Bjuder på den !

Hahah kom nyss och tänka på den här underbara bilder på mig och morsan så ni får också se den !

Vi rockar fett ! hahahaah <3

Tick tack....

Börjar bli lite spänd över fikat med "Smör", usch och fy hahahaha får se hur det går....

Lovely day !

Det är en helt otroligt fin dag, solen skiner och det är varmt ute, vilket passar helt utmärk eftersom att Jessie Blomdahl fyller 19 stora idag ! Grattis Grattis !


Ska möta henne och tjejerna på stan sen och ta en födelsedags fika, riktigt mysigt, skulle va nice att sitta ute och fika men finns nog inte den möjligheten.

Håller just nu på och smsar lite med Skummis-Jimmy haha... Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fin  till kalaset och sen till min fika ikväll. Komme vara grymt trött etfersom att jag vanligtvis brukar sova vid den här tiden, men hinner inte det idag tyvärr. Får klunka koffein eller nått typ Redbull "! Fast man blir ju bara pigg i ca 8 sek av den så får komma på nå annat. Annars så blir jag nog pigg av vädret,Älska !! 

Nej in i duschen !
/ Michaela

En kulen natt...

Jäääääsp ! Sitter nu och kollar på CSI, är sjukt trött...
Imorgon så fyller söta lilla jessie 19 år, vi sak ta en födelsedags fika på etfermiddagne och sen på kvällen så ska jag träffa Smör För en kvälls fika, ska bli trevligt(hoppas jag). På onsdag ska vi till Tabazco och fira jessie på riktigt och sen en gång till på fredag. Är snart lov och det ska bli sååå skönt ! Och imorgon hoppas vi på att kläderna jga klickande hem kommer .

Ska ta och tvätta håret
// Michaela

Måndag

Sitter här i köket brevid Jennfan som snakr i telefon... Har varit en slö och lite halv tråkgit dag i skolan ,haft två letioner och kollat på 2 otroligt tråkiga filmer. Åkte ner på stan en snabbis på håltimmen för att fördriva tiden lite. Hittade inge kul utan stötte ihop med och då menar jag typ halft putta omkull varandra. Ska snart ner på stan och möta jessie så ska vi till magiclines och sen till klubben, jag ska köpa mitt efterlängtade proteinpulver med jordgubbssmak. Sen ska jag till MM med lillebror, han ska köpa nu telefon.

Hörs sen // Michaela

Söndag

Har nyss vaknat upp hemma hos pappa av att han stomrar in och tycker det är dags att vakna nu. Ska snart göra mig i ordning, ska hem till farfar och äta raggmunk och palt kl 2.

Gårdagen var riktgit trevlig. Kom hem till Jessie kl 8 och möttes up av henne Jennifer, emmaB och alexandra, Emelie kom lite senare. Vi tog Halv 11 bussen till Bmb där det självklart skulle vara 89 i kväll... Så vi drog till Tabazco och tog några drinkar innan vi bestämde oss för att utnyttja fribiljetterna och dra in på silk vid en kvart i 1. Efter de så tog jag sista bussen hem hit och resten vet ni. Jag vill verkligen ha en lite digitalkamera, skulle vara så najs att ha lite bilder från våra små event... Får väl bli till sommarn de..

// Michaela

God morgon igen..

aknade nyss upp efter att ha somnat om, snacka om att vara trött ! Ska dra till ica och köpa frukost med NAdja nu, sen blir det till att hoppa in i duschen och börja fixa sig lite smått inför kvällen, ska försöka komma på vad jag ska ha på mig bara... Det får vi se sen.

// Michaela

God morgon

En sista händelse efter inlägget inatt var att en lite smått ostabil Nadja ringde och behövde ha någonstans att sova så fick gå och möta upp henne vid donken...

Vaknade upp vid halv 11 av att en mycket pigg och promenerande EmmaB ringde,hade tydligen varit en mycket händelserick kaos kväll för dem igår. Ligger just nu och kollar lite på vimmelbilder från gårdagen, NAdja ligger och halvsover brevid.
Idag ska jag ta det soft, fixa mig lite sen innan jag ska hem till pappa och äta vid 7, sen blir det tabazco med tjejerna. Ska bli riktigt trevligt, ta en drink och sitta och snacka en massa skit som vi gör bäst.

Keep you posted// Michaela


Bio

Har nyss varit på Män som hatar kvinnor med mammsingen. Var ju andra gången jag såg den så blev till att analysera minta lilla detalj och se om jag missade något första gången men nejjp fick med allt förra gången. Mor min tyckte även hon att filmen var väldigt bra. Hon hade blivit rekommenderad att se den av "tuffingen" på jobbet så hon kände sig tvungen.

Men jag blev så irriterad innan, min bokning hade försvunnit av någon konstig anledning :S Men haha kollade bekräftelsen nu, stog visst att dem skulle varit uthämtade igår, Oopps !

Sitter nu och lyssnar på Måns akustiska version av hope and glory, fick höra av pappa idag att han och några till har en gratis konsert på skansen imorgon kl 7. fett kallt ! Insläpp kl 5 och sen ska man stå där i två timmar innan det börjar och sen stå i kylan och rugg vädret och lyssna på dem bland allaskikande fjortisar... Nejtack ! Får se om det sänds på tv eller nått... Annars får jag kolla youtube, brukar ploppa upp saker där så..

Ska nog sitta här ett tag till, kanske slå på ett eller två sex and the city avsnitt, (är inne på andra säsongen för andra gången), sen ska jag ta och sova och sova lääänge läänge imorgon ! Ska bli skönt.
God natt så länge // Michaela

vår/sommar shopping

Ja, jag vet att jag har ett sjukt shopping begär och jag är dålig som ger med mig men nu har jag faktiskt klickat hem lite kläder från http://www.bubbleroom.se  tills vår/sommar.
Det blev:

Minus några cm på höften så sitter den som ett smäck, 199 :-

Jätte sött, perfekt till i sommar 79 :-

Ännu ett perfekt plagg till i sommar, 159:-

Får nog hem det om 1-2 veckor.
Me Really Happy right now !
// Michaela

Mums !

Lagade och åt nyss en otroligt god kyckling sallad med Blue cheese dressing. Hade lite roman sallad med päron, paprika, morot, kyckling, pican nötter, tomat och blå mögel ost.




Provet i Internationell ekonomi gick ganska bra fatiskt, kunde 9 av 10 frågor typ så jag är riktigt nöjd.Var även hos Syon och såg över min studieplan lite, ser bra ut, kommer att ha 2550 poäng när jag går ut och de efter alla mina bort tagningar och grejer...
Ska nu bara ta det lugnt och kika runt lite här, kanske ta en yupplur innan jag ska hem till pappa halv 7, blir middag där innan bion med mamma.

See Ya ! // Michaela

Host host !

Sitter nu i skolan brevid Jennifer och väntar på att lektionen ska börja... Är inte ett dugg taggad eller förbered till provet för övrigt, så får väl se hur det går...Snart så ramlar nog Emma och Jessie in, förhoppningsvis...
Ska bli skönt att få slita sen, ska hem och sova en stund känner jag, är inte så pigg när jag är sjuk. Håller på att svettas ihjäl just nu ja. Ska bli mysigt ikväll iallfall och imrogon är Tabasco inplanerat för hela slanten, kul kul !

Tillbaks till plugg
// Michaela

God natt

Ska ta och krypa ner i sängen med min Ekonomi bok nu, har inte pluggat så mycket så blir turbo läsning nu.
Det gick bra att göra klart projektet med Gabbi iallafall, även fast vi inte gjorde direkt mycket ändringar...

Usch imorgon ska jag upp halv 8... alltid lika tungt men slutar vid 1 och då ska jag hem och laga lite kycklingsallad med blue cheese drässning, hoppas det blir gott för ska försöka bli lite nyttigare fram till sommaren nu. Blir mitt årliga vår ryck typ. Sen på kvällen blir det midda hemma hos pappa och bio med Mamma klockan 9. Ska se män som hatar kvinnor, jag vet jag ahr sätt denförut men mamma ville så gärna se den så jag offrar mig. En bra film kan ses flera gånger...

Nej hopp i sängen, Natti natti
// Michaela

Pluggpluggplugg

Har nyss käkat de sista våfflorna från gårdagen och ska slå mig ner i soffan med Ekonomi boken eftersom att det är prov imorgon. Är inga räkne uppgifter och skit utan bara text uppgifter så det är bara att läsa tills ögonen blöder så man kan klara provet. Skulle sitta skönt med nå högre än ett G.

Det är inte en så jobbg kurs så provet borde inte vara så svårt men man vet ju aldrig med Anna Wilk, hon tycker det är kul att dela ut IG:n så....

Har för övrigt hittat en mycket bra grupp med en mycket bra skiva och en mycket bra låt
The Veronicas- Hook med up- Untouched
Vet att den kanske är lite gammal men den är mycket bra ändå.

Hittade även Snygging Måns bidrag från melodifestivalen på you tube i akustisk version, Me happy !



Nu är Gabbi på väg så vi ska göra klart projektet, få lägga ekonomin åt sidan ett tag...
Pluggplugg // Michaela

Kamera

Jag har kommit på att jag behöver en liten smidig digitalkamera etfersom att jag just nu bara har min klump till systemkamera, inte så bra till spontanfotografering och inget man bara kan ha i fickan....
Hittade den här för ett tag sen och dog direkt när jag såg färgen !

Nikon s220, är dock inte den rätta färgen på bilden. Den jag såg är mer grön.
Hittade bilden på google för övrigt....

Vet inte om jag ska köpa den själv eller vänta tills studenten och födelsedagen och hoppas på att jag får den då men det är liksom 3 månader kvar, suck !

Får se över min ekonomi och prata lite med mor min så får vi se hur det blir.

// Michaela

Usch och fy

Vaknade upp med världens hosta, men var på skapligt umör ändå ftersom att det var ås otroligtfint väder ute. Stod och valde mellan svarta jeans från JC och ljusblått blus/linne från gina tillsammans med mina högklackade gladiator skor från sko punkten eller student mjukis med stor tjocktröja. Vädret avgjorde. Mitt i första lektionen kom huvudvärken och jag belv helt deckad, så jag tog och åkte hem... Har nu legat och sovit från typ 12, blev väckt av att emmaB ringde och var pratsugen.

Blev det här plus en svart tjocktröja och min svarta skinjack ed en lila sjal till.


Sitter just nu och kollar på lite kläder från bubbleroom.se och hoppas att jag kan köpa den där klänningen.
Snart dax att ta hand om det gigantiska diskberget i köket som jag så dumt tog på mig att ta hand om...

//Michaela

God natt

Kvällen spenderades med att börja med det personliga brevet till utbildningen och med att titta på Grey´s anatomy. Mycket, Mycket bra! Blir ekonomi som första lektion 9.40 imorgon sen måste jag plugga till Internationell ekonomi provet och göra klart det sista på projektet med Gabbi, det ska vara inne på fredag....
Fast nu loggade Johan in så får se om jag går och sover riktigt än, beror på om han skriver eller ej...

God natt iallafall !
//Michaela

Dagen i övrigt

Vaknade upp idag och solen sken så blev genast på oerhört bra humor, fick lite extra ork till att fixa håret idag, vilket inte är allt för vanligt. Brukar oftast låta det självtorka och sätta upp luggen i en hårnål...
Gjorde mig i ordning och gick till centralen är jag mötte upp jessie och emma, jessies buss var sen så vi missade första lektionen.. Väl i skolan så repeterade vi lite inför internationell ekonomi provet som är på fredag. Jag slutade vid en tjugo i 1 och tog bussen med tjejerna ner på stan. Vi gick en sväng och tog en fika på Coffe by George innan Emma stack iväg med skåne som för övrigt inte såg lika bra ut som jag trodde... Jessie drog iväg hemmåt för å träna så jag tog en solo runda på stan innan jag gick hemmåt för att äta våfflor..
Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt, hoppas att förkylningen ska försvinna snart är lite svårt att sova när man knappt kan andas....
Snart kommer Mamma hem från sin utbildningsdag i stockholm så ska göra henne sällskap resten av kvällen.

Vi ses imorgon
// Michaela

Våfflor !

Dem blev riktigt goda !
Lite bilder....






Löning !

Fick lön idag, så passade på att inhanlda åtminstonde en grej. Det blev en väska från Wedins för 299 kr.

Lite halv taskig bild men kameran dog och orkar inte vänta på batteriet...

Köpte även ett jätte sött hårspänne med en ljus rosa siden rosett gör 29 kr på lindex som jag ska ha när vi firar jessie tillsammans med mina ljusrisa chinos och min vita body, kommer bli Nice !

Är jätte sugen på att köpa denna från Bubbleroom.se för 199 kr men den finns inte i 38 just nu så får se om den kommer in igen.

Så håller tummarna för den !

Ska nu käka lite våfflor med lillebror och hans tjej eftersom att det faktiskt är voffeldagen idag
Ha´t bra  // Michaela

Var väl inte så svårt...

Med lite hjälp av Jenny med bakgrundsfärgen så har jag lyckats ändra lite på bloggen. Jag gjorde en helt ny header och lyckades efter många suckar få till den rätt och ändra storlek från 12 till 14 på texten, säg till om det blev för stort.
Får se hur länge detta duger, är nöjd just nu iallfall.

// Michaela

oth

Har nyss kollay på änu ett underbart bra avsnitt av one tree hill. Det är min höjdpunkt i veckan, komma hem efter skolan en tisdag och knäppa på datorn så finns det där.. Lite rädd att serien är på väg att ta slut bara...



Bild från google.se
Ska ta och slänga ihop något att äta, börjar bli hungrig...
// Michaela


God morgon

Har nyss vaknat och det är helt underbart väder ute, när jag vanligtvis är ledig och det är fint väder ute så tar jag en promenad men nej nu är jag ju sjuk så jag får väl ligga hemma framför teven hela dagen....Fick mobilräkningen idag cokså, blev positivt överraskad 291 kr och då har jag bara ringt för 96 kr, 60 kr är till bussbiljetter och resten är avgifter. Känndes bra för ekonomin om man säger så.

Får väl slå på en film eller nått..
//Michaela

Sjuk...

Japp har kommit till ett faktum att jag blivit sjuk. Har legat och sovit hela eftermiddagen och vaknade upp värre än när jag somnade.Har sjukt ont i huvet, näsan känns som en stor rinnig klump och halsen kliar. Jippi ! Tur att jag är ledig imorgon så att jag kan försöka sova bort det, har varken ork eller tid till att vara sjuk.

En posetiv sak med denna dag är att jag fick min sista lönespec från mediamarkt och jag kommer få ett tungt konto på onsdag ! Tack, min kryssning och student är räddad !

Känns väl sådär..
//Michaela

Måndag

Känner att jag håller på att bli sjuk... vaknade upp snorig och jävlig imorse innan jag åkte till skolan och hade svenska. Vi fick ännu en tråkig uppgift av kära Anna Wilk... Vi satt och snackade mest om vad som hänt i helgen, en ganska så händelserik helg om man säger så...Efter lunchen så bestämde jag,jessie och emmaB oss för att det räckte med skola för idag och åkte ner på stan.

Ska nu ta och sova en stund och se om jag piggnar till, känner att huvudvärken är på G.... hmmm..Fick mail från cocoo.se att mitt armband som är försenat antagligen kommer ta några dagar extra då det kommit bort med posten.... Men det är så troligt fint så är värt de.

Wish I could keep you much longer !

// Michaela


Sista delen av helgen...

Som sagt så kom Johan hit vid en halv 8, jag gick och mötte han på station och fick världens mysigaste kram( pirrade i hela kroppen när jag såg honom). Vi gick hem till mig och åt lite mat innan vi gick till ica och hyrde Patrik 1,5 riktigt bra film. Sen så satte vi på quarantine och låg och mös till den och Tack gud säger jag, avsnitt 17 av OTH fanns ute ! Johan hade en fin genväg man kunde ta och se där fanns det ! Blev helt saligt lycklig !

På söndag morgon så vaknade jag upp i ett -1 gradigt rum, fy helvete vad kallt ! Men jag hade John som låg och höll om mig så det var lugn, fast han höll på att frysa ihjäl eftersom att fönstret var öppet och elementet avstängt. Han ville inte stänga eftersom han var rädd för att han skulle väcka mig, så söt !  Vi tog det lugnt resten av dagen och kvart över 6 följde jag han till tåget och såg hur han sakta försvann....


En otroligt mysig helg må jag säga ! Blir alltid så glad när jag träffar honom :)

// Michaela


....

Har nyss gjort i ordning maten med mamma. Det blir potatisgratäng med vinmarinerad fläskfilé och berarneisås, mums ! Tiden går grymt seeegt... om en timme och 5 min är han här, Jippi *! Det blir nog film mys med de 12 kg godis som jag och mamma var och inhandlade på maxi tidigare.
Fick föresten nyss reda på att min kusin Nathalie har förlovat sig, Grattis till henne och Henke.

Nu börjar magen pirra
// Michaela


Väntan...

Har nyss städat lite i rummet och fixat klart mig. Har lite tråkigt så passade på att prova min kamera i datorn. Vad tycks? kvalitén duger väl...
 
Blev nöjd med håret idag för en gångs skull. Luggen brukar alltid fucka sig. hmmm... Har inte hunnit blivit nervös än med det kommer väl framåt 7 sådär...

Får skriva imorgon kväll lte om vad vi gjort och så. Hörs då !
// Michaela

Lördag

Gårdagen:
Kom hem från skolan efter att ha gjort ett halvdant historia prov vid 3. Var sjukt trött så låg och sov mellan 4 och halv 7. Mor min kom hem med lite mat vid halv 8 innan jag mötte upp emmaB vid bussen och åkte hem till Jessie. Hemma hos Jessie så blev det smoothisar, hade precis drukit upp då telefonen ringer. det var min älskade och otroligt klantiga far som missade sista tåget hem från eskilstuna så det var bara att slänga sig hem till honom, hämta bilen och åka och hämta honom. Var hemma vid en ungefär kvart över 12. snackade lite med Johan och vi bestämde att jag skulle ta en roadtrip upp till honom i Gävle och sen ta med mig honom hem ikväll.. det sket sig i starten då jag inte fick med mig något sällskap.. Vid halv 4 inatt så blev det bestämt att han kommer hit idag istället, så halv 8 ikväll så har jag en Johan här !  Riktigt najs ! Var nästan ett år sen vi sågs så kändes som att det var dags.

Johan ! :D

ska ta och städa lite nu så det är snyggt tills han kommer
// Michela

Glass är gott !

Har nyss vräkt i mig en halv låda Daim glass från Carte d'or, sjukt gott !


Bild från google
Tänkte att jag skulle ta och sova nu men än inge trött alls och pluggat till provet har jag inte heller gjort. Jag fastnade vid en film istället. Får ta och läsa lite nu tror ja så jag blir trött iallafall. Skola imorgon, börjar 8.20 och slutar efter historiaprovet vid 3 ungefär. Önska mig lycka till *!

God Natt !

....

Haha ja det började ju bra iaf haha har änu inte kommit igång med pluggandet, känner ingen motivation för 5 öre... Ligger just nu och kollar igenom en massa bloggar och kollar lite på Ikea också, är sugen på att måla om lite härinne. På tal om bloggar så behöver min blogg en ny look, men jag har inte en blekaste om hur fan man gör... hmmm .. någon som har lust att hjälpa mig ?

Får sjuta upp pluggandet till senare om jag orkar, magen börjar kurra så det är nog dags att laga lite mat snart...

Mindre än 1 månad kvar !

Kom hem från skolan för en stund en och läste nyss mailen. Nu är det på riktigt, endast 1 månad minus en dag kvar till studentkryssningen ! I mailet stod allt viktigt man borde veta, vilket tema det blir och när bussarna avgår. Blir så taggad ! 18 April here we come ! Det blir vi och dalarna på väg mot dimman haha EmmaB flippa lite när hon såg att vi inte ska åka med stockholm som hon trode, vafan ska vi åka med bönder ?! .... Men det kan ju bli kul det med, on the Beach med Dalarna.. Yeah !

Ska börja plugga lite nu, har Historia prov imorgon. Skit tråkigt men det måste ju göras för att få betyg så får väl bita i det sura äpplet och se glad ut. Mailade föresten cocoo.se och frågade vad som hänt med mitt armband som jag besällde. Har tagit 4 dagar nu vilket är över tiden så hoppas jag kan få det så fort som möjligt .

// Pluggis


Let the sunshine in !

Sitter hemma på mina låånga hål timme just nu, ska snart ta bussen till skolan för att ha Ensemble mellan halv 3 och halv 5. Har varit en stund på stan med Jessie nyss och jag bli så deppig när jag ser allt fint som jag verkligen vill köpa. Men när man är arbetlös och fattig så får man gå och depp-fönster-shoppa istället. Det var så perfekt när jag fick jobbet i september, jag hade alltid en slant på kontot så om det fanns något som jag ville ha så kunde jag utan problem köpa det. Den livsstilen sitter npg kvar lite i ryggmärgen känner jag. Fick ett ryck i måndags och tog en del av sparpengarna och gick ner och handlade, kändes sååå bra och jag mår alltid bra när jag går där med påsen i handen på väg mot nästa affär. Får vänta till i höst då sommarlönerna kommit, då blir det en tripp till stockholm för en MEGA shopping ! Jag har blivit lite av en sko fantast och har även kommit in liite på väskor vilket jag aldrig ens varit intresserad av tidigare,börjar jag bli lite som syster min kanske? Varningsflaggan hissades för länge sen av min söta mor, men den ignorerar jag bara.

Så länge jag bor kvar hemma så behöver jag inte oroa mig så jätte mycket över att pengarna ska ta slut. Men jag är grymt sugen och taggad på att flytta hemifrån... Om jag kommer in på utbildningen och sen får jobb så får jag vänta ett år till, annars vette fan....kanske får bo hemma till jag är 30.. usch hemsk tanke ! Just nu så har jag fortfarande 85 dagar kvar i skolan och sen väntar mig en skön sommar med jobb och Ayia Napa ! Får hålla mig lite till nuet och inte drömma så mycket, är en bit kvar ändå, mycket som ska hinnas med och mycket som händer. Späääänande !

Maj förra året !


Ska nog ta mig något att äta nu och sen bege mig tillbaka till skolan.
See ya !

....

Jag blir snart tokig ! Har gått och väntat sen i början av februari på att avsnitt 17 av One tree hill ska komma ut och ja det skulle ju ha gjort det igår men icke det ahr det inte gjort. Blir lite små besviken sådär, tänkte nämligen bänka mig med en kexchoklad för att kolla på det så...


Sen mitt arband som jag beställt från cocoo.se har inte heller kommit, är det jävlas med Michaela dagen kanske?

Får hoppas på en bättre dag imorgon.

Underbart väder !

Vaknade imorse med ett stort léende på läpparna och humöret på topp. Fyfan vilken underbart väder det vart idag. Satt ute och mös i solen på rasten och kände att nu är våren verkligen på G. Åkte ner på stan med tjejerna vid 1 och tog våren första glass på Bredbar. Helt underbart !

Ska snart ta hem promenad i solen hem till Farsgubben som jag inte träffat på länge. Tycker inte om att vara själv hemma så går dit där det finns lite mer folk att umgås med.

ses i sooolen // Michaela

Trötter...

Gick upp kvart över 7 imorse och pallrade mig till skolan för att ha en lektion mellan 8.10 och 9.30, hade Ensemble redovisning som gick ganska bra. Letade sen ett bra tag efter SYOn innan  jag åt lunch med tjejerna och åkte hem vid 12 för att sova. Sov 4 hela timmar, då är man trött!  Pallrade mig till datorn och tog kraft till mig att ringa till Contactsports angående våra dresed4succes dräckter. Böjar bli lite tajt om tid nu känner jag.

Det är sååå tråkigt att vara hemma själv, är alltid van vid att lillebror kommer in och väcker mig för att säga något ganska ovärt. Men nu är det tomt och kommer vara det tills söndag då han kommer hem. Mamma jobbar till halv 9 så får väl hålla ut tills dess.Sex and the city börjar nu så det känns lite bättre iaf.

I love you Guys !

// Michaela

Shopping = happy Michaela

Det känns att våren är på väg, man blir på gott humör och även ganska shopping sugen. Fast det är jag jämt ändå så...
Tog en shopping tur med lilla mor efter skolan och jag shoppade lite på Gina och blev jätte glad när jag springer in på Bianco och ser att ett par skor, som jag spanat in, finns för halva priset. Sista paret och i min storlek, kan man ha mer flyt eller ? Det jag köpte var:

Ett par ljus rosa chinos 299:-

En vit body 129:- och en  vitrosa randig t-shirt 129:-

Skooorna 275 :-(ordinarie 550:-) på Bianco, Blir till studenten tror jag, inte hittat nå annat tillfälle än.

Tog en solning efter och ska nu ta en lugnt kväll med mammsingen.

// Michaela

Ett vårtecken !

Det blev en lång och skön promenad hem till emmaB på Bjurhovda (5,5 km), vi tog sen en promenad ut mot anundshög och badelunda kyrka innan vi drog oss hem till henne och satte oss för att sola och glassa lite i solen på hennes balkong. Tog bussen och mötte upp jessie på stan vid kl 3, hon skulle lämna tillbaka ett par skor med största sprickan i sulan. Gick sen till ica och handlade mat till kvällen, lagade god middag med egen gjorda hamburgare.
Sitter just nu och kollar på Beck- Det tysta skriket, mycket bra film(hittils iaf).

En jätte kul och positiv sak förutom det otroligt fina vädret idag var att på vägen hem till Emma så såg jag det första vårteckent för i år. En snödroppe !

Det var dock inte denna som jag såg, tänkte aldrig på att ta en bild på den.

God morgon !

Vaknade för en stund sen pigg och utvilad, något jag inte gjort på mycket länge. Dagen kommer i storsätt att spenderas i sängen, men är sugen på en prommenad med tanke på det otroligt fina vädret. Så vi får väl se hur det blir. Någon som är sugen på att hänga med kanske ?
Är otroligt skönt med helg och imorgon så är mammsingen ledig så jag får ha bilen hela dagen, mycket nice !
Men kommer bli väldigt tomt nästa vecka, lillebror åker till sälen om ungefär 5 minuter och är borta en hel vecka....

Snart så är det dags att fira Hottingen Jessie ! Hon fyller som några vet 19  feta år den 31 mars så det blir krogen för hela slanten. Efter de så är det studentkryssningen...ååååå ska bli så kul !

Ha en bra dag !
// Michaela


?!?!




Vad hände ? Trodde stenhårt på att antingen alcazar eller E.M.D skulle vinna, inte någon operabrud.

Sitter just nu i soffan med mammsingen bredvid mig, hon kollar på någon dålig film...
Idag så vaknade jag upp vid elva utav att emma tar en bild på mig med starkaste blixten någonsin, så blev en liten chock. Vi käkade frukost med nybakda frallor som lillebror så snällt gick och köpte. Sen intog vi sex and the city boxen och kollade på en del av säsong 4. Jessie kom lite senare och kollade med oss. Vid kl 5 så mötte jag upp min gammla och saknade vän simon, vi gick till subway och snackade lite skit. Känns bra att träffa lite gammalt folk som man inte sätt på länge.

Killar gör en bara förvirrad.....
//Michaela

Natten är ung och dum !

Ligger just nu och slappar med emmaB i sängen, kom hem från krogen för en stund sen.. Kvällen började och slutade hel kul, där emellan så hände det en del grejer bland annat en "kyss" :S, en ledsen kompis och en massa dansande och supande. Kvällen får 4 av 5 M.

God natt ! // Michaela

Tagg !

Nyss kommit ut ur duschen, sitter och partar till stay the night- alcazar. Är så grymt peppad för ikväll så du anar inte !
Blir först förfest hos jessie med turkisk-peppar-shots och päron drinkar. Bär sen av till klubben där det är fest och till slut pluto för mig, jessie ,emmaB, jennfan, narr och georg ! Ska bli så grymt kul. Sitter just nu och väger mellan 3 olika klänningar. svart, svart eller blått? det är den stora frågan..ska iallafall bli en frymt blandning av silver, blå och svart på ögonen :)

Du får se sen hur outfitten blev.

Se ya ! // Michaela

Torsdag !

Vaknade upp med ångest över att gå ur den varma och sköna sängen. Drog mig sen in i duschen och mötte efter en halv timme jessie på stan för att ta bussen till skolan. I skolan så hade vi företagsekonomi som gick bättre än vanligt, efter de natur där det var precis som vanligt, en massa snack och läraren pratar för sig själv då ingen lyssnar. Hade sen Ensemble där jag gjorde klart yesterday med wiktor och sebbe, efter de umgick jag med viktor och viktor, drog sen emd den ena ner på stan och sen hemmåt där jag fått ett brev. Åkte sen till Media Markt där jag träffade sötnosen Amela, vi bestämde att ta en krogrunda senare i månaden. ska bli mycket trevligt !

Så fort man bestämt sig för en grej så skiter det sig.... Betämmde mig för att sluta upp med dessa känslor för 67%an men så fort jag ser honom och pratar med honom så pirrar det till sådär igen...Vad ska jag göra när killen knappast verkar intresserad?! Dem som inte är tilgängliga,det är dem man tycker om.

Imorgon blir det Pluto och för fest hemma hos Jessie med EmmaB, Jennfan, Narre och George ! Ska bli mycket trevligt !
Taggar som fan !


.....

Hittade nyss detta otroligt fina armband på www.cocoo.se

Men med min vanliga tur så är det tillfälligt slut.... Men har ställt mig på väntning så borde få det tycker jag.

Jadu....

Mathias drog nyss och sitter här själv i mitt ny möblerade rum och kollar på den rätte för rosing. Allt verkar så otroligt tillgjort och allt man kan göra är att sitta och stirra på henns otroligt fakeade läppar. Och rykterna om att hon redan har en kille under hela inspelningen är helt sjukt, är man så pantad och så kåt på uppmärksamhet ?

Eftermiddagen med Mathias var väldigt trevlig och mysig. Så sjukt men härligt att man kan umgås som om att inget hänt, att man kan komma över allt gammalt och börja om på nytt. Vi kollade på film, sex and the city och möblerade om rummet mitt. Har funderat på att göra de i två år och nu blev det av. Blev grymt bra, nästan som ett helt nytt rum.

Har börjat fundera lite över gammla kontakter och folk som har kommit och gått i mitt liv.
Även fast en del inte varit direkt vad man kan kalla bra för mig just då så har jag lärt mig något av dem. Alla dåliga erfarenheter och misstag som hänt har format den jag är idag. Dem har format mig till de bättre och till det sämmre på olika plan. Något som jag har märkt är att jag har blivit mycke mer försiktig med vem jag släpper in på livet, mest när det gäller killar faktiskt. Alternativen har funnits där men jag tycks aldrig hitta kraften till att låta dem komma nära, det blir oftast ett ytligt förhållande som varar i någon vecka innan jag känner att nej muren stannar kvar uppe, den kommer inte att rivas ner denna gång heller.
Jag har många kvar i mitt liv nu som jag lärt känna när jag var runt 12 år. Känns skönt att kunna ha kvar människor i livet och att man även kan möta nya människor som man ser är äkta vara från början, man märker verkligen vilka ens riktiga vänner är.

En tanke går till Jessie också:
Du är otroligt stark gumman och det kommer att bli bättre, jag lovar :) <3

Tisdag

Sitter här i väntan på Mathias. Lyssnar lite på Bandit och tänker på framtiden.
Planen var att möblera om mitt rum med emma idag, men emma orka inte och jag kom på att jag kommer aldrig att orka flytta alla dessa möbler själv så får vänta tills emmsan orkar. Ska istället spendera eftermiddagen med Matte-Mathias. Ska bli riktigt trevligt var grymt länge sen sist.

// Michaela

Hösten -09

Paniken har äntligen släppt en aning, jag har hittat en utbildning som verkar bra och passar mig bra.
Hotellreception och konferens KY-utbildning på Frans Schartaus handelsinstitut i stockholm. Man pluggar i 40 veckor och har 11 veckor praktik under året där man praktiserar på hotell och konferensanlägglingar. Känns som något för mig eftersom att efter att ha jobbat som säljare kom jag på att jag vill jobba med människor på de stadiet.
www.schartau.se Kolla in den !

Börjar kännas positivt
// Michaela

Tjejorna <3

Efter en lång och skön heög så var det dags för skola igen. Kom dit vid halv 10 och mötte upp tjejorna i caféterian. Vi hade lite strölektioner innan vi drog oss ner på stan och tog en lång och mysig fika på Bredbar. Vi diskuterade som vanligt lite killar och lite annat som händer och kommer att hända.

Love you ! <3

Jag säger bara STUDENTKRYLLE 18 april ! ojoj va kul det kommer bli (hoppas jag iaf). 

Ska ta en liten eftermidagslur nu känner jag, lite trött och sliten efter skoldagen.
 ZzZzzZ
// Michaela


Filmen

Var som sagt på bio med Bonus igårkväll och såg Män som hatar kvinnor.
Det var en väldigt bra film på 2 ½ timme, vilket jag tycker är bara bra framför allt när dem gör en film version av en bok.
Filmen handlar om Micke Blomkvist som är en reporter som döms till 3 månaders fängelse för förtal mot en stor företagsman. Innan Micke åker in i fängelset så får han i uppdrag att luska igenom en stor och lång familjehistoria i jakt på en försvunnen misstänkt mördad tjej. På sin väg så får han hjälp av en data hacker som heter Lisbeth. Dem båda går igenom hela familjen och stöter på diverse hinder och händelser på sin väg. Som i de flesta filmer så hittar dem the bad guy och allt löser sig till de bättre.
En väldigt värd film som får 4 av 5 M.

Söndag

Ligger här i sängen och käkar kexchoklad och lyssnar på bandit. Gott gott !
Tänker på gårdagen som var riktigt rolig och mysig. Jag, Jessie, Jennfan och emmaB hade italienskafton hemma hos jessie. Vi käkade fyra rätters med bland annat lasange och kladdkaka med både vitt och rött till.
Jag och emmsan kom dit strax efter 7 och efter en lång väntan framför melodifestivalen så kom även jennfan vid en halv 9. Vi shoppade in maten i ugnen och försatte oss i det alltid lika intressanta samtalsämnet. We never kiss and tell !
Kom hem vid halv 3, satte på sex and the city filmen och slocknade efter ungefär 10 min.

Ikväll så ska jag möta upp Bonus vid en kl 5 och sen kolla på Kvinnor som hatar män på Sf. Kommer bli mycket trevligt,var länge sen vi sågs. Berättar sen vad jag tyckte.


//  Michaela


97 Dagar kvar !

Helt sjukt ! Bara 97 dagar kvar nu til studenten och det är inte skoldagar utan vanliga dagar. Tiden går så grymt fort och känns som om att den kommer att gasa på ytterligare några km/h. Känns som om det var igår som vi satt i skolan och sa att fan, hösten kommer gå så fort sen är det bara våren kvar. Ja nu har hösten och nästan halva våren gått. Studenten snart !
Jag har kommit på vart efter studenten paniken kommer ifrån. Allt handlar om pengar, inga pengar så kan man varken äta, shopa eller ha tak över huvet. Pengar får man när man jobbar eller av csn när man pluggar. Om man inte hittar någon utbildning eller jobb, ja då får man ju inga pengar. Pengar behövs här hemma också, kostar alldeles för mycket att bo gratis så vart ska man ta vägen då man inte har råd att bo kvar hemma ens ? Får väl bo på gatan eller leva i en ryggsäck. Så känns ganska sjävklart att man får panik över framtiden så ens hem inte är en självklarhet och trygghet. tack vare sommarjobbet så kommer jag ha råd att bo hemma nån månad i höst iallafall, men efter de när pengarna är slut.. were will I go?

100 dagarsfesten ägde rum i torsdags på pluto. Jag, gabbi, emma och jennfan förfestade hemma hos jessie innan vi tog en taxi med chaffisen "Göran utan prickar" ner på stan vid en halv 11. Efter att ha stått i kön ett tag så va man sjukt taggad på att få komma in, och kissnödig. Det var sjukt smockat med folk där inne och när bandet började spela strax innan 12 så vart det som att vara på en rockkonsert i världens trångaste lokal. Jag och gabbi stod och dansade och hade kul då någon tycker det vore kul att putta killen bakom mig så han flyger in med världens kraft i mig så att jag flyger framstupa med näsan före mitt in i gabbis huvud, så sitter just nu med en öm och aningen blå näsa. Tack !
Vart skapligt otaggat och irriterad efter de så nykter som jag va tog jag med mig gabbi in i champagnebaren där vi satt resten av kvällen. Mathias var även där, Har saknat dig vännen !
Sen vid slutet så dansade jag och tjejorna lite tryckare och hade de trevligt, fick även världens mysigaste Kram av 67%an :D Så blev en mer eller mindre lyckad kväll tillslut.
Med EmmaB på ryggen så drog jag mig hemmåt och sov.
Bilder kommer upp senare !

Fredagen
EmmaB och jag gick upp vid 9, sjung för brorsan som fyllde 17, mötte jessie och åkte till skolan. vid halv 1 så tog jag och emma bussen till sjukan för att hälsa på hennes syster. Efter det drog vi oss till stan där vi käka pizza innan jag drog hem och la mig och sov. Blev på kvällen tacos med familjen och sen film med mammsingen.

Känslor..... Har....osäkerhet...hardu?....eller vadå?.....

//Michaela

Ölkväll

Ska snart dra mig till Bishop´s arms där gammla jobbet har dragit ihop en ölkväll med fotogänget. Ska bli trevligt att träffa på dem igen, var ju drygt en månad sen som jag fick lov att sluta tråkigt nog.
Saknar jobbet nå så fruktansvärt, alla trevliga människor och att ha något att se framemot efter skolan. Det känns bra att dem försöker hålla kvar kontakten och drar ihop nå sånt här.

På bilden: Camilla med man, Oskar med blivande fru, jag , Daniel, Mammsingen och Hanna.
.
En annan tanke som gått genom huvet är Killar....
Så fort man blir intresserad av en kille så gör han mig besviken eller så gör ajg mig själv besviken. Alltid ska det vara något. Sen dem killar som bli intresserad av mig tycks aldrig duga, får hjärvrede snart.Kommer snart ge upp och välja att leva livet själv, fly solo och köra på singel livet.  Man försöker så gott det går att visa att man bryr sig men det snappas aldrig upp av rätt person. Varför kan inte allt vara enkelt som i filmer ?

Finaly !


Dagen har äntligen kommit ! Studentmössa och kläder med m.m kom idag !
Fyfan, börjar kännas att det inte är långt kvar nu alltså. 100 dagarsfesten på torsdag och sen trappar allt på.
Kryssning, Elba, Calypso and the big Studentfest !

Man känner paniken som ligger och lurar bak i huvet och i nederdelen av magen, men jag måste börja se ljusare på framtiden, sommarjobbet är klirrat och klart sen så ska jag söka jobb och fotoutbildning till hösten. Något borde väl gå vägen. Allt löser sig och det blir vad man gör det till. Fast jag känr att jag borde leva lite mer i nuet och inte oroa mig å mycket för framtiden, jag är inte helt sjlv här i världen utan jag har människor som finns där för mig och alltid ställer upp så på något sätt så kommer det att gå bra. Om inte plan A fungerar så fungerar alltid plan B eller C. Det visar sig väl.


RSS 2.0