50 dagar kvar !

Nu börjar det kännas att det inte är ett dugg länge kvar etfersom att alla kurser kör på sin slutspurt och alla gör det samtidigt, vilket betyder att alla prov och arbeten, vilket är upp över öronen är just nu. 50 dagar, 7 veckor, 1 månad och 18 dagar. Seriöst det är ingenting !!

TO DO(som jag vet hittills)

Fredag 24/4 v.17- Redovisning i int. ekonomi
Måndag 27/4 v.18- Svenska C prov
Torsdag 30/4 v.18- Företagsekonomi prov
V.19 Redovisning av projektarbetet
7/5 v.19- Natur B prov Kemi
8/5 v.19- Redovisning Natur B
14/5 v.20- Prov Natur B Genetik

Är helt sjukt stora grejer, betygsavgörande grejer, jobbiga grejer....Och grejen är att det där räcker inte, inte på långa vägar. Ska hålla ett stort tal i Svenska C plus lämna in 1 skrivelseuppgift. En massa uppgifter till ekonomin ska in och prov i Historia A.

Sen. Sen då är det slut !
Det är mycket men jag kan sitta och räkna upp sakerna som är kvar tills det är helt slut. Helt Kaputt inge mer skola, inge mer Gymnasie Ever. Vad ska man säga mer än att det känn sjukt läskigt. Man har haft den här trygga grunden i hela sitt liv där allt redan är förbestämmt. men nu så måste man fatta alla beslut själv och man måste börja ta allt eget ansvar. Plugga vidare, skaffa jobb, flytta hemifrån, ha en inkomst, känna sig trygg i sina val. Vissa säger att det är nu livet blir tråkigt men vafan det är nu allt börjar, allt är ett ända stort äventyr etfersom att inget är självklart och man har ingen naing om vad som komma skall. Visst det skrämmer skiten ur mig men hallå det kommer bli grymt kul. Testa på vad man egentligen är gjord av och vad man går för.

När dagen kommer så kommer tårarna rinna men skrattet kommer ljuda högt !


Kommer bli den roligaste dagen i mitt liv men även den mest skrämmande !

// Michaela


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0