Äntligen lite ledig och bara 4 dagar kvar !

Då var dagen äntligen här !! Onsdag 20.15 så gick jag från jobbet och entrade början på mna två lediga dagar !

Och som vanligt så är dom fullsmockade ! Började ikväll med bio med mammsen, Grownups såg vi. Helt sjukt bra film, mycket skratt och typiska Adam Sandler skämt.


Imorgon så blir det träning, växla pengar, mimer, fika med Ninnisen, tvätta och sen Bio igen på kvällen. Denna gång blir det Inception.
På fredag träning, packning,packning, packning och sen ett trevligt avslut.

Skriver mer imorgon, hade mer jag skulle berätta men är så trött så det försvann lång bak i huvudet ...

Hörs !
// Michaela

 

Just ja ! Åker till Turkiet på Måndag, Älska !


Helgen !

Jahpp då kör vi en kort sumé med bilder över helgen !

Eftersom att jag skulle vara fyllechaffis åt pappa på fredagkvällen så var nyktert ett ultimatum. Vad gör man en nykter fredag kväll då? Jo man jag ju tex köra en film och pizzabaks kväll med Sami !


Blev två mycket goda pizzor, min med extra ost och mozzarella, såklart !

Vi hade hyrt Green Zone med Matt Damon som man kan säga är som alla andra krigsbaserade filmer.
Kännde att den var lite utdragen så efter den så satte vi på filme Upp. Där kan vi snacka bra film haha !
Var nog därför som båda två inom loppet av 20 min somnade. Pappa ringde tio över två och undrade varfan jag höll hus?! Blev att fort som fan skjutsa hem sami och sen leta reda på en mack som hade nattöppet etfersom jag hade tom tank och enbart kontanter... Efter fjärde macken så hittade jag äntligen en som var öppen.
Vi halv tre så landae jag ute i övernäs där 5 fulla karlar satt och spelade poker. Sen blev det ju som vanlig långdraget och en bra bit att åka så kl 4 kom jag hem till pappa och fick äntligen sova efter mina 10 dagar på jobbet.

På lördan var jag ledig och var som sagt i inlgget innan ute och kollade på möbler.
På kvällen så var det dags för teleavd. kräftskiva med mig,koba,frida och isak.










Kvällen slutade på BMB efter att en väldigt full och galen isak försvann och hittades dagen efter utan minne frånkvällen. Haha helt sjuka människor detta, men helt suveränt rolig kväll !

 

// Michaela


Le möbler !

Igår så var jag och mammsen ute på möbeljakt. Jaktens fångst var god och det mesta är nu klart !
Jag hittade en tvbänk, köksbord med stolar och beställde även en soffa !
'




Kommer bli kalas !

 

Sen har jag kirrat ett soffbord utav Fia på jobbet som passar jätte bra tsm med soffan och tv bänken !

 

Redo för flytt?
Jajjamensan !

 

En helg uppdate kommer ikväll efter jag hämtat min kamera hemma hos Frida :)
// Michaela


LÄGENHET !!!!! :D:D:D

För jag har fått en lägenhet ! Underbart ! Lovely ! Obeskrivligt skönt !
Stentorpsgatan 5B here I come ! !


Här kommer jag bo från 1 Oktober ! :D


Tjockt nice !

En sten lyftes från mina axlar !


En ligger kvar .....
// Michaela


Mitt i veckan ..

Just nu så är jag mitt uppe i min 10 dagars vecka kan man säga. Har jobbat sen i onsdags och kommer jobba ända tills på fredag. Puh! Det känns att man lever!
Igår var iaf tabken att jag skulle ha en lugn lördagkväll med mig själv och en film i soffan. Jo tjena ! Koba lyckades övertala mig till en utgång med henne, martin och några till. Fast erkänner att jag inte var svår övertalad.
Jag slutade halv 6 och tog bussen hem, rusade in i duschen och på med kläder. Jag cyklade sen hem till koba där jah sminkade mig och fixade innan vi gick till bomansgatan hem till crille där vi skulle grilla.
Matte och Helena kom förbi sen drog vi ner på stan där vi mellanlanade på cirkus för ett glas vin innan vi gick till bmb. Där slog vi klackarna i taket en stund, men mestadels så satt jag , jenny och michaela ute på terassen och snackade jobb. Kul festämne liksom ! Efter bmb bar det va hemåt för lite mys.

Idag så har jag jobbat 12-18.15, dagen började bra men blev sen till ett ända larm kaos då alla larm gick ett isänder och ingen larmdosa fungerade .... Gah! Slutade med att jag och patrick skruvade isär och hemmameckade så dom fungrade till slut. 45 min tjut är inte bra för huvudet ... Men nu är jag hemma och har fått i mig lite mat.

Sova sen och sen fullfart på jobbet !
// Michaela

Inför hösten !

Här för någon dag sen så var k'nndes det verligen att hösten var på väg. Sjlvkart blev jag på shopping humör !
Så nu har jag klickat hem en höstjacka som borde komma senast tisdag. Skulle nu spara en bild på den från nellys hemsida men dom har tagit bort den.. Köpte jag sista eller vadå ?!

Sen klickade jag hem ett par kängor från dinsko.

499 kr

Tillsammans med jackan som är lite oversize så kommer det bli grymt !

 

Ska se ifall jag hittar nå mer fint  !

 

 


Hej bloggen !

Hur är läget ?

De tre senaste dagarna har jag varit bosatt hemma hos mamma. På grund av att det varit visning här i lägenheten både måndag och tisdag som var och kommer vara mina enda två lediga dagar på väligt länge så valde jag att fly lägenheten och bara ta det lugnt isätllet för att gå på tå här hemma i ett försök att inte stöka ner.
Jag och mamma städade upp i söndags kväll efter jobbet sen tog jag mitt pick och pack. Det är inte försen nu jag kommit hem och kan börja bo igen.

Måste bara säga än en gång att det här SUGER HÅRT !!!  

Lägenhetsletandet går sidleds just nu, inte bakåt och inte framåt. Igår så blev jag erbjuden visning på en lägenhetn hos mimer på stentorpet som jag kiade på och tackade utan tvekan ja till. Så nu håller vi tummarna över att jag får den. Funderar på ifall man ska krasha de andras datorer så de inte kan tacka ja... Hehe !

Annars då, ser att ni läsare hänger kvar, bi 14 stycken. Mycket trevligt ! Jag skulle vilja skriva ut exakt allt jag tänker och gör men det sticker tydligen i ögonen på vissa och jag orkar inte med idiotiska kommenatrer så jag väljer att låta bli.

Har iaf den senaste tiden träffat en massa nytt härligt folk och även någon gammal bekantskap. Tycker det är skönt att männikor inte försvinner bara för att man tappar kontakten för en stund. Har nyss setat och tok smsat med en ny bekanskap och ska på fredag träffa en gammal. Livet flyter på även fats jag jobbar 100 %.

Nästa lediga dag är den 21a Augusti, alltså om 10 dagar. Puh ! Har work work ! Men idag så hade jag och frida grymt flyt, så fort man var ledig med en kund så dök en annan upp och det var så lätt sålt ! Just the way we like it ! Hoppas på fler sådanna ! :)

Nu ska jag ta och sova, imorgon är det 9.45- 20.15 som gäller.

Hörs !
// Michaela

En solig ledig dag !

Igår så var min andra lediga dag denna vecka, så grymt skönt som jag uppskattar mer än någonting annat.
Helt sjukt att man måtse jobba halft ihjäl sig för att förstå hur underbart det är att vara ledig haha !

Lediga dagen började iaf med att farfar ringde och väckte mig kvart i 10. Jag svarade med min fina morgon stämma och gubben blev tokförvirrad och trodde han hade ringt fel. Haha !
Efter att försökt somna om några gånger så gav jag upp och satte mig vid datorn en stund istället. Efter 10 min blev jag sjukt rastlös så jag tog mig till rocklunda där jag gymade och körde en runda i spåret. Grymt skönt att röra på sig, var över en månad sen som jag avr på gymet sist.
Efter träningen så tog jag en promenad hem i spanienvärmen, stötte på en person som jag inte gära ville träffa på i min fina och svettiga utstyrsel haha. Men men... Väl hemma gjorde jag mig i ordning och Emmsan kom förbi, vi tog en promenad ner på stan där vi besökte Galna glassen och åt varsin galen glass. Vi tog sen en sväng förbi systemet där jag inhandlade lite gott inför Mackans spontanlördag. Sen gick vi till solstudion och körde en 24 minutare.



Sen tog vi en promenix hem igen. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för andra gången, denna gång för att möta Pontus "Porre" Lampela nere på kajen för en sallad.

Vi snackade lite skit och bestämde att en trubadurkväll på sjökrogen skulle hända !
Jag åkte hem och gjorde mig i ordning för tredje gången haha. Mamma hämtade upp mig så jag umgicks med henne en stund innan jag mötte upp Pontus och gänget på sjökrogen vid tjugo i 11.
Sjukt skön kväll med grym stämning och trevliga männsikor. Michaela gillar detta ! (Y)
Var sen hemma hos mammsen vid halv 3 efter att ha nekat en och annan bortamatch.


Nu e jag arg !

Nu har det snart gått 2 veckor sen jag fick beskedet om att jag blir bostadslös. I två veckro har jag haft full panik och inte kunnat tänka klart när det gäller någonting. Det är inte försen nu jag har lyckats smällta allt och börjar fundera igenom allt ordentligt. Nu när jag börjar fundera och få klarhet i saker och ting så blir jag fan arg !

För det första, att bara från ingenstans ringa och säga upp en lägenhet med två månaders notis när jag har kontrakt till mars blir jag förbannad över. Sen när det på tre dagar bestäms med mäklare, fotning och visning där jag ska stå för all upppiffning och städning av lägenheten samtidigt som jag jobbar heltid. Känns sådär lagom så man blir änu mer förbannad. Jag fick stå och städa och plcoka undan mina saker till kl 2 natten innan jobb dag och sen ta hjälp av mamma kvällen innan att städa upp hela lägenheten. Sen efter hon begär allt detta så ber hon om ursäkt, "förlåt att jag bara tränger på sådär".. jo jag tackar. Så mäklaren var här och fotade så nu kan jag leva normalt ett tag, hon hör väl av sig när dom börjar fundera på datum för visning så jag hinner planera lite. Jo tjena trodde jag ! Vad är det inte jag ser när jag var inne på hemnet igår? Jo lägenheten låg ute så fint så det var ju inga problem. Men sen ser jag att inte bara en dag utan två är utsatta för visning nu på måndag och tisdag. Det är fredag idag, varken hon eller mäklaren har haft en tanke på att informera mig om detta. När jag ringer upp henne så låter hon förvirrad och ber om ursäkt för att inte mäklaren sagt något till mig... Jag som inte ens ville bli inblandad med mäklare och skit ... Jag får en femhundring billigare på nästa hyra, jo tack fast jag vill ju helrre ha boendet kvar till första mars som det var sagt från början.

Nej jag städar upp och piffar till inför visningen sen får det fan vara bra !
Haha ringde och gapade av mig lite på pappa igår, stackare var ju inte han jag var arg på !

Som det känns nu mitt i allt panikletande efter lägenhet så vill jag inte ta vad som hellst, jag vill hitta en lägenhet som jag kommer rivas i och bo länge i. Inget panik tillfälligt bara för att. Börjar känna mig ganska hemma med tanken över att jag kanske får ta och flytta hem ett tag... Spara lite pengar och hitta något som verkligen är Michaelas Lya.



Lillebror har blivit stooor !

Idag så var jag och lillebror in till dont wory mama för att bokda tid och kolla pris. Jag gick därifrån med en tid till den 10 september och lillebror gick därifrån med en tattuering haha !






Allting har en mening !

Allting kommer lösa sig !

Den senaste veckan så har det varit helt kaos, har dividerat fram och tillbaka tusen ggr och försökt komma fram till hur fan jag ska hitta ny lägenhet. Svaret resulterade sig i migränhuvudvärk som började för 5 dagar sen och håller i sig än och magkatarr. Alltså så stod jag kvar på samma skitställe fortfarande. Fick inge lån och ser ut som om att mina kö dagar räcker typ halvvägs till en hyres... Jahapp blir morsan soffa.

Kommer få hjälp med att fixa lägenhetslån  ! Så nu känns det bättre och ska på en visning ikväll och en till på onsdag. Hoppas allt går vägen så jag har ny bostad den 1 oktober annars blir det mammas soffa. Känns sådär !

Annars så var det Elba i lördags med tjejerna ! Let the pictures speak !


Jag,Emma,Moa,Jessie och Jennifer




Gaylan emmas gryma taxichaffis !


Grabbarna Lillå ! ( och nej den frisyren var inte fin ;) )


Emma vill inte gå till förskolan hahaha

Grymt fin bild på mig och Emmzan !

Sjukt rolig kväll, kom hem med 3 brudar strax innan 5 efter ett avslut på tipptopp där västerås största ego fick sig en rejäl diss ! Haha hade 4 nya nummer när jag vaknade på söndagen varav ett jag väntat länge på men inte vågat prata med personen, två år tog det nog ....

RSS 2.0