Nyckel...

Har precis fått nycklarna till lägnehet och har fyllt bilen med det första lasset grejer.... Ska snart åka dito ch dubbelkolla så allt det här verkligen är på riktigt. Känns fortfarande som en dröm som man snart ska vakna upp från ...

Sitter och läser ett gammalt inlägg från december som jag skrev då:

Så som det ser ut nu:

Få mer jobb, hellst 75 %
Skaffa lägenhet
Renovera om den
Skaffa Pojkvän
Fylla 20 !! Vill inte vara ..ton, tonåring längre.
Utveckla mig antingen inom jobbet, eller gå utbildning. Är fortfarande sugen på konferense värdinna.

Det är de målen jag har just nu, och ja jag vill ju hellst att allt skulle ha hänt för en vecka sen ...

Och ja få mer jobb,  check ! Jobbar nu 50 %.
Skaffa lägenhet, check !
Skaffa pojkvän, check ! Har ju min bästaste robin

Så kvar är att fylla 20 så är listan komplett. Tog snabbare tid än vad jag trodde då men allt känns så sjukt jäkla bra ! Är lycklig varje dag och känns som om ja, jag drömmer.

Visar bildern från lägenheten senare...

// Michaela som älskar livet !


Skön helg !

Blev tack och lov frisk från kräksjukan men bieffekterna av den var inte att leka med !
Magen tog så mycket stryk så har inte kunnat äta fast mat på hela veckan, så fort jag ätit något har jag fått världens magont så har levt på nypon och blåbärssoppa. Inga dirket energi kickar där så försöket att jobba igår gick rakt åt helvete. Kom in vid 12 och pkte he mvid halv 4. Var svag, hadeo nt i huvet och kallsvettades sammtidigt som magen gjorde ont. Ingen bra kombo !

Igår kväll så åt jag och älskling tacos och ja det gick bra så länbge jag åt sen fick jag ont i magen igen, men var gryt nice att få i sig lite så man piggnade till en aning...
Nu de närmsta dagarna så ska jag bara ta det lugnt och återhämta mig så man blir vanlig människa igen.
Ikväll så har Robin löst in en av sina kärleks cheakr som han fick på alla hjärtans dag så ikväll så blir det hemma myskväll, jag fixar allt. Så ska laga mat med blåbärspaj & vaniljsås till efterätt. Vad det blir till huvudrätt har jag inte bestämmt än, men lutar åt ett håll...

Sen så är det ju snart måndag för sjuttsingen ! Skaffade mig nyss en hemförsäkring för det är tydligen viktigt att ha... Sen har jag inhandlat lite saker till lägenheten och mer kommer inhandlas i helgen och på måndag kör vi på stort !
Till min hjälp så har jag älskling, mamma, alle och Alexandra. Jätte snällt att ställa upp.
Har även bokat ett stort släp på ok så vi kan köra alla saker på en körning vilket blir grymt skönt.
Ska nu kika på en sänggavel till sovrummet, en sådan måste man ha och har ingen aning om hur den ska se ut... Kan man köpa endast huvudgavel ?

På lördag blir det melodifestivalmys med mammsen, ska bli skönt och mysa lite med henne.

Ha en bra helg !
// Michaela

God natt sverige !

En utmattad och rastlös michaela checkar ut för dagen och kniper ögonen ihopp om att morgon dagen kommer fort.
Den här dagen har varit den tråkigaste dagen i hela mitt liv, jag har inte ro till att ligga hemma sjuk.
Men hoppas på en bra morgondag iaf...


Vilken jäkla dag !

Jaha då har man fått smaka på en sväng av vinterkärksjukan dåe ... Kommer inte ens ihåg när jag hade de sist.
vaknade halv 7 igår morse av världens mag ont sen mellan 8 och 1 så var det full fart... Fick även ett blå ben på köpet, ett race till toan med halt golv är inte att rekommendera ! Kl halv 4 så blev jag satt i karrantän eftersom pappa inte kan bli sjuk med tanke på att idioten och hans familj ska åka vasa loppet på lördag... Så tills jag vaknade kl 9 imorse så var jag inlåst. Tur att jag var så utaslagen så jag sov hela tiden.

Just nu sitter jag vråhungrig och försöker peta i mig lite yoghurtihopp om att bli återställd så jag kan få träffa älskling.
Tror att det bara var en 24 timmars så borde må bra till kvällen.
Fast hur länge smittar sånt här ?

Till yoghurten !
// Michaela

Jag älskar dig ..

"Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag"


Snart så !

Spänning,pirr, spänning och mer pirr ! Är snart bara en vecka kvar tills flytten. Kommer bo hemma nu i två dagar sen tvinga mig in hos älskling, trivs bättre där än här hemma så är nog lika bra ... HAr packat i stort sätt allt jag har här, alltså en resväska och två ica påsar ... Hmm sicket hem, man brukar ju ha lite mer saker där man bor kan man tycka... Men i mitt nya hem så jäklar ! Längtar nå så sjukt mycket !

Btw så fick jag reda på igår att jag kommer jobba 50 % i mars och april. Tackar ! Kommer deffenetivt bli en utlands semster i augusti ! Hoppas det kan bli mer permanent så man kan leva lite och inte bara bo.

Imorgon så blir det jobb mellan 9.00-18.15 sen hem till mammsen där det blir födelsedags middag innan jag ska iväg på Camillas 25 års fest. Kommer bli sjukt nice med 2 flaskor vin och ett härligt gäng. Vette fan vadj ag skah a på mig bara... Får fundera ut två alternativ så får familjen och älskling bestämma haha.

Nu ska bara älskade robin ringa så man kan sova sen !
Sov gott !
// Michaela

Brrr...

Sitter just nu och försöker värma mig med datorn i knät. Fasiken va kallt det är i detta hus !
Tur att det finns lite varm mat i magen annars skulle jag frysa änu mer ...

Idag så var det nokia utbildning på jobbet vilken var mycket givande. Det bjöds på smarrig frukost och en del bra info.
Efter utbildningen så tog jag Fabian och åkte till gymmet där jag mötte upp alex. Vi körde en halv hjärtat uppvärmning och sen tränade jga lite mage medans alex halv sov på en dyna brevid. Kroppen kändes verkligen inge bra idag, har tränat 3 dagar i sträck nu och gått upp kl 7 två av dem så förstår varför jag är trött.
Eller har Alex sånt inflytande på min träning att jag bara orkar när hon gör ? haha

Jag åkte hem och mördade benen med epilatorn och kollade på film med min sjukling till far innan jag åkte hem till baby och myste en stund innan vi brummade till furugatan där det skulle skrivas kontakrt, jag sa även vilka saker jag ville ha och inte. Helgen den 27e-28e får jag nyckeln sen är det bara att trycka in grejer.
Känns så underbart !

Om 45 min ska jag sätta mig i en kall bil och åka till jobbet för kvällsmöte, ska även få nya schemat så jag vet hur jag jobbar 1a mars !

De närmsta 3 dagarna så ska jag jobba och försöka klämma in en semlaätning med älskling och även ett kalas med mammsen som fyller år på lördag, 30 fina år blir hon ! haha

// Michaela

Jadå !

Imorgon kl 4 så ska det srkiv as kontrakt för lägenheten ! Nu blir det verkligt som fasen. Gjorde även adressändring idag...

My new place !

// Michaela


Onsdag !

Klockan ringde 6.45 imorse, 6.46 fick jag ett gulligt godmorgon sms av älskling, så sött !
Jag hasade mig sakta upp pga av den ohyggliga träningsvärken jag har i ryggen, midja, höfter och vader.
Shit alex mörda mig igår på gymmet !
Jag åt en snabb frukost och slängde på mig lite smink eftersom jag ser ut som en minfält i ansiktet.
Frida och Neo kom och plockade upp mig, sötase ungen !
Åkte till jobbet för sony ericson utbildning där vi fick veta lite om ny släppen, kommer ne hel del fina och coola grejer men frågan är ju, Kommer grejerna att fungera ? Alla vet ju hur bra sony ericssons nya telefoner håller, hmm...
Efter utbildningen så landade jag på gymmet vid 20 över 9. Gick på bandet i en halv timme innan jag sprang i 5 minuter. Sen sa benen stopp ! Träningsvärk i vaderna och en konstig smärta i vristerna och smalbenen...
Tog mig sen en promenad hem och har nu packat ungefär hälften av mina kläder i en stoor väska.
Ja jag flyttar ju snart ! Detta är den sista veckan som jag bor hemma på riktigt, nästa vecka kommer jag spendera mest med robin så har inte mycke tid kvar.
Såå sjukt spännande så jag håller på att tuppa av ! Denna vecka ska jag skriva på konraktet, se ifall jag kan byta dag med någon så jag är ledig den 1:a mars. Är inte så smart att få alla andra att vara lediga då jag själv jobbar haha.
Det är även på g att hända lite grejer på jobbet, vet inte vad det är men hoppas på något bra !

Annars idag så ska jag ta det lugnt, kanske slänga fram epilatorn en stund om jag orkar.
Ikväll så är tanken att jag och Alex ska slå kalckarna i taket men har sån sjuk träningsvärk sen så är det utbildning imorgon också så får se hur det blir med den saken.

Hejjpa!
//Michaela

Fettisdagen !

Idag så har jag och Alexandra bakat semmlor !


Lite impuls shopping till lägenheten..

Bra skit !


Alla hjärtans ...

I söndags så var det ju som alla vet alla hjärtans dag. Första gången som jag firade den på riktigt så var en ganska stor grej. Och när det gäller stora grejer så slår man på stort med allt !

Jag började redan på morgonen vid 11 med att baka efterätten. Den skulle stå minst 6 timmar i frysen så var tvungen att börja tidigt. Efter kakan åkt i i frysen så åkte jag hem till pappsen och lånade hans bil ner till mamma där jag hämtade älsklings present. Sen fixade jag jorgubbar till efterätten och åkte sen hem till pappa och umgicks med dom ett tag.

Vid halv 3 så tog jag en promenad hem till robin och började med maten. Skulle bli gucamole med räkor på roast till förrätt, plankstek med oxfilé, kantarellsås och beasås till huvudrätt och en vit chokladmousse tårta med jordgubbar doppade i vit choklad till efterrätt. 

Vid 5 kom älskling hem med en bukett jätte fina tulpaner och hjälpte mig med det sista och sen var det bara att hugga in !

Han fick en stor bild som jag tagit och kärlekscheckar.

Förrätten.

Planksteken, mums !

Efterätten åt vi hemms hos mammsen tillsammans med Lillebror och hans tjej innan vi gick till sf där Farsan skulle ses ! Sjukt rolig och bra film ! Rekommenderas till alla att se !

Hoppas ni också had en mysig dag

// Michaela


Veckan som gått...

Förutom att jag har färgat håret och tränat i veckan så har jag i stort sätt bott hos Älskling.

I torsdags så varvi ute på biltittar runda. Vi började på skoda där dem inte hade en bil jäkel hemma så vi åkte till landrins bilar där iaf jag hittade min framtida bil, en dodge ! Skit coll och maffig bil som fan ! Inte så dyr heller så om några år så !
Efter landrins så styrde våra magar bilen till pizza hut där vi käkade pizza buffé. mums !

Efter maten så åkte vi förbi mitsubishi och provkörde nya lancer rallyart, jäklar i mig vad den gick !
Skit häftigt haha !

Annars så har vi mest bara haft det mysigt.
// Michaela

Färgning 2 & 3 !

I onsdags efter ett skapligt jobbig träningspass så körde jag och Ninni på avfärgning nr 2 plus färgade hennes hår !






Blev ganska så oranged denna gång, men fick en jämn färg i hela håret färutom i rötternadär det var gul blondt.

Hon blev choklad brun med en fin ljusbrun slinga.

Färgning nr 3, vi slängde i slutfärgen, mörk koppar blond och slut resultattet blev som följande:




Jag tycker att det blev grymt bra och att Ninn gjorde ett grymt bra jobb, skit nöjd !
Från svart till ljus koppar brun på 3 färgningar är inte så pjåkigt tycker jag iaf !

Wioo !
// Michaela

Experiment !

Det stora avslöjandet !

Dag 1...









Imorgon kör vi en gång till !

Ge mig...

Ge mig vår eller en jävla massa skidåkning så man kan nyttja detta snöhav.
Visst jag älskar vintern och snön men det är en bit in i februari nu och michaela har några par nya fina högklackade vårskor som hon vill börja använda. Även min skinnjacka från modekungen.se har kommit så ska snart göra mig i ordning och hämta ut den. Hoppas den passar och sitter snyggt !
Så ge mig värme, ge mig torr asfalt och gröna gräsmattor, ge mig flytten, ge mig dublin, GE MIG VÅR !

Tanken var att min väckar klocka ska ringa om 20 min men nej pappa ringde för en timme en och tyckte att det var dags att vakna, hmmm ....

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att jobba 13.00-19.30

Ha en bra dag !
// Michaela

Hihi!

Jag har ett experiment på gång !
Kommer bli coolt och det är bara jag och Ninni som vet !
Ni får se på måndag !
Nyfiket som faasen !

Dagen med stora O, Onsdag !

Idag så har jag och Ninni var och simmat i en timme. Fy fan vilken värk i rumpan och i låren. Var inte ås skönt att simma men ack så nödvändigt ! Det var jag hon och pansionärerna, wiiooo !!!
Resten av dagen så tänker jag bara slappa och dö för en stund....


Föresten ! Har jag sagt att jag älskar den här killen mer än livet själv !
Och har jag sagt att den här killen är den mest underbara och knäppa person jag känner ?
Har jag sagt att han gör mig lycklig och är anledningen till att jag vaknar med ett leende på läpparna varje dag ? Har jag sagt att han är Bäst !
Kan jag ha glömt att säga att jag tänker på honom varje timme, minut och sekund på dygnet ?
Att jag saknar honom så fort jag inte träffar honom?
Har jag sagt att han är jävligt snygg och att jag blir varm så fort jag tittar på honom ?
Nee jag kanske inte säger det tillräckligt mycket, men så är det iaf !
Jag Älskar Dig Robin Eilegård !
SÅ DE SÅ !

Puss !
//Michaela


Skagen dag med Ninni !

Igår så hade jag en heldag med Alexandra som började med ett grymt träningspass på Friskis. Löpning, utfall, benböj, magmördaren till pilatseboll, ben, armar, rygg och axlar. Joo hej att man har världens träningsvärk idag !

Efter gymet åkte vi ner på stan och köpte ansiktsmasker, gurka, mackor, dricka och smoothie.
Vi blev sen upp plockade av hennes far och fick skjuts till deras spa.
Där åt vi mat, bubblade, och bastade. Så skönt efter ett hårt träningspass !






Efter spat så åkte vi en snabbis hem till Alex och sen hem till mig innan vi åkte ner på stan och gick på bio.

Up in the Air sågs med en stor popcorn med cheddar krydda och en cola zero till.
Helt okej film, inte dålig men inte heller någon woooow känlsa på den !
Efter bion så gick vi hem till mor där vi gjorde i ordning egan skagen baugetter med brie ost och paprika, mums !


Haha lite maffigt dena dära med över 600 kcl !

// Michaela


Vecko inlägg...

Hej och hå då ska vi försöka sammanfatta ihop veckan i ett inte allt för långt inlägg.
Vi kan ju börja med stockholms resan eftersom måndagen är ganska beskriven sen tidigare. Fst kn ju säga at rummet blev sjukt fräsht eftertädng och byte av lakan.

Iaf i tisdags så gick vi upp i god tid men efter en seg.. ja jag vette fan som hände men vi kom hemifrån typ 20 min efter planerat så det var med turbo fart vi började gå ner på stan. Nere vid karamellfarbrorn så blev vi uppplockade av robins systr, thank god att hon var ute och åkte annars hade vi inte hunnit till bussen.
Bussen gick 10.25 och vi var uppe vid 12. Jag var lite åksjuk och hungrig eftr resan så vi stannade till på pizza hut där jag åt en slice som smakade himmel med stor gul sol.
Sen begav vi oss ut på stan,första stopp blev åhléns city där det fanns mycke fint men inte för den prislappen så med hängande huvuden åkte vi ner till bottenvåningen och konstateradeatt fan v kommer komma tom hänta hem ! Hahha jo tjena ! På nedervåningen liger upp makeupstore så jag började medatt bränna 500 kr där.
Sen handlades det skor, tränings kläder, in på gina tricot och sen en lunch med syster yster på någon kina/ sushi resturang som hade karaoke tror jag det stod haha. Efter lunchen handlades det lite på bikbok, zara och mer gina tricot. Även en varsin klocka inhandlades.
Vid klockan 5 så var jag liite mer shopping sugen men robin var helt slut efter att frivilligt släpat på alla påsar de senaste 5 timmarna. Vi släpade oss in på coffe by georg och började med en kopp thé/kaffe och en super god muffins, sen blev det en mycket god sallad innan vi tog 18.50 bussen hem.


Haha så här tycker Robin om lasset med påsar !

Här har ni shopping alá 3900 kr :

Skopunkten 349:-/149:- Jeans från Gina och MQ 199:-/149:- ,Linnen från gina 129:- styck,Tröja från Gina 149:-


Linne Gina 129:-, Tröja BikBok 99:-, Tröja BikBok 75:- REA, Tröja BikBok 199:-, Smycken BikBok 3 för 49:-/79 :- per halsband


Skjorta och skärp Robins val 199:-/99:-, kofta Gina 199:-, Smink från MakeupStore, Klocka Ur&Penn 199:- även den Robins val.

Så i samlad hög så har jag handlat allt detta ! Blev en del för Robin att bära plus att han bar sina 2 påsar !


Väl hemma i stan så tog vi oss hem till mamma där vi visade upp våra kap, sammlade ihop truppen och begav oss till sf där det skulle ses Snabba cash !
Jag hade bog för höga förväntingar på den för jag tyckte den var allmänt trist, efter en timme började jag skruva på mig. Jag tycte filen var rörig och luddig,ingenting förklarades så mycket som man ville. SKa nog ta och läsa boken så man får hela storyn och inte bara en bråkdel av den ! Så nej det var ingen höjdar film fast bra platser hade vi iaf !

På onsdagen så jobbade jag mellan 12.00-19.30 sen åkte jag och snyggingen och storhandlade innan vi åkte hem till honom och lagade tacos med min egna guacamole. Sjukt gott, vi åt tills vi storknade. Sen på det så blev det godis, chipps och ben&jerrys. Fast jag åt bara glassen, chunky monkey, sjukt god !! Efter ett tappert försök av at så film så somnade jag, och sen han och sen somnade vi båda om på soffan och vaknade vid halv 3 sen släpade oss till sängen haha !

På torsdag morgon så ringer nya bossen och br mig komma in och jobba så med full fart och med elden i röven så beger jag mig till jobbet och jobbar mellan 14.00-20.15. Sen hem till älskling för lite mys.
På fredag så jobbade jag mellan 9.30-20.15. Så där lagom segt när det va sjut lite folk och man mycket hellre ville ligga i sängen och mysa. Men det fick vänta till kvällen.
Lördag så jobbade jag mellan 9.00-18.00, robin jobbade också så det var väl okej att hppa in på sin ledia helg haha. På kvällen så åt vi gott, oxfilépizza med gorgonzola och bearneisås och till efterrätt, godis chips och dipp ! Efter en film som jag sov mig igenom så åkte vi till hallsta för att hämta de tre fyllegubbarna gruse.

På söndag så åkte robin till jobbet medans jag låg och drog mig ett tag till. Vid halv 1 så blev jag rastlös och började plocka disken från gårdagen. Sen medans jag ändå var igång så passade jag på att städa reste av lägenheten också haha ! Fick hon fnatt där kan man undra?
Robin blev sjukt glad iaf ! På kvällen sen så käkade vi spicy hot och begav oss hem till hans kompis med lösgodis för 83 kr och en stor choklad kaka. Vi kikade på baksmällan och hade mycket trevligt.

Man kan ju ställa sig en fråga efter en sådan här vecka. Är det konstigt Michaela att du gått upp 4 kilo ?! Och ja obin jag vägde mig innan frukost, efter jag gått på toa så det är ingen felaktig vikt. Så hej hårdbanting närmsta tiden ! 

Hejjpa !
// Michaela


Kvällsinlägg...

Sitter just nu hemma i soffan första gången på över en vecka typ, har nyss pratat med älsklingen och ska nu bege mig i säng.
Imorgon så ska jag och Ninni ha en heldag hon och jag. Det blir gym, spa och sen avsluta dagen med bio. Up in the air(ass) ska ses.
Får på onsdag sätta mig ner och dokumentera den senaste vecka och även visa mina fynd i stockholm.
Morgondagen kommer dokumenteras i bilder och kommer även komma upp här.

Kan berätta lite kort om idag.. Vaknade vid 11 och myste en stund med Bruno innan Robin vaknade. Sen jobbade jag en seeg dag mellan 13.00-19.00. Kl 7 kom mamma och bror och hämtade mig. Sen var jag hemma hos mamma och kollade på min stora feta grekiska semester innan jag promenixade hem och nu ska jag sova !

Hörs !
// Michaela

RSS 2.0