Ge mig sommar !

Sitter och kikar lite på resor inför i sommar och har hittat en så sjukt glassig resa till egypten, 14 dagar 9 000 kr all inclusive !



Så sjukt sugen på att åka ! 

Ökensafari

Följ med på jeepsafari i östra Saharaöknen. Saharas karga och ogästvänliga landskap skapades för tusentals år sedan, men förändras fortfarande kontinuerligt. Här regnar det ca 7, 62 cm per år och trots detta finner sig Beduoinfolket väl i öknen. Vi skall besöka beduiner och lära oss lite om levnadsvillkoren i Sahara. Det finns möjlighet att prova på kamelridning samt koppla av en stund under den stjärnklara himmelen

Kairo

Följ med till Egyptens spännande huvudstad Kairo. Här väntar vindlande gränder och folkrika basarer. Första mötet kan vara överväldigande, men staden är fascinerande och har massor att erbjuda. Vi upplever de otroliga pyramiderna, Sfinxen, Egyptiska muséet och flera andra spännande stopp. Observera att bussresan tar sex timmar i båda riktningarna

Mahmya

Sol, bad och snorklingsmöjligheter står på programmet denna dag. Med båt tar vi oss till paradisstranden Mahmya. Här kan man tillbringa hela dagen och bara ladda batterierna och bättra på solbrännan. Tycker du att det blir lite tråkigt, kan du följa med en annan båt från Maymya till de sagolika korallreven strax utanför, och snorkla bland alla de färggranna fiskarna.

Ska bara visa Robin och se vad han tycker !


Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej,

jag var i Egypten förra året i Januari. Då var vi till Mahmya, det var kanon :) om du åker till Egypten måste du åka dit. Följ med på snorklingen från ön också :)

2010-02-05 @ 11:18:51
URL: http://linneaberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0