Right now !

Doing the horse aka. Hästen !



Vad tycker du om den då tok moster ! Passar han in i familjen ? hahahahah

Lite ledigt tack !

Efter att ha jobbat 4 dagar i sträck så har jag nu äntligen lite ledigt !
Egentligen skulle jag ligga och sova nu men älskling väckte mig med ett mkt gulligt god morgon sms vid 9 så det var kört att kunna somna om så jag har betalat lite räkningar och lagt över pengar till lägenhetskontot istället.
Fatta att det typ bara är 1 månad kvar tills jag flyttar ! Hur underbart är det inte !

Om ungefär 1 timme så ska jag träffa alex vid gymmet och köra ett träningspass på min träningsvärk. SMärta ! Men det är bra att jag hittat lite motivation för att hålla igång så lite träningsvärk kommer inte stoppa mig idag iaf.
Sen efter träningen ska jag städa här hemma, tvätta, sola, ta en sväng på stan och sen ikväll ta mig hem till Sötnosen min.

Imorgon drar vi gtill stockholm och ja både morsan och robin fick dåndimpen när jag skrev min shopping lista haha. Får se om vi hittar allt jag vill ha bara. Men på 6 timmar så borde det gå bra.. Lägger upp bilder på guldklimparna sen på onsdag.

Ha en bra dag !
// Michaela


Lördag kväll !

Kl är nu 22.40 och det är lördag kväll. Vad ska Michaela göra dena fina lördagkväll tro...
Jo hon ska snart gå och sova. Haha sova tjugo i elva på en lördag, wtf?
Nej men jag är faktiskt helt slut, fick erbjudande att hänga med på en krogen ikväll men när jag känner etfer så hade jag ändå inte orkat.
Imorse gick jag iaf upp halv 10, åkte till gymmet och körde ett helkropps pass som hette duga ! Helt slut eferåt.
Sen tog jag mig ner på stan och inhandlade en fin lite ros till älskling. ÄLskar han nå sjukt mkt så tycker han är värd en ros eftersom han "lights up my day", alltid ett leende när jag tänker på dig sötnos.
Jag åkte sen hem och gjorde mig i ordning till jobbet, började halv 2.
På jobbet så var det full fart vilket reulterade i en grym bra dag ! Vi kickade Hällas ass totalt ! wioooo !
Sen efter jobbet så rullade jag hem till älskling där det vankades semlor.

Jag är ledsen men måste bara lägga upp den här, du får döda mig sen haha !

Såå mumsigt !

Imorgon så ska jag jobba mellan 10.45-16.30 sen ska jag och Robban där uppe ta en låååång promenad, skönt !

Natti natti !

// Michaela


Jobb,jobb&jobb

Hallelluuu !

Nu har det bara varit en massa jobb de senaste dagarna.
Torsdag, fredag och sen lördag söndag. Fin fint i plånboken !
Egentligen så skulle jag ta en gym pass i torsdags men Bella väckte mig och bad mig jobba sitället för henne så mellan 12.00-20.15 jobbadej ag då sen kvälls möte till kl 23.00. Lagom trött och fin !
Sen upp i morsen och jobba mellan 13.00-20.15.
Imorgon så ska jag och mammsen köra ett gympass kl 10 sen ska jag jobba mellan 13.30-18.15.
Vet ni vad som händer sen ?
Jo jag ska ÄNTLIGEN få träffa min älskling. Saknar honom nått så sjukt mycke! Vi ska iaf moffla semlor och mysa en stund innan han ska åka och jobba igen.
Söndag så jobbar jag 10.45-16.30 sen är jag ledig tills onsdag nästa vecka.

Och på tal om nästa vecka, galet den är helt fullbokad !
På Måndag så ska jag träna och ta det lite lugnt sen träffa Älskling på kvällen.
På Tisdag så ska vi åka på shopintrip till Stockholm, sen bio på kvällen. Snabba cash ska ses med Robin, mamma, lillebror och hans tjej.


På onsdag så ska jag jobba mellan 12.00-19.45.
På Torsdag ska jag och Robin köra badminton. Sen på kvällen är det Bankiren torsdag med Megastore gänget !
Traditionen återinförs !
På fredag så ska jag träna lite till och sen umgås med Snyggingen min.
Lördag så blir det middag.
All annan tid ska jag bara myyyysa !

Fullbokad vecka kan man lugnt säga haha !
Precis som det ska vara !
Hejjpa!
// Michaela


Slappar dag ....

God mörgen !

Tanken idag var att jag skulle gå upp skapligt och släpa mig till gymmet men när brevbäraren väckte mig halv 11 så var det ganska dött lopp. Träningsvärk som heter duga i benen och armarna. Det kommer mn inte långt med så en välförtjänt slappar dag står på schemat idag. Ska sitta i mjukisarna ända tills hmm kl 4 kanske.

Jaha varför då tänker ni då ? Jo för att jag och Bonus ska ju på bio ! Luftslottet som sprängdes kl 18.00 står på kvällens agenda. Ska bli trevligt att träffa lilla Elende och även att äntligen få se filmen.

Igår kväll så träffade jag älsklingen min i ungefär 1 ½ timme. SJukt kort tid som gick sjukt fort, hade bara velat ligga och hålla om honom hela kvällen,natten och hela dagen idag. Men han var tvungen att åka och jobba så that´s life. Men saknar dig iaf grymt mycke varenda gång som vi inte ses !

Nej kanske borde ta mig något att äta, tyckte jag såg en avoccado där nere !
// Michaela

Hard work work...

Hallojsan !

Nu är jag i full gång med träningen igen och det känns gooooood ! Gymmade lite med mammsen igår och det gick grymt bra med tanke på att jag inte tränat på typ två veckor.
Igår så hade jag och mamma en mys dag med lite shopping och soffslummring. Ja jag vet inte så jätte socialt att slockna på soffan när man väl träffar mor sin men jag var så sjukt trött.

Fast var inte så himmla trött jämför med imorse så klockan ringde kl 7... Så tidigt har jag inte gått upp på sjukt länge så det var en pers som hette duga. Gick till och med så långt att jag ställde om alarmet och sov en stund till haha. Kl tio i 9 varj ag iaf på jobbet, 40 min innan jag började. Hmmm ? Jag jobbade till tjugo i två ungefär och tog mig en lunch i fika rummet innan jag gick till bussen och hanade på 6an, den sega kärring bussen. Tog ungefär 20 min extra att komma ner på stan.Hur tänkte jag där ?
Vid tjugo i tre så kom jag äntligen till gymmet iaf och hoppade på crosstrainern i 10 min innan jag sprang 3 km på bandet. Observera att jag skiver JAG... Lyckades ta mig till gymmet helt själv, har aldrig hänt förut.
Efter att jag sprungit ett tag så gick jag ner och körde ett gympass också. Egentligen skulle jag baar springa idag men eftersom jag inte hade någon träningsvärk sen igår så körde jag på. Om jag inte har träningsvärk imorgon blir jag förbannad okej ?

Så just nu så sitter jag och gottar mig i gymsnusket och ska snart in i duschen. Ikväll så ska jag träffa älskling och äta semlor från ica ettan, men nu när jag tänker efter så kanske det inte är värt det.. Men Älskling ska jag träffa iaf !

Imorgon så kör vi ett gympass till och sen ska jag på bio med Bonus, Luftslottet som sprängdes ska försökas ses, om det inte händer som sist hahahahha ! Han får boka denna gång så det borde bli bra.

Ha en bra kväll !
// Michaela

Lite kvällsshopping...

Igår så satt jag på nätet och letade mig galen efter en snygg biker skinnjacka som inte är är dyr.
Lilla syster tipsade mig om en på modekungen.se så jag gick in och kollade och hittade då denna otroligt snygga jacka som är min stil till max !


Synd på en så fin jacka att modellen ser ut som ett knullat rövhål typ haha !

Endast 799 :- så utan tvekan så klicka jag hem den på direktbetalning så förhoppningsvis så är den min om en vecka !

 

Den kommer vara grymt snygg tsm med mina nya pumps, ett par svarta jeans eller leggins och en halv stor randig tröja. Like it !

// Michaela


Bilder från the studio !





Köpte 21 st för 2200 kr, sjukt mkt pengar men tyckte bilderna var för bra för att avstå ...


Ge mig sommar !

Sitter och kikar lite på resor inför i sommar och har hittat en så sjukt glassig resa till egypten, 14 dagar 9 000 kr all inclusive !



Så sjukt sugen på att åka ! 

Ökensafari

Följ med på jeepsafari i östra Saharaöknen. Saharas karga och ogästvänliga landskap skapades för tusentals år sedan, men förändras fortfarande kontinuerligt. Här regnar det ca 7, 62 cm per år och trots detta finner sig Beduoinfolket väl i öknen. Vi skall besöka beduiner och lära oss lite om levnadsvillkoren i Sahara. Det finns möjlighet att prova på kamelridning samt koppla av en stund under den stjärnklara himmelen

Kairo

Följ med till Egyptens spännande huvudstad Kairo. Här väntar vindlande gränder och folkrika basarer. Första mötet kan vara överväldigande, men staden är fascinerande och har massor att erbjuda. Vi upplever de otroliga pyramiderna, Sfinxen, Egyptiska muséet och flera andra spännande stopp. Observera att bussresan tar sex timmar i båda riktningarna

Mahmya

Sol, bad och snorklingsmöjligheter står på programmet denna dag. Med båt tar vi oss till paradisstranden Mahmya. Här kan man tillbringa hela dagen och bara ladda batterierna och bättra på solbrännan. Tycker du att det blir lite tråkigt, kan du följa med en annan båt från Maymya till de sagolika korallreven strax utanför, och snorkla bland alla de färggranna fiskarna.

Ska bara visa Robin och se vad han tycker !


Vart tog Michaela vägen ?! :O

Har hon tynat bort eller helt enkelt gått upp i rök ?

hahahahah så jäkla sjuk humor Älskling ! <3


Myspys !

Som jag skrev i det förra inlägget så skulle jag laga italiensk till Robin & ja så här blev det :



Till efterrätt så blev det italienska ostar med kex och tiramisu. Mums !
Och till denna delikata måltid så delade vi på en bottle of wine.

Igår så hade vi en riktig slappar dag, låg i sängen tills hunger drog oss till affären, vi handlade oh lagade torsk med ägg/räksås och potatis. Såååå gott ! Sen kollade vi på en massa filmer och bara hade det mysigt. Till kvällen så lagade Robin kyckling gryta och ris till oss. Även det sjukt gott ! EFter några fler filmer så dog jag på golvet av rygg ont innan vi gick och la oss.

Ikväll så ska det ätas thaimat och rent movie. Så jäkla skönt att bara ta det lugnt och mysa med den man älskar !

Hoppas ni får en bra lördags kväll !
// Michaela


14 Januari 2010

Tjena tjena !
Ny året flyter på bra och ja träningen går så där, men ack så bra jag mår ändå med chipset i munnen.

Just nu så sitter jag hemma hos Robin och väntar på att han ska komma hem, för här ska det lagas italiensk sallad, ingridienser´na inhandlade på ny matsedel så det blir på riktigt haha. Salladen kommer bestå av pesto-pasta, mozzarella bollar, soltrokade tomater, grillad paprika, oliver, parma skinka och avokado. Till efterrätt blir det nå italiensk desert och italienska ostar med kex. Hur gott låter inte de på en skala då?!

Idag så har ju jag och Bella vart på The studio och blivit sminkade, stylade och fotade. Sminkningen gick på en timme ungefär sen på 20 min hann vi med 60 bilder och tre ombyten var. Där gick det undan kan man säga ! Men eftersom vi fick samma bakgrunder som alla andra i västerås och även samma poser som alla i västerås så går det som på schema.

Lägger upp några bilder sen när jag orkar förminska dem, storleken är för stor för bloggen, suck !

Ha en bra kväll !
// Michaela

En mysig kväll !

Hade igår kväll världens mysigaste dejt med älskling.
Middag på jensens sen bio, sherlock holmes.
Så sjukt rolig och bra film, facinerande kan man säga haha.
Så den rekommenderar vi andra att se.
Efter bion så åkte vi hem till honom och skulle kolla på film men jag var så trött så sov istället.
Det mysigaste som finns är att somna i någons famn speciellt Robin underbart stora och mysigra famn.

Imorgon så ska jag och Bellsan till the studio och bli fotade som ungefär alla andra västeråsare också har gjort. Men det ska bli grymt kul ändå. Kan lägga ut en bild här sen.

Blev ett kort inlägg men har inte ro till att itta ner och skriva en massa för tillfället, fullt upp i huvet !
// Michaela

Good morgon / brytar dag 2 !

Sitter här nu tio över tio och är fixad och klar. Egentligen skulle jag gå upp typ nu men Martin ringde från jobbet och väckte mig för en timme sen, han ville att jag skulle komma in kl 11 istället för kl 12 ? Kom på i duschen att han måste förväxlat mig med nyström som börjar tolv, jag börjar egentligen halv 2. Men nu är jag vaken och fit för att åka in och jobba.

Går dagen matplan började bra tills jag kom hem från jobbet, huset var helt tomt och jag var uttråkad och hungrig så satte mig vid bordet tog fram limpan, osten, jicen och frukten. Efter ca 10 min så hade jag vräkt i mig 5 mackor, två frukter och två glas juice. Det tog två sek så var magen stor som en ballong och hård som ett hårdkokt ägg. Men mätt var jag inte, en timme senare tog jag en banan och drack en liter blåbärs soppa.
Sen satt jag och snakcade skit med lilla syrran i köket tills klockan var 1.

Idag så bestod frukosten av yoghurt, banan och lite mussli.
Lunchen kommer bestå av någon sorts vv potatisgratäng light. Lenas recept men det kommer antagligen smaka himmelskt eftersom det är första varmrätten jag äter sen i måndags.

Kvällsmaten hoppas över eftersom efter jobbet 18.15 så åker jag och Koba hem till henne, fixar oss ochj tar taxi upp till Bomansgatan för där är det FEST hos Malin. Grymt nice och jag har en flaska bubbel ! Ska ladda kameran på jobbet så det blir lite pics tagna ikväll. Efter festen så blir det utgång till bmb !

Ses i dimman !
// Michaela


Brytar dag nr 1.

Efter att man fastat i 3 dagar så måste man ha 2 stycken brytar dagar då man försiktigt börjar vänja kroppen vid mat igen.
Så till frukost idag, jag följde matsedlen liiite grann, så åt jag en rosa passionsfrukt, en skivad banan, tre dadlar och ett glas äppeljuice.

Enligt matsedlen så skulle man äta fikon kompott med banan för att få igång tarmen men tro mig det gick bra ändå.

Idag så ska jag jobba mellan 13.00-20.15 så jag har gjort mig en matlåda enligt matsedlen.
Ett paket jorgubbar, ett äpple och en avokado. Mums ! SÅ sjukt nice att äta igen !

Till kvällsmat och middag så har jag lagat en potatis soppa med purjolök och majs. Till den så kommer det ätas två fullkornsmackor med massor av mjukost ! Enligt matsedlen skulle man äta Tartex, någon vegans pastej men jag tror nog att mujkosten är mkt godare !

Kan ju säga att jag kommit på varför jag varit så glad under denna fasta, eller jag är alltid glad. Men under fastan då man inte äter så blir man väldigt lätt deppig, trött och på väldigt dåligt humör.
Anledningen till mitt goda humör är ju självklart, ATT JAG HAR ALDRIG VARIT SÅ HÄR KÄR OCH LYCKLIG FÖRUT !!!! Så det är helt enkelt Robins förtjänst. Tack Älskling !


Puss på dig !
// Michaela


Dag 3 !

Sista dagen woho snart får jag äta !!
Jag kastade om mina mattider lite grann så att jag kunde hoppa över den inte så väldigt gida grönsaks juicen.
Hade noll energi när jag vaknade men efter ett uppryck så åkte jag till jobbet och jobbade mellan 12.00-20-15.
Ja jag är galen men jag var grymt pigg och på grymt bra humör så det gick jätte bra.

Efter att jag solade i onsdags så åkte jag och Robin ner på stan. Jag hanlade en kjol från MQ och en långärmad randig t-shirt rån Vila innan stan stängde kl 4. Suck !
Sen tog vi en sväng förbi hemma hos Robins föräldrar och hälsade på lill hunden.
Kvällen spenderades sen hemma hos sötnos framfrö 2 filmer. Jag var helt deckad, otroligt att jag höll mig vaken.

Dag 3 bestod iaf i "mat" väg utav ananasjuice, äppeljuice, buljong och örtthé.

// Michaela

Dag 2 !

Man märker verkligen att man inte får i sig det man ska, jag har ingen energi för 5 öre.
Klockan ringde först kl 7 och det gick bra att gå upp och dricka min, 1 dl ananasjuice utblandat med 2 dl vatten.
Sen gick jag och la mig, klockan ringde igen halv 9, jag stängde av klockan och tönkte att jag skulle gå upp men njae somnade om till kl 9 inom bråkdelen av en sekund.
Nu sitter jag iaf och inväntar den gräsliga grönsaksjuicen innan jag ska ge mig ut på min lååånga promenad runda, tar ungefär 1 tim & 45 min, om jag orkar vill säga.
Sen ska jag sola med Alexandra innan jag ska träffa Älsk.

Det är ju lagom varmt ute iaf!
// Michaela

Lite kvällsshopping...

Man blir inte bara hungrig av att fasta utan även extremt shoppingsugen !
Nyss så klickade jag hem dessa från skopunkten:

Tyckte pumpsen var så grymt snygga sen får man ju andra paret för halva priset och jag behöver ju ett par vinter stövlar. Sen får man ju tredje paret på köpet så ja det blev ett par stövletter också haha. Oj va lätt det gick från ett par till tre. Dem är smarta dem där skopunkten !

Inom en vecka så är dem mina iaf !


Då kör vi utränsning !

Nu har jag skjutit på det länge nog, eller vi kanske man ska säga. Fast Alex började i söndags så jag är två dagar värre. Men nu är det iaf i full gång !


Började kl 7 imorse med ett glas med utblandat glaubersalt som tydligen ska sätta fart på magen.
Det smakade skit och etfer några kvälvningar så fick jag ner allt och gick och la mig ett tag.
Halv 9 var det dags för måltid nr 2. Äppelmust och örthé. Hinner precis göra i ordning "maten" så magen börjar korra sig så ptja saltet satte en sju jäkla fart ! Mellan "frukosten" halv 9 och 11 då jag åkte till gymet så sprang jag 4 ggr ! Haha nu är jag tom kan jag säga !

Lunchen "åts" på Alex spa



Buljongvatten ! Mums va gott hahaha smakade ganska salt bara.
Efter lunchen så satte vi oss och bastade och svettade ur oss en massa skit tills kl 2 ungefär.

Nu är klockan 3 och mat klockan ringde så nu är det dags för "Eftermiddags" som det så fint står på matsedlen.
Äppelmust och thé on the way !

Är jsukt hungrig men skam den som ger sig !
// Michaela


Lite bilder...

...från Alexandras födelsedag och nyår !










Stört kul !


Min bara min !! 1/1 2010

Har spenderat dagen och gårdagskvällen med älskling, har bara myst framför en massa filmer och ätit monster frukost buffé style.

Ser fram emot framtiden med dig... Loving it !

/ Michaela


Hmm dem där tjejerna med partyhattar, har du sätt dem ?!


Den första dokumenterade bilden av Michaela år 2010 med kortet i högtsa hugg !


Där har vi en hatt !


Där har vi en till !


Ja, jag fick salt i min drink !

 

Burdarna med koll bär hattar på nyår !


For you ...

We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me
to find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world


RSS 2.0