ett par skor som jag kikat lite på men tyckt att dem var för dyra, men idag så hittade jag dem för 199 :- istället för 349:- ! Fanns ingen tvekan ! Kommer passa jätte bra till valborg tillsammans med ett par svarta strumpbyxor, min blommiga kjol fårn bubbleroom.se och ett svart linne !
 

Lite halv taskig bild dock...

Var även och solade med Emma idag vilket inte var den bästa idén vi haft eftersom det var olidligt varmt, emmsan la av efter 10 min....
Huvudet dunkar ganska så hårt ...

Ikväll så ska jag och Jessie åka och hämta far min i e-tuna vid 11 sen så är det lördag ! Tackar tackar ! :D
SKa sjussa pappa och hans kompisar ut i bushen för en poker kväll och sen ksaj ga kolla på film med C och någongång på natten åka och hämnta fyllona i bushen.

Hörs sen!

// Michaela

50 dagar kvar !

Nu börjar det kännas att det inte är ett dugg länge kvar etfersom att alla kurser kör på sin slutspurt och alla gör det samtidigt, vilket betyder att alla prov och arbeten, vilket är upp över öronen är just nu. 50 dagar, 7 veckor, 1 månad och 18 dagar. Seriöst det är ingenting !!

TO DO(som jag vet hittills)

Fredag 24/4 v.17- Redovisning i int. ekonomi
Måndag 27/4 v.18- Svenska C prov
Torsdag 30/4 v.18- Företagsekonomi prov
V.19 Redovisning av projektarbetet
7/5 v.19- Natur B prov Kemi
8/5 v.19- Redovisning Natur B
14/5 v.20- Prov Natur B Genetik

Är helt sjukt stora grejer, betygsavgörande grejer, jobbiga grejer....Och grejen är att det där räcker inte, inte på långa vägar. Ska hålla ett stort tal i Svenska C plus lämna in 1 skrivelseuppgift. En massa uppgifter till ekonomin ska in och prov i Historia A.

Sen. Sen då är det slut !
Det är mycket men jag kan sitta och räkna upp sakerna som är kvar tills det är helt slut. Helt Kaputt inge mer skola, inge mer Gymnasie Ever. Vad ska man säga mer än att det känn sjukt läskigt. Man har haft den här trygga grunden i hela sitt liv där allt redan är förbestämmt. men nu så måste man fatta alla beslut själv och man måste börja ta allt eget ansvar. Plugga vidare, skaffa jobb, flytta hemifrån, ha en inkomst, känna sig trygg i sina val. Vissa säger att det är nu livet blir tråkigt men vafan det är nu allt börjar, allt är ett ända stort äventyr etfersom att inget är självklart och man har ingen naing om vad som komma skall. Visst det skrämmer skiten ur mig men hallå det kommer bli grymt kul. Testa på vad man egentligen är gjord av och vad man går för.

När dagen kommer så kommer tårarna rinna men skrattet kommer ljuda högt !


Kommer bli den roligaste dagen i mitt liv men även den mest skrämmande !

// Michaela


Slapp eftermiddag




Det känns som om allt jag gör är och sover... Går i skolan kommer hem, lägger mig i sängen sen somnar jag. Fattar inte hur man kan vara så trött.
Idag så slutade jag 4 och åkte ner på stan, mötte upp Lillebror och vi gick till Amore och köpte krubb. Efter de så somnade jag och sov till kvart över 7 då mamma ringde, jag var helt död !

Längatr till helgen som fan, men hoppas att du inte är som andra killar och kommer på i sista sekunden att du hellre vill ut på krogen med dina kompisar. Skulle bli grymt besviken om det slutar med att jag får sitta själv på lördag...

// Michaela

Gaaaah !

Hur fan ska jag få det här att gå ihop ?! Shoppa utanför sina tillgångar, ja det kan man lugnt säga !
Snälla ge mig mitt jobb tillbaka !!!
Hade jag vetat vilken skit jag skulle sitta i just nu hade jag aldrig bundit upp mig på dessa jävla skit grejer, Va fan !

Ja nu kan jag ju inte sova iaf, sitta och ha ont i magen tills någon ger mig ett par guldbyxor.....

Förbanna denna Finanskrishelvetet !!

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?



// En arg Michaela

Onsdaaag !

Ptja idag så vakande jag av att mitt fönster blev ned duschat av skit... Nå snubbar städade taket med högtryck med lyftkran som lät som fan så ingen sova för mig inte... Skuttade in i duschen, fixade mig och tog bilen och plockade upp Jessie runt 20 över 9. I skolan så gjorde vi arbeten och sen var dte dags att öva till dans showen, gick riktigt bra nu när tillbehören kommit och allt. Nice nice !

SItter just nu i sängen brevid en nyvaken emma som legat och sovit en stund.. Så söt så !

Hon kommer döda mig för detta hahaha !

See ya // Michaela

Längtan till helgen

Änu en helt död dag, gick upp 7.20 som en zombie och åkte till skolan.
Slutade halv 10 så åkte hem och sov till 2 ungefär, stängde av telefonen denna gång så jag kunde få sova ifred.
När jag slog på telefonen igen så hade jag fått några sms av bla Jessie och Emma så ringde upp dem och pratade en stund...

Hade även fått ett lite sött sms från C, blev väldigt glad faktiskt !
Längtar till Lördag....

I helgen så ska jag sova mycket, blir nyktert eftersom vi alla är panka efter kryssningen. Jag ska vara fylle chaffis fredag och eventuellt lördag natt, känner att jag behöver tjäna lite pengar. Så alla chanser godkäns !

Sitter just nu och kollar på tv med mor min, ska sova om någon stund, fast kommer inte gå eftersom jag redan sovit 4 ½ timme idag. Imorgon är bilen ledig så blir till att brumma med den till skolan, ger mig en halv timme extra att sova så det är nice !

Natti Natti
// Michaela


Inlägg nummer 100...

..tillängnar jag mina underbara vänner Emma, Jessie och Jennifer !
Ni gör min dag och ni för fan i mig inte kloka nån av er !
Tiden hittills med er har varit den roligaste, sjukaste och underbaraste tiden i hela mitt liv.
 
Ett helt underbart exempel !
Börjar fan gråta !


Välldigt internt btw....


En stooor eloge till er tjejer, ni är tamej fan bäst ! <3


// Michaela

Underbara väder + tankar

Ska snart ut på promenad med Jessie, ska bli riktigt skönt !

En tanke från lördag... Jag tycker fortfarande inte om din stil och de spel du kör på, käns som om du lägger allt på mig, att det är jag som gör fel och drar mig undan... Jag vet inte hur det kommer fungera det här !

Tog tummen ur röven och frågade C om en film iveckan, ska bara bestäma när.
Kommer nog bli mys, fast blir kanske lite weard att träffas nyktra sådär... Visar sig väl.

Känner att jag vill ha någon i mitt liv, tolka mgi inte fel för ajg verkligen älskar det här singel livet, har aldrig kännt mig såhär fri och full av liv på länge, men det skulle inte skada att ha någon där, behöver inte vara värsta seriöst men ändå att ha någon att mysa med när man känner sig ensam.
På senaste har det blivit en hel del känner jag, men inget som jag känner att jag fått någonting ut av. Siffran har åkt upp en aning och ja jag vill inte vara den som stegrar i tal hur fort som hellst. Kan gärna hålla mig till siffran 1....

Försvinner in i huvet !
// Michaela

Helt död !

Ligger just nu i sängen och lyssnar på My immortal, helt underbart låt !


 

Jag hade faktikst tänkt att gå till skolan idag, hade ställt klockan på 8 och allt. Men när klockan väl ringde så var att gå upp inge alternativ så jag somnade vidare och vaknade vid en 11 typ.
Missar två elktioner idag,varav ett prov, inte så bra men hade inte gjort bra ifrån mig även om jag gått dit...

När posten kom idag så rusade jag som vanligt till dörren och sliter upp ett kuvert från posten, tillbehören till dressed4success har kommit ! Jippi ! haha ett paket på 4,2 kg, lycka till att få hem det, måste vara stort som ett as !
När jag såg att dem kommit så skyndade jag mig till datorn och betalade fakturan, ville inte göra de försen jag fått grejera.

It is all coming to a reality....
Nu börjar det kännas änu mer att det endast är 53 dagar till studenten, känndes mycket när Emmsan mitt på dansgolvet börjar gråta när dem spelar studentsången ! I helvete alltså, blir tårögd bara av att tänka på det .....

Nej usch kanske ska ta och dra sig in i duchen snart...
Idag ska jag iag ut på en promenad i det otroligt fina vädret, sen får vi se vad som händer
// Michaela

18 april- 19 april

Morgonen börjad med att jennifer kom över vi 9, vi lagade äggrora och bacon innan vi började fixa oss.
Sminket åkte på och fest musiken fixades. Vid 12 så kom emma, jessie och timea hit innan vi drog till spicy och åt en mycket god 13C. Sen bar det av till förfest hemma hos Erik  på stan. Grymt taggade vid det här laget !
Vid hlv 3 begav vi oss till centralen och möttes av ett kaos myller av bussar. Idioterna hade ju ställt sig på den lilla dleen av centalen bland de vanliga VL bussarna + sthlm bussarna. Hahah bland 18 kryssningsbussar så var det inte lätt att hitta rätt kan jag säga. Vi kom på bussen drygt 10 i och sen bar det av !
Strax innan 5 var vi framme och jahaja tänkte vi 2  timmar tills vi får gå på... What to do!?
Vi letade oss fram till baren där det mirakulöst precis blev ett bord eldigt så vi slog oss ner där.. MysPys !

10 över 7 började på gåendet och ja hur dem tänkt att få på 2500 pers på 20 min vet jag inte haha Kaos !
Vi kutade till hytten och lämnade av sakerna innan vi stack till buffén, ojojoj säger jag bara, vilken mat !
Blev 3 tallrikar, 1 men kallt, 1 med varmt och 1 med efterätt eller nej 2 med efterrätt ! Och till de 2 glas vin. Mums !
Vi drog oss sen till en full taxfree där jag köpte 1 liter vin, den sista bacardin och 2 sprite..

Sen började vi fixa oss..

Jessie och Jennfan smugglade in sprit i emmas gammla linsvätskeflaskor !
 

Ett litet videoklipp från när vi fixar oss.. Lisas nyckel är borta så hon är lite arg !


Sen hände det mycket, förfest dansgolvet, lite annat, efterfest i hytten och ja jag typ satt och nickade till så la mig i lisas hytt vid halv 7 tyyyyp, sen vaknade jag av att lisa kom och la sig PÅ mig, aj ja jag ska flytta på mig mumlade och gick tillbaka till min hytt där det var fullrulle. Alla flyttade på sig och drog till pubben så att jag kunde sova, så söta ! :)

Vid 12 så vaknade vi till liv, och ja det var ingen vacker syn för någon av oss, men vilken kul kväll/natt !

Hade tydligen rullat in en snubbe i kundvagn i våran hytt medans jag sov hos lisa, hahaha måste vart en kul syn !

Jag låg och typ dog i hytten hela dagen innan vi skulle utrymma hytten och åka hemåt.
Var skönt att komma hem sen, försökte kolla på film men somnade på soffan så gick och la mig och tvärslocknade halv 10. Då är man trött !

Vi steker hårt !
// Michaela





Steker hårt !

Denna får symbolisera dagens kryssning !
 

Idag bär det av !


Kryssning idag !!
Bussen avgår 15.00 från centralen ! Sjukt taggad !
Kommer bli en fylleresa vi sent kommer glömma, kameran kommer vara i höggsta hug så bilder kommer finnas.
Läste även nyss ett mail där det stod att film team kommer finnas på plats, hahhahaha !

Jennifer är nu på G hittåt, vi ska käka frukost och fixa oss för att vid 12 möta upp EmmaB, Jessie och Timea för att käka en spicy hot innan vi ska hem till erik och förfesta innan bussens avgång.

Igår så var det en sjukt trött dag, var i skolan och vi övade inför utklädklädnads, gick väldigt bra faktiskt.
Vid 3 gick jag hem och försökte sova men blev störd hela tiden, först ringde mamma sen furulundstyger sne kom Alle hem sen ringde Jennifer och sist så kom mamma hem kvart över 6 och då var det ingen idé att sova längre... Michaela lär dig att stänga av telefonen !
På kvällen blev det Varda med Jessie och Emmsan, vi tog ett glas vitt och snackade lite skit. Drog hem vid 12 och la mig och sov, tjugo i 2 så ringer telefonen, Gaaaaah får man aldrig sova !? Det var iaf Robert som ville ta en hmm nattpromenad (?)...

Fasen om man frågat lite tidigare så hade jag sluppit gått hem och sovit vid 12, kunde ha kollat film och umgåtts med han ju ! "Våga fråga kallas det" sa han...

Nej nu kommer Jennfan snart, magen kurrar, det får bli äggröra och bacon till frukost
Hörs imorgon kväll, pictures will be posted !
// Michaela

Trötter dag

Var återigen ett rent helvete att ta sig upp ur sängen imorsen... Första kommentaren är allid: ååå döda mig så direkt när jag gick upp och mötte mamma så sa hon: ååå döda mig ?... Hahha alltid lika död på mornarna...
Åkte iaf till skolan för att ha ekonomi, EmmaB var mycket törttare än mig eller hon var snarare aggresivt trött, satt och mordhota.. Ja vad vet jag inte ritktigt. Hon är så söt !

Strax efter 11 hoppade vi på bussen och jag åkte hem och sov till en kvart i 2. När klockan ringde så känndes det som morgon igen så var lagom pigg och glad när jag åkte till skolan för att ha sista lektionen för dagen, Ensemble. Vi köre igenom visa från utanmyra sen satt jag coh viktor å lyssna på massa musik innan vi körde en klassorkester.

Åkte sen ner på stan och mötte där Jennifer och Timea, jag köpte strumpbyxor till lördag och begav mig hem. Känns som om att jag ska ta en promenad men vet inte om jag är tillräkligt taggad för det.. Ska nog vaxa benen om jag är modig nog, gör ju så sjukt ont !

Får se får se... Ska iaf kolla på Alexander med min lillebror Alexander, hiih sen ska jag börja packa, känns som om att det blir fullspäckat imorgon så lika bra att göra det idag.

// Michaela

Äntligen är skiten beställt

Har nu Finaly fått in alla pengar och beställt dräckterna med tillbehör till dressed4sucess som äger rum 3 juni. Tillbehören tar 7-10 dagar att få och dräckterna från USA ska ta runt 5 veckor. Så nu är ett bekymer ur världen iaf. Vi var 18 tjejer från början men det blev till slut 16 tjejer och 6 killar som hänger på. Dansen ska börjas övas in på fredag.
Så skönt att det mesta är klirrat och klart till den 12 juni. Flak, dräckter och kryssning. Känner mig ganska duktig som lyckats fixa allt !

Emmsan åkte nyss, mycket bra pluggat Gumman ! hahaha eller inte !
Tanken var att vi skulle plugga till Genetik provet i Natur imorgon men etfer att ha läst en av frågorna så bestämde vi oss för att vi har annat för oss just den lektionen. Rakarns ! Får sattsa lite extra på grupparbetet som ska in nästa vecka istället.

På fredag känner jag att jag vill ha lite film mys eftersom dem andra sötnosarna har planerat de med sina "flirtar"....
Någon som har lust?

Kryssning på Lördag Wiiiioooooooiiiiiaaaaaaa !!!!!!

// Michaela


God kväll

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Har idag letat studentklänning som en tok men finns ingen som jag tycker passar riktigt. Hmmm frustrerande.
Har nyss varit hemma hos far och skrivit ut sista ansökan och imorgon ska jag in på gammla jobbet och be om ett referensbrev från gammla bossen så jag kan skicka in den. Är sjukt nervös som sagt !
Imorgon blir det plugg, kom nyss på att vi har natur prov på torsdag....
Sms sms sms pling pling !

sov gott
// Michaela

Första skoldagen efter lovet

Det var med ett stort ryck jag vaknade av klockan imorse tjugo över 7 och det var med en djup suck som jag strax innan halv drog mig upp ur sängen. Usch och fy !
5 över halv släpade jag mig iväg till bussen för att ha lektion 8.10. Hade ensemble och vi håller på med folkmusik, huvudet och händerna hänger inte riktigt med så där tidigt på mornarna....
Halv 10 slutade iaf den och även jag för dagen,jag drog mig hemåt för att sen vid elva möta upp Emma och Jessie på stan. Vi gick runt och kikade lite innan jag hoppade på bussen till skolan, skulle träffa några tjejer i klassen för att få de sista pengarna till utklädnadsshowen. Ska beställa dräckterna på torsdag så det blir av och överstökat. Mycket nu när det inte är så långt kvar. Ska snart börja sammla in pengar till flaket också...

Helt fucking sjukt ! Är 8 veckor kvar men betygen sätts om 5 veckor, fatta hur lite det är kvar !!! 
- Är sjukt nervös och spänd nu när jag skickat in ansökan till utbildningarna, hoppas verkligen att jag kommer in !
Kommer jag in i västerås så flyttar jag förmodligen hemifrån i höst annars så flyttar jag om drygt ett år i sommar.
Nu börjar man bli vuxen och det känns ända in i märgen.

Jag har inte bestämt mig än om du ser bra ut eller om det är din otroligt snygga stil som gör det... Får överväga om personligeheten kan lyfta upp det, men det finns något där iaf, diggar dina fina ögon !

// Michaela

Utbildningar till hösten

Har nyss setat och skrivit klart två personliga brev till utbildningarna i höst.
Utbildningarna som är affärsturism och hotell reception och konferens är två ky utbildningar på 1 respektive 2 år.
Får hålla tummarna på att det räcker till så jag kommer in.
Behöver verkligen något att göra i höst !

Hotell receptionoch konferens:
http://www.schartau.se/VU/2762.cs?cs_dirid=3214
Affärsturism:
http://www1.vasteras.se/ky/affarsturism/index.shtml

Håll tummarna !
// Michaela

Hjälp !

Allesammans samla ihop pengarna och köp dessa otroligt snygga skor !
Storlek 36, dem ligger just nu på 50 +( frakt 50 kr)

http://www.tradera.com/GRAA-SKOR-I-FRAN-HM--auktion_89197868

Kom igen nu tjejer för fan !
Är Rebecka som säljer dem btw.
http://bbekz.blogg.se/

Sista Lov dagen !

Har varit ett helt underbart lov och jag har hunnit med en massa kul och hunnit träffa en massa nya människor.
Precis så som ett lov ska vara Fullt ös medvetslös !

Ligger just nu i sängen och lyssnar på Beyoncé- Halo, helt underbart låt !



Ska idag städa upp lite här hemma, tvätta och plocka lite skit i rummet som ska ner i källarn. Sen ska jag ta en skön promenad med min iPod, emmsan kunde inte så får ta till min bästa vän nr(?).

Lovet får 10 av 10 M ! Det är så här livet ska vara, händelsefullt och helt under bart !

// Michaela

God eftermiddag

Påskäggs letning, drog jessie i stortån som väckning och ett samtal till T inledde dagen. Kände inte riktigt att jag fick mitt sagt i går så ville klargöra och jag ringde upp en väldigt sliten och Bakis snubbe.
Påskäggs letningen var sådär rolig, hittade det längst ner i en stor papppåse med böcker i, så nu ligger det böcker Överallt !  Gott Godis var det i iaf.

Jessie har nyss dragit och jag ska börja städa upp lite i lägenheten eftersom att mina saker ligger verkligen Överallt...
Lovet börjar dra sig mot sitt sluskede, men kan säga att jag haft grymt kul, lika bra att ta vara på den tid man har !
Nästa helg blir det student kryssning ! Ojojoj hahaha !
Endas 62 dagar kvar nu liksom !


See ya later !
// Michaela


Lördag

Ännu en fest dag, fan 3 dagar i rad ä lite över det normala men har man lov så är det lika bra att gå All In ....

Vaknade iallafall upp och Jessie hänkade på mig till ica skrapan för att köpa lite frukost godis. Inne i skrapan så står en av snubbarna från kvällen innan och vi går fram och säger hej. Han frågade nästan direkt vart systemet låg och vi tog en promenix dit för att han skulle köpa lite dricka till kvällen. Hahaha grymt skönt kille !  È du Gla i Fjösen eller !?!?!?!

Jag gick efter de hem och fixade mig inför påskmiddagen hemma hos far min, eller påsk och påsk... det blir grillat så blev ingen påskmat för mig i år :/ Fast maten smakade underbart gott ! Tre rätters med avokado och skagen röra till förrätt. grillat med pommes och bea til förrätt och mango med yoghurt och pistagenötter med baliyes till efter rätt. Mums !

Drog sen till jessie och efter en stund kom emma. Vid en 9 drog vi ner på stan och skuttade glatt in på hotellet taggade för fest ! Vi drack och snackade massa skit och hade det trevligt. Blev en och annan massage för några av oss innan vi vid kvart över 2 drog därifrån, lulliga och glada !

Btw så blev jag väldigt förvånad när från ingenstans T ringer och vill bjuda med oss på fest. Efter att inte ha hört av sig på fyra dagar och inte ens sa till att han inte kunde ses i tisdag så ansåg jag mig vara skapligt dissad. Blev ett väldigt stressigt,hattigt och snabbt samtal. Försökte ringa upp han sen bid en halv 2 men då var telefonen avstängd. You make med confused !

// Michaela

Fredag

Vaknade upp en aning bakis och sjukt trött försökte äta lite frukost men magen ville inte riktigt....
Mamma hämtade upp mig och vi åkte ut till ikea där jag handlade lite möbler och gardiner till mitt otroligt snygga rum. Jag blev grymt nöjd med resultatet. Det blev en vit hylla till teven och ett litet vitt bord brevid sängen och ett par enkla vita gardiner. Vi kör på stilrent nu känner jag !
Ikea 449 :-

Nu ska bara lite tavlor och hyllor upp på väggarna så blir det perfekt.
Ska köpa en av denna hylla:


Ikea 177 :-

Jag tog en middags lur innan jag och mamma atte ihop möblerna och gjorde i rodning rummet.
Till kvällen så lagade vi 3 rätters som blev en 2 rätters... Det blev förrätt med bacoc och ostgratinerad sparris och mozzarella ost med tomat.

Och till huvudrätt blev det Fläskfilé med potatisgratäng och bearneisås.

Mötte efter de upp Jessie och EmmaB för en mysig kväll på Tabazco. Vi träffade två helsköna eventförsäljare från 3 som bad oss följa med och busa lite med deras kollega som låg och sov. Ja visst sa vi och så bar det av till deras hotell.
Emmsan smyger sen i rummet och väcker killen genom att säga typ:  Älskling vakna !
Hahahaha den killen blev skapligt chokad !
Efter att ha blvit inbjuda till en lördagsfest på hotellrummet så drog vi oss iväg mit haga där vi skulle på en fest.
Vi var där i typ 10 min innan vi kännde oss alldeles för slita och trötta för att orka va kvar så vi drog hem och sov typ kl halv 3.
När jag precis somnat så ringer telefonen kl 4, det var Stoffe som undrat var fan vi tog vägen och tyckte att jag var aningen bitter(?)
Bitter kan du vara själv sa jag och sen somnade jag om.

Änu en mycket rolig kväll !
// Michaela


Torsdag

Kvällen började med födelsedags middag för Lena som fyllde år. Det bjöds på paj, vin och öl.
Tog mig sen hem till Jessie där emmsan och hon höll på att göra sig i ordning för kvällen äventyr.
Äventyret började på en för-korv-fest med en massa grymt snygga killar på stan hemma hos Stoffe innan vi drog till silk för att sen åter igen hamna på efterfest med samma killar. Mästerkocken Johan bjöd på mat.
Vi var där till strax efter 4 då vi bestämmde oss för att det var dags att gå hem och sova.
Kl kvart över 5 ramlade jag ner i sängen och somnade på två sekunder.

Var en mycket trevlig kväll med otroligt trevliga personer !

Grejen med videoklippet var så att jag skulle sätta på love lockdown och trode jag satt på rätt när jag hör att han sjunger I love food, pizza too ! Hahah Jag blev en aning utskämd kändes det som... Jag och Jessie ramlade på det där klippet igår och började asgarva !

Här kommer det igen !




// Michaela

I heart Food !

Hahahahaha råkade sätta på den skönaste låten på förfesten i Torsdags ! 
Tell you later !


Jäääsp !

Hej hej !

Ligge just nu helt utslagen i soffan, är helt slut efter att ha målat och slipat och spacklat i drygt 7 timmat.
Mat blev det på Amore, lyckades dra ner en Jimmy som matsällskap, han hade en lunch inestående så han kunde inte säga nej. Det blev 2 maffiga Giros tallrikar med vit sås. Mums !
Just nu ligger jag och väntar på att Mammsen ska komma hem så jag får lite sällskap här i röran.

Ja T har inte hört av sig så vetta fan va grejen är ... Tyck alltid ramla på samma sorts killar hela tiden. Tydligen !

Imorgon ska jag måla klart och eventuellt ta en tripp till återbruket med allt skit jag rensat bort och eventuellt en tripp till Ikea och inhandla lite grejer.
På kvällen blir det födelsedagsmiddag hos Lena sen utgång med Jessie och EmmaB.

Hörs imorgon,God natt !
// Michaela

Mat paus

Har nyss målat klart första lagret av färgen och ja fyfan va jobbigt det var !
Här är några under arbete bilder:





Ska nu ta och käka lite mat innan jag börjar måla på runda nummer 2.

// Michaela


Spikat !

Jag har alltid funderat på om jag ska måla om lite i mitt rum och när jag hjälpte emmaB att måla om hennes garderob så blev jag sjukt taggad !

Jag, Jessie och emmaB åkte i cirkus 4 timmar igår till Silvan, Ikea, Nisses, Bauhaus och Casa och kollade på färg och möbler. Bestämde mig för en olivgrön färg som jag såg på Room service och vita möbler.
Igår vid 6 fick jag ett ryck och åkte och köpte färg med tillbehör. Skulle varit med T men, jaa vet inte vad jag ska säga... Åkte till silvan iallafall och köpte färgen sen till Rusta för att köpa grejerna till. Plockade sen upp Jessie och vi åkte hem till mig och började plockan ner allt så nu är det skapligt tomt här inne.

Några bilder mitt i plocket. Jag skulle ha tagit före bilder men kom på lite sent att jag glömt de haha så får duga med dem här.



Idag så ska jag ta ut det sista, städa av golvet och börja spakla igen alla små hål. Imorgon får jag hjälp av emmaB och Jessie att måla. Sen på fredag ska jag köpa en hylla till teven och någon vägg hylla också.
Kommer bli så fint ! (Hoppas jag)

Ni får se mer sen
// Michaela

Tisdag !

Hej hej !
Ännu en vecka med underbart väder !
Ska alldeles strax åka och hämta upp Jessie, vi ska hämta EmmaB som är på intervjue för ett jobb. Hoppas det går bra !
Sen ska vi åka ut till silvan,hälla och erikslund, jag ska måla om mitt rum så ska kolla på fäörg och möbler m.m. Är så sjukt taggad på att göra om här inne ! Såg en färg på Room service som jag dog för. Ska kolla om den finns på silvan.

Sen är det tänkt att jag ska träffa T i eftermiddag så får se om det blir av och hur det går.

Nej ska Brumma i bilen min hem till Jessie nu
Ha en bra dag ! // Michaela

Soool !

God Morgon !
Det blev en mysnatt hos T, stack dit vid nio igår och kom nyss hem.
Idag blir det en lunch med Jimmy och sen solning,simning och bastning med EmmeB och Jessie(tror jag).
Är så sjukt underbar dag, soligt och varm, lutar mot att ta en lång och skön promenad sen !

Fick även min etferlängtade deklaration idag och det visade sig bli ett positivt tillskott till semsterkassan !

Beslutsångest

Jag köpte idag den här jackan på H&M, men jag såg även en nästan lika dan fast mer utsvängd och med lägreknäppning.. Jag tyckte båda var fina med vet inte vilken jag vill ha mest !


Hjälp ! Båda är grymt snygga men den här är lite mer "Elegant".
Ska jag behålla den här eller ska jag byta till den andra?!

Eftermiddagen/Kvällen

Plockade upp Jessie och åkte hem till EmmaB där det blev ommålning av hennes garberob, rött och fint blir det !
Vi Målade och snackade lite skit, åt lite mat, åkte till Maxi och köpte Godis och Tog en sen liten spöktripp ut till Ängsö innan vi landade på stan för en fika. Vid Elva så drog jag mig hemåt, var grymt trött och somnade på 1 sekund vid 12...
I had a dream about you !

// Michaela


Våren är här !

Jag vaknade halv 10 av ett sms av en otrloigt pigg EmmaB och drog mig halv död upp ur sängen, Jag som sov så skönt !
Gjorde mig i ordning tog en tripp til Elgiganten och sen MM innan jag och Lillebror åkte till farfar och bytte till sommardäcken. Sen åkte jag och Mor ut och fotade lite, hon fick låna hem en D90 och ett 90 mm Makro från jobbet så det skulle bli grymma bilder.. Vi började på Djäkneberget och begav oss sen ut till björnön. Här har ni lite bilder...

Årets första Tussilago !


Mor,älskade mor !

//  Michaela

Fredagen

Åkte till skolan med Jessie och upptäckte att vi var en timme sena så alla hade gjort klart provet och dragit hem, fan ! JAg var ju tvungen att prata med alla om kläderna.. Men smart som man är så gick jag till Laura, fick några kuvert pch några adresslappar som jag kunde skciak portofritt, så jag skickade hem brev till alla istället, smart va?

Vi åkte sen ner på stan och kollade runt lite, blev en glass i solskenet, Loving it ! Vid tre gick jag hem och vid 5 började jag fixa mig, blev lite stressigt för jag skulle göra det och laga mat sammtidigt och sen vara hos Jessie vid 6, som tur var fick jag hjälp av bror och kunde sen komma en timme senare.
Hemma hos Jessie körde vi grogg spelet och inväntade Emmsan och resten av gänget. Vid halv 11 tog vi bussen ner på stan till krogen, det stod mellan Bmb och Pluto, slutade med att vi gick till Pluto etfer att jag och Alex körde en liten undersökning, Hot or Not ?  Inne på pluto var det skapligt dött men det tog sig efter ett tag... Vi drog därifrån strax efter ett och vid halv 3 kom jag hem, kvart i 3 sov jag som en stock !

Fick btw mig att skicka ett lite halv gulligt sms till T, vilket är inte så likt mig att göra. Efter en timme utan svar började jag ångra mig och tänkte om jag skulle skriva att jag tog tillbaka det, hmmm.... Men efter ett antal timmar fick jag ett svar, Puh ! , Började känna mig lite dissad där. Vi ska träffas på Tisdag btw, ska bli riktigt Nice, men Fan säger jag bara !

// Michaela

Kläderna har kommit !

Var nyss på ica och hämtade mina efterlängtade kläder från bubbleroom.se

Fick även några små presenter från Oriflame.

Morn Morn !

Ja idag så ställde jag klockan på halv 11 och tänkte att det skulle vara skönt att sova ut lite men nej Halv 9 så var jag pigg som en lärka...Så nu är jag klar och fit for fight, 10 min efter jag egentligen skulle ha gått upp. Ska sticka iväg till rudbeck om ungefär 45 min och hämta ut en sista studentbiljett, vilken tabbe jag gjorde ! Sen ska jag gå till centralen vid 12 och möta jessie för att åka en snabbis till skolan. Måste snacka med klassen angående Dressed4Succes kläderna, börjar bli väldigt tajt om tid nu. Hoppas allt går som de ska nu annars vette fan...
Ska gå till posten sen också, står i trackern att kläderna finns där man har inte fått något sms än så ska höra vad som händer. Vill ha dem nu !

Även idag är det underbart väder !
// Michaela

Yeah !

Enligt denna här helt underbara order-tracker så ska mina kläder just nu ligga på Posten på ica !

Så då borde jag alltså på ett sms imorgon om att jag kan hämta ut dem ! :D
Så underbart när saker går som man vill ibland, då kan jag använda min älskade klänning redan nästa vecka !

Underbart !

Är ledig från skolan imorgon eftersom att jag ínte har några lektoner så nu har jag Påsklov !  11 dagars skön ledighet, har gjort mig välförtjänt av de !
Tänkte att jag måste upp tidigt imorgon för att åka till MM och köpa en ny telefon, men så smart som man är så testade jag med hands-freen och det går att ringa ! Jippie ! Jag vill verkligen inte ha en annan telefon innan jag har råd med Touchwizen. Så får se hru länge jag kan stå ut med att snacka genom hands-freen med de otroligt stora och klumpiga lurarna.
Lovet kommer bestå av mycket vila och många mysiga promenader i solen. På måndag blir det nog en lunch med Jimmy, han har en innestående. På tisdag ska jag träffa T. Sen får vi se vad jag hittar på resten av dagarna, Vet iaf att det blir en mysig påsklunch hos Pappsen på lördag.
Ska nog försöka dra ihop ett påskpyssel med tjejorna, såg att det fanns speciella äggmålar kit på Panduro för typ 39 kr. Får bli på Torsdag, måla ägg och köpa lite ris, plcoka fram häxorna från källaren. Måste ju bli lite påskfint här hemma !
Ååå jag älskar våren !

Loving it !

Sitter och tänker lite på T, fan asså säger bara wow !

Fredag

Kom hem strax innan 9 imorse, mådde som ett vrak, hade inte sovit än mer en timme totalt och var hungrig som få. Försökte sova när jag kom hem men folk höll på att smsa som tokar så blev inget av de. Kl 11 så började jag dra mig mot bussen för att möta Jessie och Emma, vi åkte till skolan och tog närvaro till våran enda lektion. Såg att det var påskmat till lunch och blev överlyckliga men vilken besvikelse när vi ser att det bara är kall lax och varm potatis. Va fan kallar man de för påskmat så heter jag Hilda ! var fan tog köttbullarna och prinskorven vägen?
Vi hoppade på bussen och drog till hälla där vi tog en korvrunda på Ikea och gick sen in och kiade runt lite.
Sen gick jag til ica och hämtade ut min studentmössa som vart inne på töjning, mitt armband från cocco.se kom också så det var en bra dag hittils iaf.

Märkte sen att högtalaren på min älskade telefon gått sönder. Fan ! Den har höllt i 2 och ett halvt år, den kan ju hålla lite till ändå, iaf tills jag har råd med min touchwiz.... Så är inte så glad nu. Får köra med handsfree tills i höst, Suck !
Imorgon är vi typ lediga också, vi har en lektion 8.20 men den sover jag över i stället, känns inte så värt att gå upp och gå på den, ta närvaro för att sen göra grupparbete....Nej tack !

Ska sita och sura lite nu
// Michaela

Gårdagen...

.... Var väldigt mysig, jag fixade biljetterna och mötte sen upp Jimmy, vi stack till Spicy och åt en mycket god lunch. Efter de tog vi en liten stanrunda i det fina vädret. Strax efter ett mötte jag upp EmmaB och vi drog till solstudion och solade lite. Kom hem och slappade lite sen fixade i ordning mig. Var ju TAbazco dax kl 7 då jag skulle möta upp emma och jessie. T ringde när jag kom ut ur duschen och sa att han också skulle dit.
Som sagt, jag mötte upp Emma och Jessie, etfer en stund kom Jennifer också. Vi begav oss mot Tabazco och satte oss i sofforna och började beställa in drinkar. Drack 3 stycken mycket goda. Vi satt och snackade lite skit som vi gör bäst och Jessie fick sin present som hon blev mycket glad över. Vid 9 kom T dit och jag vette fan men jag var sjukt nervig, men God damn han ser ju bar ut !
Vid elva åkte allihop hem och jag åkte hem till T och ja jag försökte sova iaf men funkade inte så bra när personen snarkar så förbannat. Men det var mysigt iaf.

Fortsättning följer...

I am in love with this wether !

SÅ jäkla underbart väder, jag dör !
SKa om 10 min sätta mig i skitiga bilen och åka till Vallby, ska möta upp Hanin och få lite pengar till studentfesten sen kl 11 ska jag möta upp 2 till och sen gå och hämta ut dem. Halv 12 ska jag möta Jimmy och äta en ute lunch, ute serveringarna öppnar tydligen idag, Mys mys ! Kl 1 drygt ska jag möta upp EmmaB så ska vi åka och sola oss fina och bruna. Så en ledig dag kan man få uppbokad ganska bra. Ska Inviga mina nya solglajjor som jag köpte igår på H&M för 79 kr.

Ja Smör då.... Vi väljer att kalla han för T nu, passar bättre nu när jag träffat honom. Kvart i 11 var han här och då hade jag väntat en och en halv timme på honom så var skapligt iriterad och tålamodet var i botten. Så jag sa att jag inte vill ses längre och då blev han sur och ville aldirg ses tydligen,, hmm konstig typ det där, för etfer 5 min så får jag sms om att han vill att jag ska komma ut och säga Hej iaf. Ja snacka om beslutsångest haha. Det gick jag med på så mötte han vid skrapan och vi stod och snackade till typ kl 12 då jag gick hem och la mig och sov. Vi bestämde att vi skulle ses på lovet istället då vi båda var lediga. KAn ju säga att skenet kan bedra på vissa nivåer. Hr nog aldrig mött någons osm är så kär i sitt jobb dock!

Nej nu måste jag åka ! ut i solen !

// Michaela

Onsdag kväll !


Ska bli en grymt skönt dag imorgon, Min lärare är sjuk så jag är helt ledig imorgon, Tacka gud säger jag bara ! MEn jag ska ändå upp vid en kl 10, ska fixa de sista och sen åka till Rudbeck och hämta ut lite Studentfests biljetter, Usch nu är det verkligen inte långt kvar. Drygt två månader som kommer gå så grymt fort, det är fan redan 1 April imorgon... Någons som ska luras ?  Ska sen träffa skumm-jimmy för en lunch, ska bli mycket trevligt.

RSS 2.0