12 timmars

Sitter här helt slut efter en 12 timmars arbetsdag, fast det är inte värre än igår haha höll på att somna under utbildningarna. Huvudet nicka till och armne vek sig. Illa illa men med inte tillräckligt mycket sömn och med för lite mat i magen så blir det så. Igår så gick jag och la mig kl 9 och sov till 6.20 så nu är jag skapligt pigg ändå.
Imorgon så är det dags för en 12 timmars till och sen blir det grillning på bakgården med lite öl till. Gött !
Ska för första gången åka buss till jobbet imorgon, få se hur det går får ta första bussen som går 6.46 från gidde..

På fredag fyller farmor år men kan tyvärr inte fira henne för ja det är en 12 timmars då också.
Hoppas på lite ledighet till helgen men luktar jobb redan nu så.. På lördag kväll är det Indian night med mina favvo flickor, har inte träffat dem på ett tag nu så det ska bli grymt kul ! Ska försöka ta lite bilder torsdag och kördag så det blir nog en uppdatering på söndag ska du se...

Idag så fick jag btw äntligen hem min nya älskade mobil så jag svävade på moln hela eftermiddagen haha. Den ligger nu på laddning så imorgon kan jag börja använda den..

Sweet !
// Michaela

....

Nu känns det sådär tomt igen

Trötter söndag

Igår kväll så åt vi grymt god mat, biff med kantarellsås och chevrépotatis sallad. Mums !
Efter maten så åkte zombie michaela ner på stan och mötte upp mamma, denice och tok moster. Vi gick runt lite på kulturnatten och lysnade på Malins band innan det halv 11 var time för Trix´s eldshow. Sjukt grymt och läckert, önskade att jag hade haft en typ nikon d3 med 18-200 mm optik med 1.2 bländartal, snacka om grymma bilder det hade blivit. Shown avslutades iaf med ett sjujäkla häftigt fyrvärkeri.

Idag så gick jag upp halv 10 för att åka med mamma och tisse ut till media markt. Det var storhandling på G och jag gick därifrån med ett 4 gb minneskort och ett kvitto på min beställda Samsung jet , japp det blev en ny telefon och ni elgigantare kommer nog halshugga mig för att jag handlade där men jag fick ett erbjudande jag inte kunde motstå och så orkar jag inte vänta till öppning haha.
Hade grym beslutsångest innan jag bestämde mig för samsungen så nu känns det bra.
När jag är ute på mm så ringer telefonen, det var Andreas som undrade om jag ville åka ut med han pch några till på sjön i det fina vädret. Var svårt att motstå så jag åkte hem och käkade innan han hämtade upp mig och vi mötte upp crille, viktor & två tjejer vid båten. Fint väder och ett glas chmpange satt väldigt bra även fast jag har varit grymt trött hela dagen. Det kostar att ligga på topp om jag säger så haha. Men det var skönt med en ledig dag.

Imorgon så kör vi igen, 8-18 varje dag och veckan börjar med en cykeltur 7.20 imorgon bitti...

Va sugen på korv jag blev
// Michaela


uppdate

Hej bloggen it´s been a while !
Vet inte riktigt när jag uppdaterade senast så det betyder att det var en stund sen..

På senaste så har det hänt inget alls och väldigt mycket.
Kan säga att jag har haft sjukt roligt iaf. Är just nu i början av det stadie som jag sattsar på just nu i livet.
Jag har fått mitt jobb, jag har världens härligaste kollegor som gör mina dagar. Pengarna börjar snart rulla in så att jag kan gå till nästa stadie som är att skaffa mig en kick-ass garderob med massor av SKOOOOR ! haha va illa det där lät, nej men ska börja spara till min lägenhet som SKA bli min om 1 år.
Känns skönt att jag äntligen har ett jobb som jag verkligen trivs med, älskar försäljning och att träffa nya människor. SÅ det är ju bra att elgiganten har både och, plus att få jobba i ett varuhus som är helt och hållet nytt och uppbyggt av oss själva.

Ja ska väl ge en snabb uppdatering om det roliga som hänt senst...

Lördag 12/9
Fest ute på tidö lindö hos Andreas.
Förfest hemma hos jessie innan vi fick skjuts ut till festen där det var lagom mycket folk.
En trappa ner var det bar och uteplats med pool. I baren var det fri alkohol så vi blev en aning dumförklarade när vi hade med oss eget att dricka.
Kvällen bestod av biljard, bastu, jacuzzi, pool, nakna grabbar och ett magplask i sjön.
Halv 6 tiggade klockan när vi gick och la oss.
Grymt kul kväll när man är på sim bästa fylle sida.

Hade med mig kameran men lyckades bara ta en bild..

Vi var tvunga att stanna bilen på vägen ut för att jesie blev Akut kissnödig haha söt nöt !

Torsdag 17/9

I källaren så låg det små odjur i slasken och väntade på att bli uppätna.. Framåt kvällen så fördes dem upp till över våningen och in i köket där de fick ligga i sin röda låda och känna av dödsångesten. Dem väste högt av sitt monsterläte och kröp runt och brottades med varandra i sitt försök att ta sig upp för att fly för sitt liv. Men dem visste inte att det fanns ingenstan att fly, deras hem dör dem blivit kidnappade ifrån var långt långt borta. Snart så, snart så så skulle det vara över, dem skulle fångas in igen för att skållas till döds.

Hahaha för er som inte förstod så kokade vi kräftor i torsdags.





Sen så gjorde jag mig i ordning och drog mig ner på stan där jag mötte upp Jimmy, Camilla och Bella.
Vi skulle ut och göra stan osäker haha. Tanken var att ta ett glas på Tabben eller nått men vi hanmande ganska otippat på Bankiren. Det var musiken och skylte där det stod "Öl 33 kr", vi tänkte först baara ta en och sen dra vidare men slutade med att det blev 1,2,3,4 istället. Bra musik och ett asdåligt biljardspel innan vi vid halv 1 begav oss hemmåt. Min telefon gick btw sönder i lördags så fick låna en av söta Bella.

Fredag 18/9

Jadå äntlige fredag och äntligen helg ! Skönt att vara ledig och kunna ta det lugnt !.. Eller inte. Jobba Lördag stod näst på jobblistan.

Fredagskvällen betod av megastore party hemma hos Jimmy med anställda.
Bilderna får berätta.


Söt som en påse med socker

 

Annars så jobbar jag på och sliter som vanligt, försöker även hinna med att ha ett liv, lyckas ganska bra tycker jag. Ser väldigt mycket framemot 25 oktober om jag säger så haha.
Ikväll så ska jag ta med mig mammsen ner till kulturnatten och kolla på trix eldshow vid 11.

ha en bra kväll !
// Michaela


jobb

jobb jobb jobb, imorgon ska jag vara på elgiganten hälla. Får se hur de går haha.
På lörag blir det jobb, jobb, jobb sen på kvällen FEST FEST FEST ! wooohooo !

Jobbig vecka utan internet

Sitter just nu hemma hos mamma med en äcklig ost smak i munnen. Får passa på att låna internet medans man ändå är här. Hemma så är det operatörsbyte som gäller så internet är inte i funktion än.

Veckan har varit grymt händelserik med bara nya grejer att ta in.
Först träffades alla på arosfortet i måndags där vi delades in i lag utifrån bokstasordning så vi blev 3 Michaelor med ch och en Mitri i laget haha. Cellerna var grymt svåra och jag tror vi kom näst sist. Efterår gick vi höger, höget eller vänster, vänster och käkade tacos innan vi åkte hem och sov för 9.30 i tisdags så började utbildningen med dess 10 bensträckare och 3 fika pauser med lunch. I två dagar blev vi fullproppade av info om nya varuhuset och elgiganten. Vi fick oss en snabbtitt på det nya varuhuset i tisdags och alla blev mäckta inponerade.
På kvällen hade vi fest middag med sånger, egen underhållning och krossade bil rutor. Skulle lägga ut bilder men glömde kameran hemma. Fasen !

Här är en film från när vi sjunger elgiants låten:
 http://www.facebook.com/profile.php?id=651687281&ref=nf#/video/video.php?v=149322768697&ref=mf



På torsdag morgon 8.00 så började vi bygga och plocka, göra om och göra rätt. 18.00 fick vi åka hem.
Det är hur denna vecka har sätt ut och hur resterande dagar och veckor framåt kommer se ut.
Får ju inte avslöja några detaljer men hela gänget är grymt sköna och man har alltid kul på jobbet !

// Michaela

RSS 2.0