Powermeet !

Hela veckan har jag bara jobbat så finns absolut inget kul att berätta om där för tillfället. Så istället så berättar jag om helgen !

Fredagskvällen spenderades med fröken Nemeth och Josefin. Böjade med att jag tog cykeln hem till Alexandra när vi slog oss ner hemma hos hennes granne med ett gäng, vad jag tyckte, små pojkar fast det visade sig att dom var lika gammla som mig hehe. Fel kan man ha ibland... Tanken var att vi skulle ner till stan och kika på bilar men hon var tvungen att skjutsa sin farbor. Och aldrig att jag skulle låta henne göra det själv, så blev en roadtrip ! Vid 1 kom vi ner på stan där det knappt fanns en bil i syne men en massa fullt folk. Dom är roliga och kolla på domå. Träffade även på lite trevligt folk som vi socialiserade lite med innan jag vid 3 cyklade hem, tänkte att jag skulle förbi mattes fest men var sjukt trött.


Igår kväll så var det finalkvällen på Mattes 3 dagars powermeet fest alá 50-tal. Jag jobbade både fredag och lördag så fick köra all in igår istället. Tror bilder får berätta om denna kväll !



Skjortan köpte jag på second hand, kjolen beställde jag från nätet, diademet från indiska och skorna är mina älsklingar från VagaBond.

Therese grymt snygg look :)

Helena :)

Riktiga klassiker !


Matte the man som stod för hela kalaset, grymt ordnat !

Live band !

Koba såg ut som en kalaspärla som vanligt :)


Jag och Anette

Therese och jag i raggarbilen, en cadillac 59devil tror jag det var haha.

Helena aka. min flickvän i raggarbilen.

Mackan öste järnet !

Linn !

Jenny-lee :)

Halv 4 imorse. Sista och snyggaste bilden tagen av Stefan.

Grymt lyckad och grymt trevlig kväll även fast jag glömde plånboken i en raggar bil och fick springa från fryx till sjöhagen för att hämta den. Tur att snubbarna hade tänk och var shyssta nog att leta upp mitt nummer icg vänta tills jag kom. Dom kunde lika görna ha tagit den och supit upp alla pengar. Hade inte blivit en lika kul dag för mig idag då. Kom iaf hem till mammsen stra innan 5 där jag fetslocknade och sov till 11. Har vart förvånasvärt fräsh och pigg idag, städat hela lägenheten som nu luktar gott istället för gamla sopor. Inte så najs kanske ...

Imorgon är det dags för en ny jobb vecka, ledig onsdag så får skriva lite då om vad jag hittat på. På Lördag så är det Kent i Parken Zoo iaf, längtar som satan !

Ha det bra :)
// Michaela


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0