Tripp till e-tuna !

Vid halv 1 så plockade fröken Nemeth upp mig och vi begav oss till Eskilstuna.
Blev ett första stopp hos Christer på Elgiganten där min nya telefon inhandlades. ÄNTLIGEN är den min !

Så fin blev den !

Sen efter mycket vimsande och felsvängar så hamnade vi på tuna park där vi tog en lunch på coop forum av alla ställen haha.


Sen efter vi upptäckte att tuna park var skit så bojkottade vi den och åkte in till stan istället.
Där blev det en outfit från vila och bikbok, linnet jag köpte har jag kollat på länge så var dags att köpa det.

Skjorts från bikbok 249 :-, linne från Vila 249:-, Spets leggins fårn Vila 159:-

Mys bh och trosor från bikbok, fick trosorna på köppet så betalade endat 99:-

 

Sen så har mitt armväck blivit ännu mörkare och ännu mer lila och ännu större. Crapp !


Inte så snyggt kanske ...

 

Nu ska jag ta en promenad hem till far med mina gamla telefon, han köpte den för kap priset 500 kr så nu blir han glad att den är leveransklar hehe. Senare ikväll ska jag baka bullar med Alex och kolla på Greys !

 

// Michaela


Ett besök hos läkaren

SÅ här ser man då ut efter ett läkar besök...

Blå och svulle.. Snyggt !
Tror inte mina armar uppskattar när man sticker i dom ..


Sooooon !

Detta kommer ni att få höra minst 20 ggr till men snart fyller jag år ! Imorgon är det bara 4 veckor kvar ! Awsoooome !

I lördags så var det som sagt fest på Pluto, var sjukt trevligt med ganska sjuka människor, mestadels från Giganten haha.

Söndagen spenderades på jobbet och sen myskväll med en mycket trött och bitter älskling, haha så söt när han är bitter fitta. Vi lagade Världens godaste lasange och åt ostkaka och oreos till efterätt, inte ihop fast dte kanske kunde blivit gott haha. Måndagen spenderades till 90 % i sängen framför teven, grymt skönt att stänga av och bara ta det lugnt.
När jag sen kom hem så tog jag tag i vecko-disk-berget som stod och väntade ... Önskar att man kunde blunda och få skiten att försvinna..

Idag så har jag jobbat mellan 11-17, lagom skön tid sådär. Tog äntligen tag i en grej på jobbet idag som jag gått och grämt mig för länge nu, skönt att ha fått det gjort och hoppas på det bästa nu.
När jag kom hem så lagade jag monster load av kyckling wok, frys ränsning. Haha lite ovanligt att börja en löne månad med att ränsa ur frysen. Maten blev god fast lite stark, satt och svettades som en gris haha.

Imorgon så ska jag först till läkaren vid 9 för att ta hand om mina psyk sov problem som snart kommer skrämma bort en stor del av mitt liv, i 19 år har det bara varit jag så har inte brytt mig så mycket om dig men nu är det annat när det finns en viss person som jag inte skulle klara mig utan.
Jag har alltså gått och pratat i sömnen i hela mitt liv, har varit illa visa perioder och bättre andra men det haralltid varit nått... Lite jobbigt när man inte kan sova ordentligt och inte kan påverka det själv på nå sätt så hoppas läkaren har någon lösning eller om jag blir skickad till psyk vilket inte vore så kul kanske ...

Efter läkaren så ska jag träna och sen ta med mig Ninnisen och sticka en sväng till Eskilstuna för att ÄNTLIGEN inandla min rosa kärlek ! Sen blir det en sväng till tuna park också och eventuellt ett cykel köp i sala, hittade en intressant annons på blocket.



Just nu så sitter jag och tok dunkar denna på repeat !

Ha en bra kväll !
// Michaela

Lördag 22/5

Känns lite smådeppigt när saker inte alltid går som man vill... Fan ville verkligen ! Guess it wasn ment to be. Eller så är det dags att släppa det innan Robin blir irriterad på mig haha ;) Men det är synd ändå...

Igår som blev det lite catshing up med Alex som jag inte sätt sen innan hon stack till Amerikt.

Blev en breezer på tabazco och mycket prat.

Invigde min nya klänning från Nelly som kanske var liiite kort bak. Vafan tutade folk för ?!

Idag så ska jag iaf jobba mellan 11-16 med Nyströmarn, kommer bli trevlans ! Sen efter de så är det hem för att göra sig i ordning för en kväll på pluto, start 19.30. 30 års festen igen mec en sjkt massa roligt folk. Kommer bli trevligt det med.

Denna snygging tillsammans med mina lila klackar från bianco och en jeans jacka kommer sitta som en smäck !
Färgklick javisst !

Nu ska jag snart åka och skjutsa lilla syster som ska ova hos mig inatt, får ha en bil hela helgen för de så är nice !
Sen så är det bara 1 månad kvar imorgon tills jag fyller år !
Ha en bra dag så ommer bilder sen
// Michaela


Leeedighet !

Just nu så är jag mitt uppe i 4 dagars ledighet ! Skönt !

Igår så hade jag en heldag med Bruno som bestod av promenader runt hela stan ggr 4.
Började med träning sen promenad hem till tobin för att hämta bruno. Promenad hem till mig, promenad ner till stan, promenad till löga, promenad tillbaka till stan, promenad till kristiansborg, promenad tillbaka till löga, promenad och cykeltur från löga hem till robin. Kan det ha blivit 2 mil tro ? Känndes så i benen iaf !


Sandig hund !

Blöt hund !

I slutändan så var det jag som var helst slut och inte hunden, suck !

Robin jobbade till 22 och kom sen och plcokade upp mig, åkte och köpte donken. VAr sukt hungrig efter allt traskande. När vi kommer hem igen så är strömmen väck, precis när vi tänd ljus i hela lägenheten så kom den tillbaka... värt !

Nu så har jag för en stund sen vart på blodcentralen och lämnat blodprover inöfr att senare kunna bli blodgivare,
Jag skrev ett inlägg om det i höstas och jag har inte glömt bort det. Så nu blir det av, eller ja om jag är fullt frisk vill säga. Tyckte att stortån börjar bli lite svart i tonen, kan det vara aids? haha skämtåsido..

Nu ska jag snart ner på stan till nästa äventyr för dagen, än så länge hemligt och mytcket spännande !

// Michaela

Mmm oreos !

Just nu är jag så sjukt sugen på oreos, såg dom på ica och gick för bi dom och kollade på dom, tog på dom minst 5 ggr. Snacka om beslutsångest och vilken besvikelse när jag gick därifrån utan dom. Men dukitg ändå, är farligt att vara i en matbutik när man är vrålhungrig. + i kanten till mig.

I söndags kväll så gick jag och hunken på bio, iron man 2 sågs. Sjukt bra film, välgjord och bra handling. En film i min smak. 2 timmar gick den på fast det kändes som 40 min. Efter filmen så åkte vi hem till honom och gjorde som vi alltid gör, somnade i soffan, haha sicket radarpar !
Måndagen bestod av slapp i soffan och tvätting, lakan tävttades och byttes. Älskar doften av nytvättade lakan så sov extra gott inatt, tror jag iaf. Är helt slut nu och har varit det hela dagen även fast jag gick och la mig innan 12 inatt...

Idag så fgick jag upp vid 9 och pallrade mig till gymet, bröst och armar fick sig en ordentlig omgång, känner att träningsvärken kommer nu. Sen så jobbade jag hela 3 timmar mellan 14-17... Tog bussen hem och gick som sagt till affären, fick sms av jennifer. Rushade hem lagade mat som sen toigs med hem till lisa där vi grillade och rökte vatenpipa. Nyss hemkommen är jag nu och ska sova.. Se om jag blir piggare imorgon eller om mina drömdemoner håller mig uppe halva natten, men ska försöka sova hela 10 timmar iaf..

Natti natt !
// Michaela

Lady gaga 8 Maj !

Sitter nu nyss hemkommen i älsklings stora tröja och lyssnar på musik.
Gårdagen var fuckin awsome, så jäkla häftigt !
Efter matildas konfirmation så rushade vi som sagt till stockholm i ös regnet, himlen öppnade sig totalt.
Vi kom upp strax innan 6 och gjorde iordning oss på en millisek och åkte sen med tuben ut till globen där det var smockat med folk. Stod ute i ösregnet och väntade i kanske 15 min innan vi fick komma in. Värt att fixa håret liksom... Prick halv 8 så började förbandet spela. Sångaren såg ut som en manlig version i gaga i glittriga skor.
We sell precious weponds tror jag dom hette ... 4 låtar fick dom spela iaf innan det i 45 min var paus innan Gaga entrade scenen.

Lite bilder från min halv braga mobil kamera, syster har dom bra ..



Var skit grymt !

En bit efter halva showen så fick mitt huvud för sig att nej nu vill jag inte vara med längre... Blev sjukt yr och kallsvettades så fick gå bort från myllret av folk framme vid scen och ställde mig längs bak. Tog två sek så försvann jag helt, en vakt sprang och tog emot mig innan jag föll i backen. Han ch en sjukvårdare släpade iväg mig till en stol där jag fick socker och vatten. Efter någta minuet så mådde jag bättre och ställde mig längst bak för att se klart konserten. Tur att det finns vakna och proffisionella människor på plats ifall något sånt här skulle hända.

När konserten var slut så mådde jag näst intill brai gen så vi tog oss in till stan och entrade solidaritet där det var jsukt mkt folk, vi slock slackarna i taket och shakade våra lurviga tills klockan var strax innan 3, det blev cola för mig den kvällen eftersom huvet inte var på topp... Efter ett stopp på donken och ett lönlöst försök till att få tag på en taxi så tog vi tunnelbanan hem till Denice där vi blöta och frusna la oss och sov vid 4. Kan lova att det var skänt att sova till 12 idag, även fast jag sov på en minimalisk soffa...

// Michaela


Shoop shoop

Detta kommer bli ett långt inlägg i en snabb version haha !

I torsdags så var jag som sagt med jessie till stockholm för att bli kropssmikad av henne.

Vi tog tåget vid elva och var uppe strax efter 12. Vi mötte upp hennes klasskompis och satte oss på Mona lisa på kungsholmen och åt en snabb lunch. Blev två stora mackor.. "Ursäkta vad kostar dom här?", "Hmm vi säger 38 kr, specialpris bara för er" Haha skulle aldrig hända i västerås.
Sen Begav vi oss till skolan där jag fick mig en fin bikini.

Ganska coolt tycker jag haha, kändes lite konstigt att ha en person som stirrar sönder sig på mina bröst haha.

Igår fredag som var Älsklings födelsedag, grattis i efterskott till honom !


Jag och mammsen började dagen med att köra ett pass på gymmet, sen solade vi.
VI gjorde oss i ordning och beva pss ner till fritidsresor för att betala våran resa. Ja vi har bokat resa !
Den 30 augusti så blir det en all inclusive resa i Kemer, Turkiet. Ska bli så najs !

Så sjukt skönt !

Sen så gick vi en sväng innan jag vid 3 skulle skjutsa pappa och gubbarna till övernäs, tjugo över 3 behagade pappa att dyka upp sen skulle vi hämta öl hemma hos honom för att sen åka till bäckby och hämta upp 2 fyllenissar. Vid 4 så racade jag med robin hem som kom från eskilstuna, på nått jävla höger så hann han inte bara ifatt mig utan även körde om mig utan att jag ens såg en skymt av honom. Skumt det där ! ...
Vi åkte iaf sen hem till honom och sätdade upp och handlade inför middag med hans familj. Tacos skulle serveras med mumisg efterrätt. Vid 1 inatt så åkte jag för att hä'mta hem gubbarna och vid tio över 3 så var jag äntligen hemma och kunde sova.

I present så hade jag bakat ett försök till efterrätten som vi åt i dublin som var To die for ! Och ja det blev min också, så sjukt god med choklad kaka paj som är så rinnig så det bara smälter i munnen. Tyvärr så tänkte jag inte på att ta nå bilder på kakan eftersom det var lite stressigt. Sen så köpte jag även min favorit parfym på honom, armani code. The best for the best !

Idag så ska lillasyster Matilda konfirmeras så jag ska snart dit och agera fotograf. Efter kyrkan som börjar vid 3 så ska jag Denice och Johanna rusha till stockholm.

Lady gaga ska ju seeeeees ! Kommer bli så sjukt grymt. Förväntar mig en brakhäftig show med mycket ombyten och spektakel. Får skriva imorgon hur det var. Sen imorgon kväll så ska nog jag och älskling gå på Iron man 2. JAg vill gå på bio och han vill se den filmen så blir perfa de, har inte sätt ettan men funkar nog ändå.

 

Nej nu måste jag sminka mgi och dra mig hem till pappsen.
Ha en bra dag !
// Michaela


En mysig kväll !

Igår så jobbade jag sega 4 timmar på Elgiganten, slutade 6 lagom sent. Hela dagen var fuckin kaos så var skönt att sticka därifrån och att nu vara ledig i 6 dagar. Koppla bort jobbet toalt !

Vid halv 9 igår så kom en efterlängtad Robin hit men sin bråkstake till hund och lite spicy hot. Mums !
Vi hade det mysigt och snackade lite skit.. Vid strax efter 12 så blev jag grymt godis sugen och det var älksling också så efter en väldigt lite övertlning från hans sida så åkte vi till statiol och käpte godis och karamiliserade bullar för totalt 130 kr. Haha sanslösa priser !
Hade en sjuheslikes natt då Bruno hoppade upp och ner från sängen 20 ggr, hälften av dom så vågade han inte hoppa upp utan väckte mig genom att kraffsa på mig och sitta med huvudet på sängkanten tills jag släppte upp honom, suck.. Vid 7 blev jag arg så robin vaknade, sen fick jag sova ett tag till.
Så grymt skänt att ha någon brevid sig när man sover, så sjukt mysigt ! Uppskattas till tusen.

Imorgon så ska jag åka med Jessie upp till hennes skola i stockholm för att stå kroppsmodell till hennes sminkning. Ska bli grymt spännande och kul. Sen på kvällen ska jag fixa med babys födelsedags överraskning. Hoppas det blir bra !

Nu ska jag äta resterna från igår...
see ya !
// Michaela

Ååå nu blev jag sugen på att se fast and furious så det ska jag ta och göra (Y)..

RSS 2.0