Mitt uppe i allt !

Hej hej!
Tänkte skriva ett inlägg snabbt innan jag ska iväg annars så glömmer jag det sen.
Idag så har jag lyckats vända en ledig dag som började väldigt rastlöst till en dag med massor att göra.
Vaknade upp brevid pojken min sen väl hemma började jag med att städa rummet imorse, gjorde mig i ordning, gick till puben och räknade kassann, gick ut och fotade i byn för hemsidan som jag är en av webredaktörerna för. Kom hem, redigerade bilderna, gick till Niklas och visade dom för han och fick sen en hemside utbildning hur jag lägger upp saker osv. Förbi hemma hos Sanna sen för att ge henne bilderna då hon är bildansvarig. Hem och laga mat och nu ska jag på akut nationsmöte. Fick en komplimang utav en äldre herre, gamal fotograf, som stannade och pratade med mig när jag var ute och fotade. Han berättade om hur det var förr i tiden att fotografera och gav mig tips & tricks. Han avslutade med att säga att jag hade härliga ögon innan han gick. Liten grej som lyste upp min dag lite till.
Älsklingen min var nyss här mitt i all hast även fast han inte hade tid, bara för att han ville se mig. Det är såna småsaker som är det underbara ! <3

Ikväll så ska jag äntligen få Skypa med älskade fröken Nemeth!
Mycket bra dag om jag får säga det själv!

I know you wanna stay in bed, but it´s light outside!

Hej alla!
 
Nu har det hänt så sjukt mycket igen så jag knappt hinner med själv.
Efter senaste inlägget så började vi ny kurs i skolan som heter värdskap så nu pluggar vi revenue management och informationssystem så det rycker om det. Haft en två dagars föreläsning med VDn för nordic hotells i stockholm och ska börja med en Pecha-Kucha presentation. 20 bilder 20 sekunder. Om det inte är nog jobbigt att redovisa vanligt så ska vi nu alltså göra det på förinställd tid. Annars så har det var en del jobb med puben som vanligt som är kuligt värre! tema fester och vissa svårihågkomliga pubkvällar.
Vi har föreläsningar 2 dagar i veckan så blir mycket hemmaplugg. För tillfället är det vinplugg inför tentan imorgon sen fortsätta med pecha-kucha.
Sen så har jag och Tone fått tag på en killer-ass lägenhet som vi flyttar in i 1 april. En 3a på 80 kvm för billigare hyra än jag betalar för mitt lilla pissrum just nu. Lovin it!
 
Förra helgen var det oktoberfest tema på puben, jag och Sara i våra tyrolerklänningar fick göra reklam för en shot.
 

 
<3
 

Talk to you soon!

Lite jul och nyår :)

"Tja tja bloggen!" Får nog börja med att ge mig en nyp i armen för att jag inte har pallat skriva på länge, men folk verkar ju klicka sig in här dagligen ändå så borde skriva nått iaf.
Den 21a efter vintentan så åkte jag efterlängtat hem till Västerås. var så skönt att bara ligga i soffan och ta det lugnt. Kanske lite för skönt med tanke på att det i princip är det jag gjort sen jag kom hem...
På torsdag så var jag upp till sthlm för att umgås med en kompis och ta med mig Sis hem över jul.
På torsdagskvällen så gick vi ut på krogen efter några glas vin för att se looptroop. Tydligen tradition att se dom varje jul.. Vad vet jag?!
På fredagen så drog jag fram kocken i mig och ställde mig framför spisen för att laga i princip all julmat.
Kan väl inte påstå att allt blev sådär som jag ville men det slank ner, eller jag omeletten grötade sig ner men en skön konsistens.
På Julafton så börjae vi dagen hemma hos mammsen med mina mostrar och kusin.
Blev väldigt mkt mat, julklappar och bus.
Efter kalle så åkte vi hem till pappa för att fira med hans frus familj. Änu mer mat och mer klappar och äcklig snapps och massor av godis. Totaldäckade i soffan framför sleeples in seattle.

I mellandagarna så blev dt mer shopping än vad plånboken klarade av, One tree hill maraton av både säsong 7 och 8. Alltså mkt soffhäng. Än så länge inge pluggande för tentan. Såå korkat!

På nyårsafton åkte jag med mammsen till stockholm. Hon skulle fira med syster så jag passade på att fira med några goa hyttingar.
Jag började kvällen hemma hos Cissi på kunsholmen där vi gjorde oss i ordning innan vi fick skjuts hem till Paula på östermalm. Trevligt sällskap, god mat och en del alkohol senare så gick vi ner till strandvägen för att kika på pang panget.
Efter en stund så gick vi tillbaka till Paula en stund innan vi åkte till st eriksplan på någon fest där mamman gick runt och var sur, plockade glas och smypsöp bakom hörnet när hon trodde ingen såg.
Fick ett sms som gjorde mig paff men glad, lite mer fest sen en tunnelbanetur till söder och krashlandade brevid mamma kl 4. Hård kväll men grymt jäkla rolig!

Efter det har jag pluggat och håller på och plundra mig igenom sons of anarchy. Säong 2 på 2 dagar :)
Tillbaka i Hyttan på fredag vilket ska bli grymt jäkla skönt!
P&K

RSS 2.0