Oväntad vändning

Efter att ha väntat på Jennifer i ytterligare en timme så tog jag en promenad ner på stan för att sola istället.
På vägen ner så blev jag istället medbjuden hem till Lisa på grillning så där har jag spenderat kvällen.
Mycket trevligt !

Nu ska jag ta och sova, upp och jobba igen imorgon. Kommer kännas lite ovant haha sen jobbar jag till tisdag och efter de är jag ledig i 6 hela dagar. Sjukt !

 

Natti !
// Michaela


I väntan på ...

.. Snigeln och sengångaren Jennifer. Haha vi skulle mötas kl 1 nere vid 55:an, vid 20 över så har Jennfan inte dykt upp så ringer och hör efter vart hon är och får reda på att hon schabblat bort tiden och sitter & äter med sin mormof och morfar. Haha Jennifer i ett nötskal ! Hon förväntas istället vara hör till kl 2 men vi får väl la se ;).


Jag bjuder på den bara för att ...

Så länge så sitter jag och spånar lite till Älskling födelsedag som är nästa vecka, tänker inte skriva vad jag hittar på eftersom han läser. Men jag ha en bra plan på G som jag hoppas blir lyckad, men det är ju försig mig vi pratar om så kan inte bli annat, eller hur ?! Men du kommer gilla det mycket iaf sötnos.

Har nyss svalt i mig en nutrilett diet shake som smakade blåbär, lite annorlunda mot choklad och jordgubb som allt annat smakar. Är i gång som fan nu med träningen och maten, känns grymt nice ! Magen har blivit fastare men låren ser större ut, men muskler kommer ju innan fett fösvinner så är nog därför, men kan ju vara fint ändå...

Nu tog det stopp i fingrana får skriva mer sen !
// Michaela

Låååång ledigt !

Idag så har det varit min andra dag av ledighet, egentligen så ser jag det som min tredje eftersom jag bara jobbade mellan 5-8 i måndags. Och imorgon så har jag ledigt en dag till.

De senaste dagarna har varit träna och slappa för mig själv dagar. Och jag trodde aldrig att jag skulle göra mig själv säga det, men fan det har varit grymt skönt att bara vara för mig själv och slappa på soffan efter ett hårt träningspass.. Haha tror älskling har haft lite för stor inverkan på mig. Lite gulligt sådär !
Jag har då som sagt sovit ut och dragit till gymmet vid 12, tränat 1-2 timmar och sen åkt hem och pysslat om här hemma och bara tagit det lugnt. Skönt !

Imorgon så kör vi på lite ändring i dags schemat, kl 1 så kommer Jennfan, Jenniler Könsson hit för en fika. Det blir farmors bullar och kaffe som hon får göra själv, jag har ingen aning om hur många skopor eller hur mkt vatten man ska ha även fast Robin försökte lära mig. Men är man inte kaffe drickare så... Ska även bjuda på en stooor scwatzvalds tåra, vet inte hur denna konstigabakelse stavas, fick den gratis på ica så what the hell...
Efter fikat så ska jag ta en promenad ner på stan och sola lite innan jag går ut på en låååång promenix, har tränat lite fel de senaste dagarna så musklerna ska få vila lite.

Och älskling jag skrev inte ditt namn typ 4 ggr i detta inlägg för att jag fick dåligt samvete ;)

Men denna kanske har lite med det att göra.
I miss you baby !

Nej nu ska jag återgå till mitt Sex and the city tittande.
Ha en bra kväll!
// Michaela

Klickat hem lite bikinis till sommaren !

Läste nyss Izabels status på FB och kom på att jag har fan ingen bikini tills i sommar, och jag har redan spanat in en på hm. Iår så tänker jag inte göra som alla andra år och vänta tills lön innan jag går ner och köpr för ja, då är dom tamigfan helt slut ! Så nu har jag beställt från nätet och kommer till mig nästa vecka.
Det blev en hel bikini, två till öve delar och en svart underdel som passar till dom två.

Hela den bikinin.129:-/99:-

Den överdelen 129:-, tycker underdelen är för stor.

Även den överdelen 99:-, vad hände med små och fina underdelar som inte ser ut som mormors trosor ?!
Så till dom två överdelarna köpte jag en liten svart underdel för 99 :-

Såg även en till grymt snygg bikini där banden tll överdelen såg ut som ett stort halsband, kommer inte lämna så fin bränna och hur ofta går man runt i bara överdelen. inte värt !

Ge mig sommar nu dåe kanske !
//Michaela


Long time no see !

Oj nu har dagarna rusat förbi igen, var en vecka sen jag skrev senast.. Inte okej !

Ifredags så hade jag ju som sagt en shopping dag med mamma, överst på listan stod ett par snygga sneakers och en jeans jacka. Skorna hittade jag på Stadium ett par Addidas, vita as snygga för 800 :-
Jackan hittade jag på MQ, märket 365 sunshine för 600 :-...

Sen så hamnade vi inne på korthuset där det var 50 % utförsäljing på typ allt så där inhanadle jag två stycken jätte fina guld ramar 20x30 för typ 60 kr styck och en jätte fin ljus stake för 50 kr med 5 st ljus till för 25 kr.

Passar jätte fint in i mitt vardagsrums fönster.
Sen så köpte jag även 2 st ögonskuggor på makeup store, en lite rosa guldig till vardags och en beige/rosa glittrig till fest.

Och på tal om fest, i lördags så hade Mackan från jobbet en liten mjukstartsinflyttningsfest, den riktiga blir senare.
Det vart folk från jobbet och några av deras kompisar.


Peter kylskåp hahaha !


Vid halv 12 så skulle alla dra ner på krogen, men jag mackan lisa och hennes pöjk bestämmde oss för att stanna kvar och spela lite guitarhero. Men gick inte så bra eftersom Mackan hade tappat bort dongeln och sen bröt i sär hela gitarren... Så vi drog ner på krogen vi också, till bmb rättare sagt. Där slog vi klackarna i taket och lurade en finnländare vid namn simon att mackan var ett golfproffs från England som var på besök. Sen efter de så gick vi och pratade australenska, jag hette Sandra tydligen haha. Stört !

Fröken Koba var där !

Jag och en väldigt full Mackan !

Efter krogen stängde så drog allihop till Burgercorner där det inhandlades kebab och sen tog vi en taxi som slut destinationen var bomansgatan, men det blev först ett stopp på blåsbo hemma hos peter för sprithämtning och sen ett öl stopp på shell innan vi kom fram, dyr taxi resa det där haha.
På efterfesten satt jag och halv sov, drack lite cola och sen efter att ha blivit dissad av mitt gåhemsällskap så tog jag kl 5 en taxi hem. Haha känndes fint att gå upp vid 11 för att jobba sen.

I söndags så började jag som sagt att jobba vid 11 och jobbade sen till kvart över 6. Fick skjuts hem och intog soffläge en stund innan jag bestämmde mig för att laga mat. Efter att älskling åt köttfärsbiffar för nån vecka sen så har jag varit grymt sugen på det. Så jag lagade köttfärsbiffar med basilika, ugnsstekt potatis och sallad till de. Lagom tills maten var klar som kom älskling över, vi åt mat och mös framför teven och snackade lite skit innan jag vid kl 1 tvärsomnade och sov skapligt skönt, hade sovit skönare om jag hade sov sällskap men man kan ju inte alltid få som man vill ;) hehe..

Igår så körde jag hård träning på högnivå, sprang 5 km innan jag sen gymmade i 1 timme. Shit har inte sprungit 5 km på ett år fan. Märks att man har bra grund kondis. Sen jobbade jag mellan 16.45-20.15, stört mycke folk efter kl 6, Jimmy som skulle sluta kl 6 fick stanna kvar till stängning.

Idag så har jag tränat med lillebror och sen tagit en stan runda innan pappa kom h8it och hjälpte mig med att skruva upp teven på väggen och sätta upp en till lampa i min nattsvarta hall så nu är det ljust där.

SÅ fint blev de ! Ska försöka hitta någon lösning till sladdarna bara. Måste bara säga att LG inte tänkt till alls när dom bestämmde vart monteringshålen skulle sitta ! När vi skruvat på festet så hamnade det precis ivägen för den optiska kabeln så den gick inte att få dit. Men efter en Erikssons nödlösning som innebar att pappa skalade av hela kabeln så lyckades vi få igenom den. Seriöst LG tänk till lite kanske !

Nu ska jag käka lite mat och sen hoppa in i duschen !
2 dagar ledigt till sen, undra vad man ska ta och hitta på.. Träning blir det iaf !

// Michaela


Onsdag 21/4 - 2010

Idag är det då onsdag i slutet va april, vädret är piss crack och känns som februari.. Suck !
Dagen har iaf spenderats på älsklings soffa där vi båda två låg och drägglade hela natten.
Igår så grillade vi entrecote och grönsaker, sparris inlindad i bacon och ugnsstekt potatis, grekisk sallad och tzatsiki till. Mums ! Efter de så åt vi lite godis, chips och ostbågar innan vi båda somnade, vet inte ritkigt om det vart en film eller nått vi kollade på men det var säkert bra haha.

Igår så drog jag mig även till gymet halv 10 och körde ett allround pass som hette duga, uppvärmining med 3 km löpning och sen mosa i maskinerna, har skaplig träningsvärk idag kan jag säga. Efter träningen så tog jag mig hem och gjorde mgi orndning för en Lunch med Alexandra, han knappt ur duschen försen det tok ringde på dörren och utanför så står en lverlycklig alexandra med teoripappret i häögsta hugg, Gog känt så klart så ett stort GRATTIS sitter inte helt fel.
Vi tog en promenad hem till henne där vi käkade kagenbaugett och kollade på the bounty hunter, sjukt bra film !

Vid halv 4 så drog jag mig ner på stan och mötte upp Emma för en ficka på Waynes. Var ett tag sen kan man säga... Efter fikan så kom älskling och hämtade upp mig, vi åkte och handlade och ja resten vet ni redan.

Just nu så har jag damsugit hela lägenheten och även organiserat om gardroben lite grann, man såg verkligen inte vad som var vad där inne haha. Så nu är det fint i läghenhetn och även jag är ren och fin, gjorde en stor resning och tvättade även löshåret som nu är fluffigt och luktar gott haha.

Kvällen ska förhoppningsvis spenderas med  Älsk men får se hur tiden blir.

Imorgon så blir det morgon tränings och sen jobb mellan 14-20.15.
Fredagen kommer spenderas med mammsen, blir stanrunda och shopping. Jag har ett tomt skafferi som behäver fyllas rejält ! Ska försöka komma på nå kul nyttigt att äta, hellt vegetariskt. Ska nog slå mig ner med min kära vän google och höra efter lite om han kan hitta på något haha.

Btw Så har jag nu fått reda på min semester, blev v35-36 inte ens i närheten av Robin så det känns ju sådär, pricka fel totalt av 9 möjliga veckor... men då blir det en utlandssemester med mammsen istället.

Nu ska jag kika resa och mat !
// Michaela

Helgen

Denna lediga helg har spenderats med och hemma hos mamma Sahlström även kallad för "Aino"...
I fredags så åt vi spicy hot och mös framför en film efter att vi båda jobbat en lång dag.
I lördags så gick vi upp innan 10 i gjorde oss i ordning för lite fotografering. Mamma skulle ta lite fina naturbilder så vi passade på att fota varandra lite också. Vi började ute på Ängsö och åkte sen ut till Björnön.
Var skapligt kallt att stå i bara klänningo ch tights när det är 8 grader och blåser storm haha. Men blev bra bilder som ni ser längs uppe i headern. Här är lite mer bilder:

Tanken var sen att vi skulle åka och träna men vi sket i det och lagade mat istället innan körslaget skulle börja.

Idag så tog vi oss till gymmet där det var helt smockat så vi tog med oss kameran ut på en promenad istället...
Sen när jag kom hem hit vid 6 så kännde jag ett hårt gnagande i nacken, det var dags att ta reda på disken som svämmade över i mitt lilla kök. Jag har typ inte diskat på över en vecka så det var ingen vacker syn eller doft som man möttes av. Efter jag diskat upp allt så ställde jag mig och lagade 4 stycken matlådor bestående av pasta med ost och broccoli sås gjort på soyamjölk, mums ! Så nu är köket snyggt och mat finns ett par dar framåt.

Nu så ska jag sätta på en film och sen sova, upp och jobba imorgon, 12-18.

Natti !
// Michaela


Då sticker jag !



Då ska jag snart dra mig ner på stan i denna utstyrlsel. Jag försökte locka håret lite men gick inte så bra när jag bara har plattången som redskap haha.

Btw så blir jag alltid glad när man får höra gammla godingar på radion. För en stund sen så spelades in the loop med e-type från -96 på radio seven. När jag var mindre så hade mamma två skivor från -97 och -96 som jag lyssnade på jämt, som tur är så finns spotify och självklart så fanns båda skivorna där så nu poppas det för fullt.
Loving it ! haha hör lite i bakgrunden att grannen på andra sidan väggen sitter oh förösker överrösta min musik med sin, men jag är inte den som är den så självklart har jag på högst haha !

Jag ska ta lite fina fik bilder sen så får ni se en today bild på mig och Denise så kan man jämföra hur mtk vi har förändrats på 5 år. Kan bli kul att se :)

// Michaela

Onsdag 14/4 2010

Idag så ska jag träffa den här bruden ! var ungefär ljus år sen sen vi sågs senast så nu är det fan i mig på tiden !
Bilderna är en sisådär 5 år gammla haha.





Ja vi har haft många muppiga stunder tillsammans, haha en av mapparna heter fetto&tjockis kommer du ihåg nått om de Denise ? :)

Jag ska iaf träffa henne vid 2, blir en fika på stan sen ska jag med lillebror till körskolan innan jag ska springa med Alexandra och till sist dö till Greys anatomy ikväll.

Hoppas ni får en bra dag !
// Michaela


Let the sunshine in !

Har någon sätt vilket underbatt väder det är ute ?! Så ska man jobba till kvart över 6.. Men pengar är bra sååe.
Efter jobbet idag så ska jag iaf ÄNTLIGEN träffa älsklingen min.
Var ett litet tag sen nu så det ska bli nice ...

Skrivtorka!
// Michaela

Vilken soppa !

Igår så jobbade jag mellan 11-16 och sen så var tanken att jag och mamma skulle ut och fota i det fina vädret. Jo tjena det regande som fasen. Vi åkte hem till mig och fotae lite här istället.
Vid 8 så kom Alexandra hit, vi skulle laga potatis och purjo soppa.

Allt började bra tils hon sa att man ska ju mixa soppan med en stav mixer. Tror du jag ha någon sån eller ? NEJ !
haha så vi körde med vanlig mixetr istället.
Här har ni resultatet:

Japp soppa i hela köket, golv, väggar, diskbänk och på oss.
Man ska ju hålla i locket när man sä'tter på mixern haha.

Idag så harj a jobbat mellan 12-19, fick gå hem en halv timme tidigare eftersom att jag hade en killer sälj dag idag ! Jag och mammsen åkte och solade. Just nu så borde jag egentligen göra mig iordning för en födelsedagfest men jag är helt jäkla död, somnade i solariumet och går på halv fart nu. Ska isrtälet mysa framför vampire diaries och lite film. Även fast det skulle vara trevligt att umgås med lite folk.

Ha en bra kväll iaf och Grattis till Jenny-Lee !
// Michaela

Michaelas nya stil

Igår så skulle jag ju ner på stan och kika lite. Det jag skulle kika på var löshår, har tröttnat på mitt korta ganska så rejält. Typiskt nog så var det helt slut i hela stan, endast beställningar fanns kvar men det ksulle ta en vecka.
Jag ringde runt till halva sverige men ingen ville eller kunde åka med mig till stockholm så jag kunde hadla där..
Det slutade med att jag ringde upp syrran och hoppade själv på tåget till stockholm. Ipmpuls tjejen som älskling kallar mig stämmer nog´in ganska bra.

Väl framme i storsta så mötte jag upp Denice och vi tog oss en promenad upp till tajmahal där jag köpte hår och klipps för 610 kr, beställningen här hemma skulle gå på 1300 kr, snacka om prisskillnad.
Efter vi varit där så gick vi runt lite och åt sen lite lunch innan bi betämmde oss för att jag skulle stanna kvar resen av dagen ochen utgång inplanerades. Spontant på en tisdag sådär haha.
VI åkte hem till henne där jag sydde och fixade ihop håret på klippsen innan vi gjorde oss i ordning, denice granne tom tittade förbi en stund och var på väg att hänga med ut, i ungefär 1 sekund... Vid 10 så tog vi en taxi till "the soap" på birgerarlsgatan vid dramaten.

Vi var där en stund och träffade på Dj Hångel, han från sandhamn ni vet.. Snubben satte sig id oss och började prata och prata och prata. Killen höll aldrig tyst, så jag som inte kännde honom och inte hängde med alls i vad han och denice snackade om satt och kollade på dj:n som spelade istället. Int så jätte intressant dock.
Efter en tund så fick denice dåligt samvete så hon och jag gick till en annan bar istället innan vi tog en taxi till donken hemma hos henne och käkade lite innan vi gick hem och sov.

Klockan 11 så tog jag tåget hem och nu ska jag snart ner på stan och klippa mig lite grann. Måste tunna ut mitt hår så det smälter ihop med löshåret.

Här är iaf före och efter bild:



Blev as bra och är sjukt nöjd.

Hejjpa!
// Michaela

Hurt hurt !

Nu jäklar säger jag bara ! Nu kör vi haha !

Nu börjar nyttiga veckan eller jag månaderna kan man säga, hoppas det håller.
Denna vecka så ska jag endast äta soppor till lunch och kvällsmat sen nästa vecka kör vi på sallader.
Sen så var jag och Alex ute igår och speang typ, ja måste ha blitt 4 km. Från mig, runt hela cityringen och tillbaka till mig. Tog strax under timmen tror jag.

Idag så är jag ledig och ska snart bege mig ner på stan och kika lite, är så grymt nice väder ute så kör på lite vårig outfit.

Piss kamera och piss mörkt i hallen men man ser ju kjolen iaf haha.
Blir svart linne och svart kofta till, högklackat och sen min nit skinnjacka.

Ha en bra dag !
//Michaela

Påskafton..

Glad påsk på er !
Inte för att det känns som påsk, känns som en helt vanlig vårdag haha jag har nte en skaffat påskris..

Igår så var det iaf ¨påskmiddag hemma hos farmor och farfar med familjen. Var lika trevligt som alltid och sjukt god mat. Var inte den gammla vanliga påskmaten utan var en super god kräftsoppa, skinka, rostbiff, kokt lax och bröd.
Jag kom dit vid halv 7 efter att ha jobbat från klockan tolv. Vid 8 så fick jag och lillebror skjuts hem hit.
En utgång var planerad med Alexandra och anna så vid 9 så kom dom hit och vi körde ne leftover förfest innan vi stack till tabazco vid 11. Efter en delikat apple/strawberry daquiri så gick vi till sliskan och skakade fötterna ett tag innan vi geva oss hem vid halv 2.

Idag så vaknade jag halv 10 och kollade på tv en stund innan jag började med att storstäda i lägenheten. Så nu så är det rent, fint & väldoftande inför imorgon.
Snart ska jag ta mig en dusch och göra mig i ordning för ikväll så är det påskmiddag hemma hos älsklings föräldrar. Myspys ! Och imorgon så är det påskmiddag hema ho mig för mamma och mostrarna älskling och Alexander. Kommer bli kul att laga min första påskmiddag tillammans med mammsen här hemma hos mig.

Är det någon mer än jag som fastnat för vampire diaries som går på 6an? Jag tycks alltid missa varannat avsnitt så sitter nu och kollar ikapp på näten, men man får bara kolla 72 min i taget för sen måste man vänta 54 innan man får kolla igen... Suck ! Så nu är jag mitt i avsnitt 5 och väntar ut dom där 54 minuerna så jag kan kolla klart ... Mycket bra serie iaf, lite twilight stuk över den.

Nej ska nog ta mig en dusch för att fördriva tiden lite. Är sugen på en solpromenad också men får se om jag orkar, är liiiite sleten från igår.

 

// Michaela


RSS 2.0