Congratz till emmaB !

Idag så säger vi grattis till Emmsan som fyller 19 år !


Sitter här lite smått bakis från gårdagen, kvällen spenderades på pluto med tjejerna och några till. Förfest hemma hos Jennfan innan vi drog oss ner till Pluto där vi mötte upp resten. Träffad en massa kul folk innan vi vid halv 2 gick därifrån då någonting hade hänt med jennifer. Emma kuta iväg och i väntan på henne så kommer du upp värsta weardo 37 årig snubbe som stod och typ ragga på mig eller nått. Jag gick därifrån och möte Pontus, gick till donken, käka 2 cheeseburgare, mötte emma, drog mig hemåt, plocka upp nadja på vägen och sen väl hemma så väckte vi eller jag morsan innan vi till slut somnade. Vaknade upp vid 7,8 gick upp och var social med morsan innan jag somnade om. Jag och Nadja gick sen och mötte upp Johanna och vi pratade lite om gårdagen, fick reda på att dem kände smör hahahaha lite värld.

Ska snart dra mig mot duschen för att sen åka hem till emma och kalasa.

// Michaela


Lack of something


Känns som om att det är dags för en förändring... visst jag är oftast nöjd med hur jag ser ut och hur jag lever men ibland så dalar självförtroendet en aning och man känner att man skulle vilja se ut si och så, är inne i en sån period nu känner jag... Skulle vilja ändra stil också men till det behövs pengar vilket det är väldigt ont om just nu... Fast har lyckats att få lite pengar till onsdag då jag ska till stockholm med mor och uppgradera garderoben lite, hoppas jag hittar något snyggt.  usch ge mig värme så man orkar gå ut och aktivera sig lite på fitness fronten....

Mina otroligt snygga tatuering som skulle vara snyggare på bättre underlag...
// Michaela

23 Februari

Har varit en ganska lugn helg, inga direkta big happenings.. Mammsingen fyllde ju år i frdags så var och kollade på seven pounds. Den har hel snurrig första halvan sen började jag fatta vad det handlade om.. När morsan äntligen hängde med så satt jag och stor bölade, har aldrig varit med om en mer deppig och sorsen men ändå grymt bra film. Den bör ses av dem som inte är rädda för att släppa en tår eller två.
Lördagskvällen spenderades med Gabbi hemma hos far min, vi lagade mat och kollade på meldoifestivalen där E.M.D helt klart var mina favoriter. Baby goodbye, baby fervel..... En huvudnötare till maxat !
Söndag gick åt till att äta kakor och kolla på film, var sjukt trött och orkade egentligen inte med nånting....
Idag så har jag träffat mina små nötter till tjejkompisar, tog en tripp på stan med Jessie framåt eftermiddagen och tog en kvällsficka med emmaB och jennfan , alltid lika kul att ses och prata om grejer som hänt och som kommer att hända :)


Helgenstanke:
Det finns faktiskt de som kan slita sig från sina killar och ta sig tid till att umgås med sina kompisar även fast man ibland tror att det är ett dött lopp, känns bra att människor kan ändra på sig.
Resten av mitt tänkande har gått åt till den där personen :) Förstår inte hur en känsla kan hålla i sig i över 2 veckor , det är ju inte direkt som om någontng är bekräftat eller så, vi har ju inte äns pratat om det ...Allt jag vet är att you are in my mind and you are not going anywere for a while...Ganska sött egentligen.

// Michaela


Är det omöjligt ?! 20 Februari

Helt seriöst så undar man vad det är med killar egentligen. Har alla bra killar försvunnit och lämnat asen kvar? Man träffar på killar som från början verkar helt underbara, dem säger att dem är ute efter något seriöst och är villiga att gå all in. Efter en stund så börjar det blekna och han blir allt mer genomskinlig, shit så självupptagen ! Är det någon som driver med oss eller ?! Va fan är det som händer ?
Emma och jag pratar mycket om det och kommer alltid till samma fråga, är oss det är fel på? helt seriöst så undrar man ibland.... Varför ska man träffa på den där Barbieken-dockan som verkar helt perfekt på håll men när man kommer närmare så ser man att det egentligen är en shrek-docka...
Vad hände med att ta det lugnt och lägga ner tid på att lära känna en person, varför ska allt gå så fort ? "Men jag är ute efter något seriöst".. men snälla driver du med mig ? Man kan inte förvänta sig något seriöst efter att ha säljt ut sig själv som en jäkla mobiltelefon med manualen på band...
Nej, jag vill inte ha den så kallade perfekta killen som har 5 stjärnor i alla test, stil, utseende och tal.... Jag vill ha det som är äkta på insidan..


Kan det vara så att vi analyserar för mkt kanske Emmsan ? ;)

Dagen i övrigt:
Har äntligen blivit klar med vårat, håll i dig nu, 29 sidiga projekt arbete! Vi hade deadline kl 3 idag dag ocj prick klockan 3 blev vi klara och mailade in det. Fy helvete fa skönt ! Mina axlar har nog aldrig kännts så lätta som just nu.
Nu är det lov och jag ska njuta till fullo. Ikväll blir det födelsedagsmiddag för mammsen och sen bio, seven pounds ska ses. Maten som serveras blir biff, hasselbackspotatis med gorgonzolasås och vitlökssmör och efterrätt.

Ha´t
// Michaela


19 Februari

Pest och pina vad jobbigt det är ! Har setat de två senaste kvällarna och dagarna med Gabbi och försökt göra kalrt vårat förbannade projektarbete. Det praktiska har varit hur kul som hellst men nu när man ska skriva ner allt så går det så jäkla seeeegt!Har gjort hälften nu och hela skiten på 15 sidor ska vara inne innan kl 3 imorgon.En fotoutställning var visst jobbigare än vad vi trodde....
Men bara vi får det klart och inlämnat så är det överstökat och vi kan njuta va lovet :D ska bli såååå skönt !

Imorgon så fyller Mamma år så grattis i förskott ! Hon och jag ska gå på seven pounds på sf och ha det mysigt :) sen blir det en välldigt lugn och pank helg, får spara sig til nästa då EmmaB fyller år, då blir det fest 2 dar i rad...Taggad som fan ! :D

//Michaela

18 Februari

Smör.... hur ska jag börja med att deffinera Smöör ? Jo smör är en sorts killar... Det är den sortens killar som man ibland undrar om dem ens existerar, men du det gör dem kan jag säga, utan tvekan !
Smör killar är sånna som säljer ut sig själva som om de vore en högsta kvalitéts vara för ett otroligt lågtpris, och skämmer bor tjejerna med alla vackra ord och smicker som finns och tror sen att tjejerna ska falla pladdask !
Frågan är då denna, är dem så snygga som dem tror och vet dem om att dem är snygga, är dem så snygga så det går dem upp i huvet så att dem blir otroligt självupptagna? Det återstår att ta reda på... Men oddsen lutar mot ett JA....
Så finns det ju flott killar också, men det är en helt annan historia.

En annan fråga när det gäller killar som jag har funderat en hel del över.... När killar vill kolla på film, vill du kolla på film och prata umgås.. eller är det bar en ursäkt för att komma dit dem egentligen vill? Man frågar killar vad dem menar... Dem svarar att när dem vill kolla på film så är det för att kolla på film ock umgås inget annat.. Sen sitter man där och det blir precis som man trodde. Jag och Emma har diskuterat mycket i detta ämne och kommit fram till att nästa kille som vill kolla på film får helt enkelt bestämma svaret. Är alla killar sånna ? Ja eller Nej? Emma tror Nej och Jag tror Ja..Fast jag vet att hon bara vill försvara sin framtida filmtittar kille ;) Det visar sig väl...

Dagen i övrigt från allt detta tänkande har gått åt till skola och projetarbete. Har matteprov imorgon som jag inte kan ett skit till känns det som. Sen ett 15 sidigt arbete som ska in på fredag, vi har väl gjort en tredjedel hittils... Börjar kännas ganska stressigt. Längar lite till morgondagen iallafall, har ensemble vilket är min höjdpunkt i skolan :)

And I´m out !
// Michaela

Fortsättning 17 Februari

Skolan idag och hade ensemble, jag Gabbi och viktor har börjat fila lite på gabbis egna låt, kommer bli grymt i slutet!
Åkte sedan ner å stan med viktor en stund,mötte upp emma och sen tog en fika
med henne och jennifer. Åkte till baka till skolan och hade matte, jobbade sen med projekt arbetet tillsamans med gabbi.

Jag går och ororar mig helatiden över framtiden, vet inte riktigt vad jag vill efter studenten,
Plugga?-Kommer nog inte orka. Åka som aupair till USA, vore kul men vet inte om jag är redo.
Jobba?, ja då måste vi hitta ett jobb också.Hjälp!
 Så sjukt att det är nu man bestämmer vad man ska göra i en stor del av framtiden, livet ändras hela tiden men det vore ju kul om man hade koll på åtminstonde någon del.När man inte har den kollen så sätter paniken igång.
 Det perfekta vore att få ett deltids jobb, kanske 4 dagar i veckan, 5-6 timmar per dag.
Så man jobbar lite hittar sig själv och tar det lugnt, har lite kul i ett år innan man börjar plugga och lägga ner all sin tid åt att få en bra utbildning med ett bra jobb.Tycker allt käns allmänt jobbigt just nu,
Jag är ju den personen som vanligtvis har dunderkoll på allt, men dock inte just nu,känner mig lite vilsen....
Kan ju tacka gud för att jag har mina vänner,utan dem så vet jag fan inte hur jag skulle orka med. Det är ni som
lyser upp och gör vardagen rolig, med er så kan man snacka om vad som hellst och göra de mest sjuka grejerna utan
att det verkar det minsta konstigt.
Man ska inte oroa sig så mycket om vad andra tycker utan man ska leva och göra precis som man vill, livet skulle bli väldigt mycke ointressantare och stelare om man gjorde de.
 Tänk på att man lever bara en gång, man måste göra det bästa av den tid man har.Leva fullt ut liskom, gå ut ha kul sup dig full och knulla runt om du känner för det, sitt inte inte och fundera på att göra saker utan gör det istället !


Citat av Jennifer "Vad hände med ordet "Bästis" egentligen?
Tröttnade man på att använda det, eller var det bara inte tillräckligt coolt/vuxet?"...
Aldrig att det ordet ska försvinna, jag har mina bästisar och dem är de bästigaste bästisarna i världen, så de så.


Lov snart, ska bli obeskrivligt skönt... Åker till stockholm på onsdagen med morsan, ska bli riktigt mysigt att åka upp
och göra en dag på stan tillsammans med henne och systeryster. Komer dock bli lite jobbigt när shopping-begäre
sätter in med fullkraft. sinse I no longer have a job, så måste man hålla i de små slantarna man får.Men ska bli najs iallafall, var länge sen vi gjorde något tillsammans jag och lilla mor, som för övrigt fyller år på fredag.


Det pirrar sådär lite grann i magen när jag ser dig
// Michaela


17 Februari

Var ett tag sen jag skrev här, men jag lovar att bättra mig :)
Och vi tackar emmaB för den nya loocken, thanks honey !

Saker som hänt sen sist:
-Fått jobb på Media Markt i september, blev uppsagt i början av februari
-Skolan kör på i 110 km/h, skoltröttheten början sätta sina spår
-Haft ett helt underbart nyår med fortsättning
-Festat en del
Taggar inför:
-Emmas födelsedag 28 Februari
-100 dagarsfesten 5 Mars
-Jessies födelsedag 31 Mars
-Studentkryssning 18 April
-Valborg
-Dressed 4 success 3 Juni
-Studenten 12 Juni
-Sommarjobb på Hilton Food Group
-Ayia Napa med Emma,Jessie & Jennifer 13 Juli !
Är Orolig över:
Hösten, what comes next?




Vi har grymt kul tillsammans tjejer !


God Morgon Sötnos!

Satt uppe och pillrade en massa, det tog tid då det va vääldigt segt!
Den lila färgen bakom dina inlägg är jag lite missnöjd med. Kan ändra sen om det skulle vara så.

Slit den med hälsan. Juste, påminn mig att jag ska berätta nått kul imorgon, förhoppningsvis=)

PS. Jag är bäst!
/EmmaB


RSS 2.0