Ännu ett år går mot sitt slut....

Då var det den sista dagen på 2009 då, happ kanske man ska ta och göra en liten sammanfattning av året som gått.

Kan ju börja med att det här året har varti det bästa och mest händelserika året i hela mitt liv. Har aldrig varit så sjukt trött, och uttråkad samtidigt som jag aldrig varit så här glad, lycklig, panik, pirr i magen och mkt mkt mer.

Året började ju inledelsevis med sista terminen på gymnasiet, mycket planerande och mycket som skulle hinnas göras klart. Ett sjukt stort projektarbete och beställning av utklädnadsdräckterna. En sjuuuuukt rolig studentkryssning som inte går att slå på tusen år, skrattar bara jag tänker på det.
Jag skaffade även min första tattuering i februari och sen min andra i oktober.

haha känner redan nu att det kommer bli en halvknackig sammanfattning, finns så sjukt mycket.
Efter kryssningen så var nästa stora event Dressed4succes som vi kom tvåa i.
Studenten 2009, SPA3B Shalalala !!!
Ayia Napa, jag säger bara NAAAAAAPAAAA !
Sen intervjue med Elgiganten där jag började i September och trivs underbart mycke hos.
Har träffat många Mr X, "smör", "nils" ica påsar, harbio påsar och chipspåsar.
Jag fyllde 19 år och blev utkasstad av vakterna från pluto.
Många fina sommarkvällar, med grillning och mys.
Moonings tripper till Ängsö.
Och många många många fester !



2009 var året då man levde ullt all sin rastlöshet och provade på det mesta, misstolka inte mig nu.
Det är nu framåt slutet som det verkligen känns bra, jag har ett jobb som jag älskar, jag har fått egen lägenhet som är inflyttningsklar om 2 månader. Jag träffade Robin som jag hoppas hänger kvar till 2010 också.

Här kommer lite bilder från året som gått:




















 






Mål och planer inför 2010:

Jag tänker inte säga några nyårslöften för dem håller jag aldrig så jag sätter upp nyårsmål istället.

År 2010 så kommer jag sattsa 100% på vuxenlivet när det gäller jobb, lägenhet, belslut, värderingar och prioriterningar. 2009 var festar året, det lämnar vi oss nu bakom oss och går in i seriösiheten istället.
Utlandsresa kommer bli av men med en liten annan twist än Napa resan.

Så utan att säga för mycket som jag inte kommer kunna hålla så avslutar vi här nu år 2009 och säger
Gott nytt år !

// Michaela


Lovely Lovely Monday !

Jahapp då var det ett tag sen igen då... De senaste dagarna har mest bestått av jobb och julfiranden som inte är så värst intressant att skriva om så jag tänkte berätta om min dag igår istället...

Dagen började med att klockan ringde tio över nio, jag hade då sovit sen kl 8 kvällen innan och skulle åka och skjutsa mamma till jobbet för att sen ha bilen till mitt förfogande hela dagen.
Jag rullade hemmåt och gjorde mig i ordning, drog epilatorn typ 1000 ggr på benen innan jag gav upp och tog fram rakhyveln haha.

Efter jag gjort mig klar så åkte jag hem till Robin, han skulle sova så jag skulle få äran att väcka honom.
Så tjugo i tolv smyger jag in och hittar honom helt däckad på soffan, så söt ! Efter lite tjat, mycke bus och många om och men så lyckades sötnosen ta sig upp och in i duschen. Jag var ganska rastlös eftersom jag kännde hur kortet brännde i fickan. Hade några julklappar som skulle lämnas tillbaka och en låååång shopping lista på ikea så fanns ingen tid att förspilla. Vi tog en korv paus innan vi intog varuhuset med buller och bång !
Det blev en full vagn bestående av lakan, kuddar, en filt, glas, ljus, servetter, galjar.
Mina mest stolta köp var dessa :


Köpte lakandet till vänster och "pläden" till höger inringad.
Var ren tur att jag hittade på lakandet, fanns en kvar i butiken och jag hittade ingen hyll plats, men skam den som ger sig !

Sen begav vi oss till hällsashopping där det skulle inhandlas åregrejer till mester åkarn Eilegård.
Sen blev det mer lägenhets shopping på jysk, sen en tripp ner på stan där jag köpte min nya favvor parmy, Love etc..  på bodyshop.
Sen åkte vi och hämta Bruno hos Robins föräldar, så då fick jag träffa dessa jätte trevliga människor också .
Hämtade sen mammasen på jobbet och åkte sen hem till Sofie, robins tjejkompis, bleven fika där så fick träffa henne också.
Halv 11 så kom vi till slut hem till Robin och kunde mysa framför en film, Forrest Gump och sen kollade jag på My Sister´s keeper medans Trötter själv låg och snarkade i mitt knä. Halv 4 så gick jag finaly och la mig.

SJukt händelserik dag, totalt så gjorde jag av med över 1600 spänn men med tanke på hur mkt jag köpte så var det väldigt billigt.

Loving it !

Ska bara tillägga att jag Tycker sjukt mycket om dig !!


I'v got this feeling ....

Ja har en känsla i magen och som spirrar runt i hela kroppen. Det pirrar och ja det är svårt att beskriva men tror det kan kallas riktig lycka, ja jag är lycklig. Så sjukt jävla lycklig ! Vet inte om jag någonsin kännt såhär förut. ÄR så underbart när allt i ens liv går åt rätt håll, när man tärffat den där speciella som man tycker om nästan så det gör ont, och när ens känslor är besvarade till tusen. Ja då kan man inget annat vara än just lycklig !

Jag har världens bästa jobb, och har träffat världens bästa Robin, jag älskar min familj och mina vänner och så har jag ju fått min efterlänktade lägenhet !  
Vad mer finns det att begära ? Pengar ? Jag har så jag klarar mig och pengar behövs inte för att jag ska må bra, även fast det är ett stpr plus i kanten, går ju inte att förneka. Jag är ju en liten shoppoman precis som andra är prylbögar så älskar jag att dra mitt fina Visa kort.

Fick lönespecen idag och jag trodde knappt mina ögon när jag såg utbeatlnings summan ! Nu kan jag shoppa mcke grejer till Lägenheten ! Ny klädsel till soffan, en svart. Lakan, handdukar, gardiner, 200 kg mat och ja kanske en tv med grymt ljud ? SKulle inte sitta helt fel haha.

Vill bara avsluta med att säga att jag är så jäkla glad över att jag träffat dig och det pirrar i kroppen 24/7 hela tiden. Du är det finaste jag har just nu !

// Michaela


Hahahah!

Hittade nyss ett klipp i syrrans blogg när vi gick hem från Pilla för mågon helg sen !

http://denicemaria.blogg.se/2009/december/bjuder-pa-detta.html

Kolla in den !

Been a long time !

Oj nu var det länge sen man skrev något men har haft fullt upp de senaste 5 dagarna.

Har ju då som sagt fått lägenhet och det känns underbart !
Annars så har jag jobbat en del, umgåtts med underbara Robin och åkt pulka med Bellsan.

Haha sncka om impulsgrej, efter jobbet kl halv 9 så åker vi först hem till bella och sen hem till mig för att byta om sen till maxi, köpa skjärtlapp, käka donken och sen ut till björnöbacken där det var bäcksvart och vi var helt ensama. Efter tredje åket gick Bellas rumplapp sönder så vi fick åka hem.

I går så var jag Bella och Alex på fest på haga, mittemot där jag ska bo btw. Var sjukt trevligt och en massa galet folk. Efter att ha missat 1.34 bussen så tog jag och Bella en taxi till Subway där det blev fyllekäk innan jag tog bussen hem.


Nu så jobbar jag ända fram till jul så kvällen kommer att ta slut tidigt, har en del sömn att ta igen som behövs för att orka jobba. Har för övrigt gått grymt bra på jobbet nu på senaste. Så jäkla skönt att jag kommit in i alla abonnemang och grejer så nu flyter det på bra. Vann två bio biljetter igår så man får ju lite kred för det man gör ändå.

Lovin it all !
// Michaela

Egen lya !

Var nyss och kollade på lägenheten på Haga, och ja den är min !
Stort vardagsrum, lagom stor kök och litet sovrum. Men sängen får plats iaf !

Just nu så älskar jag livet rakt igenom !






Här är lite bilder, finns några till men dem behåller jag för mig själv.
Mycket fint ! :D

Jobb helg !

God morgon alla sömntutor !

Sitter just nu och väntar på att en viss mr ska ta och vakna.
Idag så ska jag och denna mr ha lite film mys. Ska bli skönt att ta det lugnt efter en häktisk jogghelg.
Jag jobbade ju först mellan 14-18 på giganten i fredags och sen direkt ner till strike där jag jobbade till halv 11. Jag köpte donken och gick hem till mor och fick lite sällskap med henne. Vid ett så tog jag med mig lillebror och hämtade upp några fyllon på bäckby.

Igår så jobbade jag på giganten mellan 12-18. Vid 4 så ringer nicklas från strike och undrar om jag kunde hoppa in igen etfersom dem fått ett sjukfall. Så pappa hämtade upp mig med donken från jobbet och skjutsade ner mig till strike där jag jobbade till 12.40.

Kusin ringde även ifredags och sa att killen som stod före mig på tur till lägenheten backade ur så jag ska titta på den nästa vecka och sen är den förhoppningsvis min från mars ! Lovely eller hur ?

Som sagt det går bra nu !
// Michaela

I´m walking on sunshine !

Idag så har jag gått på rosor, är så himmla glad, finns inget som kan förstöra mitt goda humör just nu !

För det första så är jag grymt glad efter gårdagen, går och små ler för mig själv hela tiden. Personen som är skydlig till detta vet jag Läser, Så ta åt dig snygging ;)

Och för det andra så ringde min vän Emma And, som det står på telefonen, och undrade ifall jag kunde ställa upp och jobba lite på strike imorgon kväll. Självklart sa jag ! Så kl 6 när jag slutat på giganten så ska jag ner till Strike och hjälpa till med ljuborden. Jag älskar när möjligheter bara kommer flygandes sådär !

Sen så står man 2a på en lägenhet på furuvägen ! Hallå lovely ! Det var min kusin som lagt upp det på facebook, hennes kompis vill hyra ut sin 2a på 43 kvm, fullt möblerad. Så jag högg telefonen, ringde moster och fick hennes nummer så ringde med henne och hörde efter. Det är en kille som var en timme tidigare än mig på att säga till så han ska kolla på lägenheten imorgon, vill inte han ha den så är den min från och med Mars !
Så imorgon så måste jag prata med Bossen ifall jag vågar ta den här innan provanställningen gått ut och ifall jag kan få fler timmar.

Fyfan va livet käns bra just nu ! Det var precis de här jag menade med mitt "vardagen är långtråkig" inlägg !
Snälla gör inget för att förstöra det här nu !

// En mycket lycklig michaela (för stunden)

Each day is a gift and not a given right

Finns inga ord för att beskriva hur underbar gårdagen var....



 


Måndag, Tisdag och Idag

Veckans första lediga dag, what to do ?
Halv ett så fick jag ett sms av Bella, hon ville ta en tripp till tuna park. Jag är ju inte den som bangar de så jag slängde in mig i duschen, slängde på mig kläder smink och snyggt hårt, slängde mig på bussen, slängde mig  på mm och hömtade bilnyckeln av mor, slängde mgi in i bilen och slängde mig hem till Bella. Shit jag kände mig som en slängtrasa ! Haha
Tog en liten stund till parken, och hör och häpna, vi åkte Inte fel !
Vi började med att käka lite thai mat innan vi tog varvet runt. Jag hittade så mycke fint som det bara kröp i fingrarna för att få köpa. Men som tur var så gick ju inte de för jag har inget visa kort. Bella däremot köpte lite smått & gott, bland annat en Stooor pällsjacka från BikBok. Efter några timmar så tog vi den svarta orkanen och åkte hem.

En mycet trevlig och spontan impuls dag. Just the way I like it !


Åååå Nu kom Wonderwall på Ztv !


Cus maybe, you gonna be the one that saves me !

Igår så jobbade jag igen, och tjo hej vad det gick ! 6 Abonnemang och 2 försäkringar ! Man hade flyt kan man säga !

Idag så ska jag först träna klockan ett med Alex och hennes kompis. Vi kör hårt med pansionärerna på friskis !
Sen klockan tre ska jag ta en fika på stan med R , mys mys !


Loving it !
// Michaela


Helgen och Bellas B´day !

Då var det dags för helg ! Helg lika med jobb, helg lika med syster kommer hem, helg lika med mycke vin, helg lika med Bella fyller år, helg lika med Party !

I fredags så jobbade jag först mellan 1 och 20.15. Var ganska lugnt på jobbet, och ja det var väl ingen bra dag för Säljaren Michaela. Men inga sura miner för de ! Efter jobbet så skjutsade mor hem mig till Pilla där Syster och en massa annat folk satt och kollade på idol. Jag spärrade in mig på toan och bytte om innan jag gjorde dem sällskap.
Jag skickade in en röst på Erik och ja alla vet vi ju att det var tack vare mig som han gick vidare, haha .
Efter ett antal glas vin så satte den traditionella Carola sången in, syster sätter på idolen på högsta volym och dem som vill stämmer in i denna ljuva(?) sång.
Sen efter ett mysigt och trevligt samtal på den väldigt kalla balkongen så tog jag min fulla syster och mina kalla fötter och inledde den sång fyllda promnenaden hem. Halv 3 så rammlade vi in genom dörren, ungefär 40 min efter att vi började gå haha, jag sa att det skulle ta en kvart. Vad hände där liksom ?

I Lördags så var det dags för jobb igen, 11- 18.15, tack vare sega kunder så kom jag inte ut från varuhuset försen halv 7. Ringde mamma och kollade om hon var på väg, vilket var du för det var hon icke ! Tydligen hade jag glömmt be henne att skjutsa mig hem till Bellsan. Tur att hon fortfarande var kvar på Erikslund.
Efter ett stopp i DTn så kom jag hem till Bella där det var full fart.

Kvällen bestod sen av en massa bål, jag har aldrig, lips, dans i soffan och mycket skratt !
Efter vi 11 så åkte vi i en monster stor bil ner till Tabasco där vi träffade en del Giganter.
Efter ett kort stopp där så slank vi förbi kön in till bmb därdet var knökat med folk. Efter lite dans på scenkanten så gick vi till donken och svullade mat innan jag kutade till bussen i mina mördar skor. AJ!
På Bussen så ser jag en lite halv sliten Natalia, vakten på jobbet sitta.
Som present till bella så ska hon och jag till The studio och bli fotade den 14.e januari, jag bjuder på den finaste bilden.

Och ja som vanligt så blev det jobb på söndag också. 10.45- 18.15.

Kul kul !
// Michaela


Stor Tabbe !

Jag och Bonus var ju som sagt på bio igår, luft slottet som sprängdes. Eller ja det var vad vi trodde att vi skulle gå på iaf... Vi hämtar ut biljetterna och hon säger du har reserverat två stycken till luft slottet ? Stämmer alldeles utmärkt säger jag då. Vi får våra biljetter och går ner där det tydligen är konferens för mälar energi och det står ett stor bord framför ingången till salong 8, så vi fick vänta en stund.
Vi kommer tillslut in och sätter oss på våra platser, reklamen sätter igång och sen dyker den där gula fågeln med hörlurar upp så då vet vi ju att filmen börjar. Alla namn visas och sen kommer det upp "Flickan som lekte med elden" skriven av Stig Larsson. Jahapp tänkte jag, är väl någon tillbaka blick från andra filmen. Det går en minut och ja det är ju exakt som i början av den andra filmen. Konstigt tänkte jag. Sen kom jag fram till att, vafan dem har ju satt på fel film ! Jag börjar titta mig omkring och säger högt till bonus att hallå det är ju fel film! Är det någon som driver med oss? Varför är det bara vi som reagerar ? Fan jag går och säger till ! På vägen så säger jag till killen brevid mig:

Hörru det här är ju tvåan !
Han svarar: Jag har inte sätt den här.
Jaha men det är ju fel film, det här är ju tvåan !
Han svarar: Det är den här jag ska se iaf.
Jag vänder mig då till Bonus och frågar skamset: Får jag se på din biljett...
Ja men vad tror ni står på den då ? Jo Flickan som lekte med elden !
Vi började fundera på om vi fått fel eller vad fan som händer. Men vi beslutar att skamset sitta kvar och se filmen. Tredje gången för mig och andra gången för honom.
Efter filmen så funderade vi på om hon i kassan verkligen hade sagt luft slottet som sprängdes. Men vafan vi borde väl ha reagerat i annat fall tyckte vi.
I bilen på väg hem så kom vi fram till att det måste varit jag som bokade fel eller att det blev nå vajsing i bokningen.
Så nästa gång så får Bonus boka och han hade företagsbiljeter hemma så han bjuder också.
haha Skruvad kväll minst sagt ! Folk måste trott att jag var dum i huvet och ja det tror jag också för när jag kom hem och kolla boknings bekräftelsen så vilken film tror ni att det stod ?

Nu kan jag filmen utan och innan iaf !

Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, matlåda måste has med !
Jobb mellan 13-20.15 sen ska jag dricka vin med Syter yster och några till, blir eventuellt en utgång på de också !
Ha en bra dag
// Michaela

Movies

Wosh, kollade nyss på en ganska häftig, lite overklig men, ja häftig film !
Gamer heter den, med han Gerard Butler tror jag han heter. Så den tycker jag att ni ska ta och se också.
Den gick på bio tidigare i höst, skulle gå på den då men den han sluta gå så därför inleddes min och Bonus bio tradition som kommer fortsätta även ikväll.
Tanken var ju att vi skulle gå på Gamer men eftersom den slutade gå så gick vi på män som hatar kvinnor istället. Vilket var awsome för nu ikväll så ska vi gå och se en tredje filmen, luftslottet som sprängdes.
Har läst strax under halva boken, målet var att läsa ut den innan jag ser filmen men det sprack ganska hårt. Sju jäkla seeeeg bok ! Tur att filmerna alltid är bättre, eller ja oftast. Harry potter filmerna är ett Stoor undantag.

 

Så nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska möta honom på stan halv 6.

Ha en trevlig kväll !

// Michaela


Nu får det ta och hända lite grejer !

Just nu så känns allt så vardagligt, allmänt långtråkigt och segt.. Var länge sen jag hade något att göra varje dag och man knappt hade tid till att vara hemma förut0om när man sov.
Vill gärna att det ska börja hända lite ! Antingen om jag får mer jobb eller om det dyker upp något annat att fyla upp dagarna med. Jag vill ha en almenacka som är full ! Jag älskar att hålla i grejer, styra ställa och planera.
Det är när jag är i mitt rätta element som jag mår som bäst, alltid ha fullt upp, lite små spressad jämt och full fart.

Vet dock inte riktigt hur jag ska göra, har så många olika idéer för hur jag vill göra emd mitt liv, men hinner ju knappast med allt samtidigt. Men tålamod är det brist på, vill att allt ska hända NU NU NU ! Ta en sak i taget är de som gäller men vafan !

Så som det ser ut nu:

Få mer jobb, hellst 75 %
Skaffa lägenhet
Renovera om den
Skaffa Pojkvän
Fylla 20 !! Vill inte vara ..ton, tonåring längre.
Utveckla mig antingen inom jobbet, eller gå utbildning. Är fortfarande sugen på konferense värdinna.

Det är de målen jag har just nu, och ja jag vill ju hellst att allt skulle ha hänt för en vecka sen ...

Keep on working my ass off !
// Michaela

RSS 2.0